Zaporijya

Zaporijya

Son dakika Zaporijya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zaporijya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zaporijya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zaporijya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zaporijya gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 zaporijya haberi bulunmuştur. Tüm zaporijya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemez
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemezDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ve Belçika hükümetinin ev sahipliğinde düzenlenen Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’ne katıldı. Burada konuşma yapan Fidan, “Gazze'deki katliam sürerken, İsrailli yetkililerin nükleer silahlarla ilgili söylemleri, sadece 'pervasız' denilerek geçiştirilemez” dedi.
21.03.2024Gündem
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de varUkrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023Gündem
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktı
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktıUkrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Kakhovka HES barajının yıkılması sonucu meydana gelen sel sularının çekildiği yerlerde geniş bataklıkların ortaya çıktığını duyurdu. Ortaya çıkan geniş bataklık alanları görüntülere yansıdı.
18.06.2023Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023Dünya
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepkiDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kalın, "Bizim mitingimiz olduğu gün Erzurum mitinginde olan olayları biz kınadık ama bir takım usul hataları orada oldu. Saldırıların hiçbirisi tasvip edilir hadiseler değil tabi biz bunu kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz." dedi.
10.05.2023Gündem
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi- Ukrayna’nın Zaporijya kentindeki nükleer santrale yapılan roket saldırısı sonucu, Ukrayna enerji sistemi ve nükleer santral arasındaki son bağlantı da kesildi. Ayrıca başkent Kiev başta olmak üzere birçok kentte enerji tesisleri hedef alındı.
9.03.2023Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yokKremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023Dünya
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdiDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023Gündem
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023Dünya
Zelenskiy'den Türkiye'ye 'ateşkes' teşekkürü: Minnettarız
Zelenskiy'den Türkiye'ye 'ateşkes' teşekkürü: MinnettarızUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin barış formülü uygulamasının bir parçası olma isteğine minnettarız" dedi.
5.01.2023Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile telefonda görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023Gündem
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurduRusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktıRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırızDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022Siyaset
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ele alındı.
11.12.2022Siyaset
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vurulduUkrayna’nın güney bölgeleri, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) ile Odesa’yı hedef alması ve ardından Kiev yönetiminin de Melitopol’e yönelik saldırısıyla birlikte yeniden çatışmaların adresi oldu.
11.12.2022Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyorDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin, “Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor. Tarafları barış masasına oturtmak için çaba gösterirken attığımız adımlarla, savaşın olumsuz etkilerini de en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.
30.11.2022Siyaset
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendiRus güçlerinin 11 Kasım'da tamamen çekildiğini duyurduğu Ukrayna'nın Herson kentinin kuzeyindeki Velyka Oleksandrivka’daki yıkım görüntülendi.
20.11.2022Dünya
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlarRusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı.
9.11.2022Dünya
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildi
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildiRus basınında yer alan haberlerde, Ukrayna ordusunun Rus işgali altında bulunan Herson bölgesindeki Kakhovka barajına saldırı düzenlediğini iddia etti.
6.11.2022Dünya
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe patlama
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe patlamaRusya bu sabah Kiev, Vinnytsi, Lviv, Dnipropetrovsk, Zaporijya’ya 40 seyir füzesiyle saldırdı. Ukrayna’nın enerji altyapılarının füzeyle vurulması sonucu elektrik, su ve telefon şebekelerinde kesinti yaşandı.
31.10.2022Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zaporijya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zaporijya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.