Zehir Tacirleri

Zehir Tacirleri

Son dakika Zehir tacirleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zehir tacirleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zehir tacirleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehir Tacirleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehir tacirleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 zehir tacirleri haberi bulunmuştur. Tüm zehir tacirleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 Operasyonu'nda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
27.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.
23.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
12 ilde Narkogüç operasyonu!  Bakan Yerlikaya detayları duyurdu
12 ilde Narkogüç operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları duyurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu Bulgaristan Interpol’ü Türkiye’ye hemen haber verdi, Çetenin Kocaeli güzergahını kullanarak uyuşturucu sevkiyatı yapma hayalleri suya düştü. Operasyonun detayları ise şoke etti.
14.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz
Bakan Soylu: Uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz Batman'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'na ilişkin konuşan Bakan Soylu, uyuşturucu ile mücadeleye ilişkin mesajlar verdi.
4.01.2023 Gündem
Uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı Konya’nın Akşehir ilçesinde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.
15.09.2022 Yaşam
Zehir tacirlerinden akıl oyunları… Pişman oldular!
Zehir tacirlerinden akıl oyunları… Pişman oldular! İstanbul’a uyuşturucu sokmaya çalışan zehir kuryeleri ilginç yöntemlere başvurdu. Biri uyuşturucuyu pişmaniyenin içine saklarken diğeri de gelinliğe sardı. Ancak iki şüpheli de otogarda görev yapan güven timlerinin dikkatinden kaçamadı. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday ve kameraman Alper Öztürk’ün özel haberi.
15.09.2021 Yaşam
Kamp çadırında zehir sevkiyatı
Kamp çadırında zehir sevkiyatı İstanbul Narkotik Polisi uyuşturucu yollarını kesince, zehir tacirleri birbirinden ilginç yollara başvuruyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte uyuşturucu tacirleri çadır kozunu oynadı ama başarılı olamadı.
26.06.2021 Haber
Bunu da yaptılar! Kamp çadırında zehir sevkiyatı
Bunu da yaptılar! Kamp çadırında zehir sevkiyatı İstanbul Narkotik Polisi uyuşturucu yollarını kesince, zehir tacirleri birbirinden ilginç yollara başvuruyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte uyuşturucu tacirleri çadır kozunu oynadı ama başarılı olamadı.
26.06.2021 Yaşam
Tek tek deşifre edildi! Çay paketi, cips kutusu, sargı bezi
Tek tek deşifre edildi! Çay paketi, cips kutusu, sargı bezi İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz otogarında uyuşturucu satıcılarını deşifre etti. Uyuşturucular, cips kutusu, çay paketi, sargı bezi içerisinden çıktı.
16.03.2021 Gündem
Haritayı Emniyet hazırladı… İşte uyuşturucu trafik rotası!
Haritayı Emniyet hazırladı… İşte uyuşturucu trafik rotası! Türk güvenlik güçlerinin yaptığı çok önemli operasyonlarla üç önemli uyuşturucu hattı dağıldı. Peki dünyada uyuşturucu trafiği nasıl işliyor? Emniyet'in hazırladığı bu haritalar ne anlama geliyor? CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, uyuşturucu trafik rotasını anlattı.
10.03.2021 Gündem
Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi
Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanlığı tarafından, 1 Ocak-22 Haziran tarihlerinde ülke genelinde gerçekleştirilen 63 bin 281 uyuşturucu operasyonunda 21 ton 461 kilogram esrar, 4 ton 463 kilogram eroin ele geçirildiği açıklandı.
26.06.2020 Gündem
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu!
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! Narkotik polisinin Gaziosmanpaşa merkezli 35 adrese yaptığı uyuşturucu operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlara polis köpeği Alex de eşlik etti.
29.10.2019 Gündem
Zonguldak Emniyet Müdürü paylaştı: Uygulamada şok mesajı gördük
Zonguldak Emniyet Müdürü paylaştı: Uygulamada şok mesajı gördük Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri üzerlerinden uyuşturucu çıkan 3 kişi yakalandı. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, "Ekibimiz gramajı küçük ancak mesajı büyük bir sürprizle karşılaştı. Şok uygulamada şok mesajı gördük" dedi.
3.02.2019 Gündem
Türk narko timi oyunu bozdu
Türk narko timi oyunu bozdu ‘Cihat hapı’ denilen 100 milyon liralık 4.5 milyon adet uyuşturucu ‘Captagon’, Avrupa’dan Dubai’ye götürülecekti. Türk polisinin öncülüğünde Yunanistan’da yapılan operasyonla zehir tacirleri amaçlarına ulaşamadı.
13.01.2019 Gündem
'Alayınız gelse alay ederiz' yazısının altında gözaltına alındılar
'Alayınız gelse alay ederiz' yazısının altında gözaltına alındılar Bursa'daki uyuşturucu operasyonunda kömür deposundaki çuvalların arasına gizlenmiş bebek bezinin içinden bonzai çıktı. Şüpheliler, 'Alayınız gelse alay ederiz' şeklinde duvara yazdıkları yazının altında gözaltına alınırken, operasyan saniye saniye kameraya kaydedildi.
14.09.2018 Yaşam
Zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı
Zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı İstanbul Sultangazi’de polis ekipleri uyuşturucu imal eden 2 zehir tacirini yaptıkları operasyonla kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.
16.03.2018 Gündem
Ölüm patroniçesi Saide yakalandı!
Ölüm patroniçesi Saide yakalandı! İstanbul’da, 7 aylık takip sonrası uyuşturucu çetesine baskın yapıldı. Uyuşturucu madde için "arkadaş", bonzai için "Murat Boz CD’si" diyen kadın lider Saide D. ve adamları yakalandı.
22.02.2018 Gündem
İstanbul'da, tarihe geçen uyuşturucu operasyonu!
İstanbul'da, tarihe geçen uyuşturucu operasyonu! İstanbul polisi, Türk narkotik tarihinin tek seferde yapılan en büyük uyuşturucu hap operasyonuna imza attı. Baskında, 2 milyon 550 bin ecstasy hap ele geçirildi. Beş uyuşturucu kuryesinin yakalandığı operasyonda 181 kilo uyuşturucu ile 770 kilo asit ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Bonzaide yeni tehlike! Şok gerçek ortaya çıktı
Bonzaide yeni tehlike! Şok gerçek ortaya çıktı Zehir tacirlerinin 700’den fazla çeşidi olan ‘Bonzai’yi satın alma trafiği ortaya çıktı. ‘Araştırma Kimyasalları’ adı altında uluslararası internet sitelerinde satılan ‘kannabinoid’ sentetik maddeler, ürün ve site adı yazılmadan gönderiliyor. Bu noktada denetimlerin arttırıldığı gümrüklerde, son 6 ayda 329 milyon TL’lik uyuşturucu yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Zehir tacirlerinden pitbull'lu koruma!
Zehir tacirlerinden pitbull'lu koruma! Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, pitbull cinsi köpeğin bekçilik yaptığı seradan bin 265 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Gemideki tırdan 300 bin adet Ecstasy çıktı
Gemideki tırdan 300 bin adet Ecstasy çıktı Bir tırın çekicisinde 38 kilo ağırlığında 300 bin adet ecstasy hap bulundu. Beş ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lirayı bulan çeşitli türde 78 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi
16.05.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zehir Tacirleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehir tacirleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.