Zehirleme

Zehirleme

Son dakika zehirleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 zehirleme haberi bulunmuştur. Tüm zehirleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler...
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler... ABD’ye damga vuran ve dizi ve filmlere konu olan ‘ölüm meleği’nin hikayesi tüyleri diken diken etti. Suç ve Ceza romanı ve fare zehri detayları kan dondururken, kurbanlardan birinin kızının söylediği sözleri duyanlar şoke oldu.
18.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuştu. Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
5.11.2022 Siyaset
Bolu Yuva Köyü nerede, Yuva Köyü zehirlemesi nedir?
Bolu Yuva Köyü nerede, Yuva Köyü zehirlemesi nedir? Bolu Yuva Köyü zehirlenme olayının detayları netleşiyor. Bolu'da 1 kişinin öldüğü, 148 kişinin kanlı ishal nedeniyle hastanelik olduğu Yuva köyünde, zehirlenmelerden oklar köy muhtarının üzerine çevrildi. Başsavcılık, Valilik'ten konuyla ilgili soruşturma izni aldı. Peki, Yuva Köyü zehirleme olayı nedir? Bolu Yuva Köyü nerede?
24.09.2022 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Diğer zillet partilerinin nerede hizalandıkları muammadır. CHP kayıptır, diğer marjinal zillet partileri kenara çekilmişlerdir. Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır." DEDİ.
7.06.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas'
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas' MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında açıklama yaparak, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." dedi.
6.05.2022 Siyaset
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi Ankara'nın Çubuk ilçesinde can çekişirken bulunan 9 yavru köpekten hayatta kalan 5 köpeğin durumu iyiye gidiyor. Veteriner Hekim Şemsettin Taşkaya, "Dışarıdan bir kimyasal zehirleme olduğunu kesinlikle düşünmüyoruz. Biyolojik olarak parazit kaynaklı zehirlenme olduğunu tespit ettik" dedi.
3.01.2022 Yaşam
Babasını gözlemeyle zehirlemişti! Betül ile sevgilisine ağırlaştırılmış müebbet
Babasını gözlemeyle zehirlemişti! Betül ile sevgilisine ağırlaştırılmış müebbet Aydın'ın Didim ilçesinde 'hayır' için dağıtılmasını isteyerek taksiyle gönderdiği böcek ilaçlı gözlemeyle zehirlediği babası Ali Karateke'nin (69) ölümüne, ağabeyi Birol Karateke'nin (45) de hastanelik olmasına neden olan Betül Karabulut (36), sevgilisi Sezgin Kahraman (34) ve ortak arkadaşları İdris Yetişkin'in (31) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti Betül Karabulut ve Sezgin Kahraman'ı ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl hapis cezasına çarptırdı, İdris Yetişkin'in ise inandırıcı delil bulunamadığı için beraatine karar verildi.
30.11.2021 Gündem
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi Yalova'da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katıp öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan baba Serhat Oskan (41), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Oskanın emniyetteki ifadesinde, Sarhoştum. Bebeğin rahatımı bozduğunu düşünüyordum. Bir kaşık zehri mamasına karıştırdım, ondan kurtulmak istemiştim dediği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu!
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2 farklı mahallede, tarım ilacıyla zehirlendikleri iddia edilen 20 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili Bodrum Belediyesi ekiplerince inceleme başlatıldı. Ölen kedilerden biriyle kısa süre önce oynayan 6 yaşındaki bir çocuğun da fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
31.10.2021 Gündem
Mahalleli isyan etti: Utanıyorum, siz nasıl bir canisiniz?
Mahalleli isyan etti: Utanıyorum, siz nasıl bir canisiniz? Antalya'da 5 yavru köpek, bir sitenin önündeki otoparkta ölü bulundu. Köpeklerin önce zehirlendikleri, ardından yakıldıklarını öne süren hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
28.08.2021 Yaşam
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi, yem gösterince annesi ile birlikte yakınına gelen sekiz aylık yavru köpeğe lazer ışıklı, havalı tüfek ile nişan alarak ateş etti. Havalı tüfekten çıkan zehir sürülmüş saçma mermisi isabet eden yavru köpek öldü. Vahşet anları bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi şikâyetçi olduğu şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacaklara 15 bin lira ödül vereceği sözünü verdi.
29.06.2021 Yaşam
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması!
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Bu siyasete müdahale teşebbüsüdür." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
Herkes evde bu hatayı yapıyor
Herkes evde bu hatayı yapıyor Hemen hemen herkes gün içinde yemek yapıp, ertesi gün tekrar ısıtarak tüketiyor. Bu durumun, bekleyen yemeklerde bakteri ve kimyasal oluşumunu tetiklediğini söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Murat Doğan, uyarılarda bulundu. Yemeklerin günlük yapılıp, tüketilmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, “Tekrar ısıtılan yemekte oluşan bakteriler tifoya kadar götürebilir” dedi.
20.03.2021 Sağlık
Akdeniz'de alarm! Büyük tehlike, dokunması yetti 30 saniye sonra...
Akdeniz'de alarm! Büyük tehlike, dokunması yetti 30 saniye sonra... Antalya'da oltasına zehirli trakonya balığı takılan amatör balıkçı Ali Bilgiç, balığın sırtındaki zehirli iğnenin eline teması sonrası kolunda uyuşma başlayınca sosyal medyadan canlı yayın yaparak, arkadaşlarından yardım istedi. Tedavi sonrasında da kolundaki his kaybının devam ettiğini söyleyen Bilgiç, 30 saniye sonra elimde yanma başladı. Yanma hissi koluma, göğsüme, boynuma ve sırtıma yayıldı" dedi. Prof. Dr. Gökoğlu, Trakonya balığının zehrinin aslan balığının zehrine eş değer olduğunu ve Varsam türünün, Akdeniz'in en tehlikeli türlerinden biri olduğunu belirtti.
19.03.2021 Yaşam
Hobi olarak başladı, şimdi siparişlere yetişemiyor! Talep patladı...
Hobi olarak başladı, şimdi siparişlere yetişemiyor! Talep patladı... Gaziantep'te, besicilik yapan Harun Bozkurt (29), evinin bahçesine kurduğu çadırda istiridye mantarı yetiştirmeye başladı. Bozkurt, gelen yoğun talep üzerine hobi olarak başladığı sektörde alanını genişleterek üretim miktarını arttırmayı hedefliyor.
19.02.2021 Ekonomi
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası!
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalif lider Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Demirtaş kararı ile ilgili olarak "AİHM'in Demirtaş'ın tahliyesini istemiş olması resmen çifte standarttır hatta iki yüzlülüktür. AİHM bu kararı iç hukuk yolları tüketilmeden alarak istisnai bir uygulama yapmıştır. Bunca çifte standarda daha fazla tahammül etmek mecburiyetinde olmadığımızın bilinmesini isterim. Tamamıyla bu adımlar siyasidir bunun da gerekçesini görüyoruz" dedi. Canlı yayında üniversite öğrencilerine müjdeyi veren Erdoğan, "2021'de lisan için burs ödemelerini 550 liradan 650 liraya, yüksek lisans için 1100 liradan 1300 liraya, doktora için 1650 liradan 1950 liraya çıkardık." dedi.
23.12.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun gençleri Kızılay gönüllüsü olmaya davet etti
İletişim Başkanı Altun gençleri Kızılay gönüllüsü olmaya davet etti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğiyle insani yardım alanında dünyanın en önde gelen ülkeleri arasına girdi." dedi.
4.12.2020 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak. Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayıyı geçemeyecek. AVM'lere girişte HES Kodu uygulamasına geçilecek. Koronavirüs tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenlenecek ve salı gününden itibaren uygulanacak. İşte yeni tedbirler...
30.11.2020 Siyaset
Zeliha Cevdet Uysal bulundu mu? Müge Anlı programındaki Zeliha Cevdet Uysal’a ne oldu?
Zeliha Cevdet Uysal bulundu mu? Müge Anlı programındaki Zeliha Cevdet Uysal’a ne oldu? Müge Anlı programıyla Türkiye’nin gündemine oturan Zeliha Cevdet Uysal çiftinden yeni haber var. Gizemli bir şekilde kaybolan çift ile ilgili Müge Anlı’da yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Zeliha Cevdet Uysal bulundu mu? Müge Anlı programındaki Zeliha Cevdet Uysal’a ne oldu?
10.11.2020 Gündem
'7 mililitresi bile öldürücü olabilir' uyarısı
'7 mililitresi bile öldürücü olabilir' uyarısı Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Cander, sahte içki dolayısıyla meydana gelen ölümlere metil alkolün neden olduğunu belirterek, "Metil alkol, 7 mililitre alımlarda dahi ölümcül olabilen çok ağır zehirlenmeye yol açabilir." dedi.
13.10.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Zehirleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.