Zanlı

Zanlı

Son dakika zanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.596 zanlı haberi bulunmuştur. Tüm zanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
Düzce'de cinayet: 63 yaşındaki adam aracına binerken öldürüldü
Düzce'de cinayet: 63 yaşındaki adam aracına binerken öldürüldü Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 2 kişi arasında çıkan tartışmada 63 yaşındaki adam aracına bindiği sırada öldürüldü, zanlı ise olay yerinden kaçtı.
22.12.2023 Gündem
Gürültü nedeniyle 5 komşunu öldürdü: 'Benim çocuğum top oynamasın mı' diye cevap vererek üzerime yürüdü...
Gürültü nedeniyle 5 komşunu öldürdü: 'Benim çocuğum top oynamasın mı' diye cevap vererek üzerime yürüdü... 5 komşusunu tüfekle vurarak öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı. Ankara’da gürültü nedeniyle komşularıyla tartışan ve 5 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı.
25.11.2023 Gündem
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı İstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.
12.11.2023 Yaşam
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
Malatya’da çalılıkların arasında 6,5 aylık cenin bulundu
Malatya’da çalılıkların arasında 6,5 aylık cenin bulundu Malatya’nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6,5 aylık cenin bulundu. Cenini bölgeye bırakan zanlı ve sevgilisi ile birlikte üç hastane çalışanı gözaltına alındı.
28.10.2023 Yaşam
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı ABD dün gerçekleştirdiği silahlı saldırı ile en az 16 kişiyi öldüren Robert Card için adeta alarma geçmiş durumda... ABD’nin Maine eyaletindeki Lewiston kentinde en az 16 kişiyi öldüren silahlı saldırgan Robert Card için başlatılan ‘insan avı’ devam ediyor.
27.10.2023 Gündem
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Dünya
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Gündem
O ‘borsacı’nın kimliği ortaya çıktı! Gece kulübünde cinayet işlenmişti
O ‘borsacı’nın kimliği ortaya çıktı! Gece kulübünde cinayet işlenmişti Gece kulübü önündeki korumanın ölümüyle sonuçlanan çatışmayla ilgili “borsacı” olduğu söylenen firari zanlının Kerem Şen olduğu ortaya çıktı.
2.10.2023 Yaşam
Van'da hekime şiddet uygulayan 2 kişi gözaltına alındı
Van'da hekime şiddet uygulayan 2 kişi gözaltına alındı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Van'da bir hekime şiddet uygulayan 2 zanlının gözaltına alındığını duyurdu.
30.09.2023 Gündem
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti İspanya’nın başkenti Madrid'de canlı yayın sırasında kadın bir televizyon muhabirini eliyle taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.
13.09.2023 Dünya
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti Karabük'te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.
5.09.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da dev operasyon: 57 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa'da dev operasyon: 57 kişi gözaltına alındı Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen "kanunsuz silahlanmaya hayır" operasyonunda 57 şüpheli gözaltına alındı.
2.09.2023 Gündem
Kocasını sevgilisine öldürttü! Genç kadından korkunç plan
Kocasını sevgilisine öldürttü! Genç kadından korkunç plan Karaman’da gece saatlerinde uykusundan uyandırılarak evinin kapısında öldürülen 24 yaşındaki Mehmet Ali Başar’ın ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi tarafından sevgilisine öldürtüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen gencin eşi ve sevgilisinin de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
1.08.2023 Yaşam
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.