Zara

Zara

Son dakika zara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zara gelişmeleri de dahil olmak üzere 708 zara haberi bulunmuştur. Tüm zara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Zara 9 kilo verdi! Sırlarını tek tek anlattı
Zara 9 kilo verdi! Sırlarını tek tek anlattı Zara, 9 kilo verdiğini açıkladı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı:
27.03.2024 Magazin
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana...
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana... Şarkıcı Zara sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlülerden. Türküleriyle akıllara 90'lı yıllarda kazınan ancak daha sonrasında repertuarında köklü değişiklik yapan Zara, imajını da komple yeniledi. Sanatçının sahne pozları, güzelliği takip etmeyenlerin bile yüreklerini hoplatmaya yetiyor. Derin göğüs dekoltesini iyice açan Zara, geçtiğimiz günlerde saçlarını da sarıya boyatmıştı.
4.03.2024 Magazin
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü!
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü! Şarkıcı Zara, sosyal medyada gündem oldu. İmaj değişikliğine giden Zara, takipçilerini ikiye böldü. Zara, son olarak saçlarını sarıya boyadı. Sarı saçlı halini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerine beğenen kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi diyerek oylama yaptı.
25.02.2024 Magazin
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek?
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek? Zara indirim ne zaman bitiyor 2023, Zara indirimi ne zaman bitecek? Black Friday indirimleri devam ederken ZARA'nın kapısında oluşan metrelerce kuyruk gündem oldu. İşte Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek, sorusunun yanıtı…
24.11.2023 Ekonomi
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son Başbakan ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’da Refahiye-Kuruçay-İliç Devlet Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Sünebeli Tüneli’nde ‘Işık Görme’ törenine katıldı.
24.10.2023 Gündem
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi!
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi! Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Magazin
Zara yaptığı diyeti açıkladı! İğne ipliğe döndü, bitki çayı detayı!
Zara yaptığı diyeti açıkladı! İğne ipliğe döndü, bitki çayı detayı! Zara uyguladığı diyet ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı 16 saat aç kalıyorum diyerek Zara konser öncesi zayıflama formülünü anlattı.
19.09.2023 Magazin
Sivas'ta 3.5 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 3.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sivas’ın Zara ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden ve özel bir hastanede tedavi gören Tanyeli, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu açıklayarak sevenlerinden dua istemişti. Ünlü ismin son halini, yakın arkadaşı Zara paylaştı.
7.07.2023 Magazin
Yağışlı havalar bal üretimini de vurdu! ‘Arılar strese giriyor'
Yağışlı havalar bal üretimini de vurdu! ‘Arılar strese giriyor' Sivas’ta Haziran ayında etkisini gösteren yağmurlar bal üreticilerini olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkisini gösteren yağmurlar bal arılarını strese girmesine neden oldu.
1.07.2023 Ekonomi
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını!
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını! Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
6.06.2023 Magazin
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (47), Ceylan Ertem’in 'Duyuyor musun?' programına konuk oldu. Ertem ile keyifli bir sohbet gerçekleştirip, 'Eklemedir Koca Konak' türküsünü ve 'Dert Bende Derman Sende' şarkısını birlikte seslendiren Zara, "Bu dünyaya şarkı söylemek, oyunculuk yapmak için geldim" dedi.
22.05.2023 Magazin
Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur? Zara ilçesinde öğle saatlerinde bir anda ortaya çıkan hortum hayatı olumsuz etkiledi. Hortum Kızılırmak kenarında bulunan bazı evlerin çatılarını uçurdu. Söz konusu olayın ardından “Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.05.2023 Gündem
Nisan ayında yağan kar şaşırttı
Nisan ayında yağan kar şaşırttı Sivas’ta Zara ve Suşehri ilçelerini birbirine bağlayan Geminbeli geçidinde kar yağışı etkili oluyor.
6.04.2023 Gündem
Sivas'ın Zara ilçesinde 15 metre çaplı obruk oluştu
Sivas'ın Zara ilçesinde 15 metre çaplı obruk oluştu Sivas'ın Zara ilçesi kırsalında bir tarlada yaklaşık 15 metre çapında obruk oluştu.
13.03.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
İlginç manzara! Görenler hayrete düştü: Birbirine bağlantısı da yok
İlginç manzara! Görenler hayrete düştü: Birbirine bağlantısı da yok Sivas’ın Zara ilçesinde yan yana bulunan göllerden biri donarken diğerinin donmaması görenleri hayrete düşürdü.
3.02.2023 Yaşam
Kalp krizinden ölen polis memurunun 2 ay sonra düğünü varmış
Kalp krizinden ölen polis memurunun 2 ay sonra düğünü varmış Sivas'ta, evine giderken yolda kalp krizi geçiren polis memuru Emre Yalabık'ın (32) cenazesi, memleketi Ankara'nın Güdül ilçesinde toprağa verildi. Yalabık'ın, nişanlı olduğu ve 2 ay sonra düğün yapmayı planladığı belirtildi. 
19.01.2023 Yaşam
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.