Zafer Yıldırım

Zafer Yıldırım

Son dakika Zafer Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zafer Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zafer Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 851 zafer yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm zafer yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fabrikada amonyak tankının bakımını yapan işçiler zehirlendi! 1 kişi öldü
Fabrikada amonyak tankının bakımını yapan işçiler zehirlendi! 1 kişi öldü Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikada, amonyak tankına bakım için giren 3 işçi, maruz kaldıkları gaz nedeniyle zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerden Muhammet Yün, hayatını kaybetti.  
11.08.2022 Yaşam
Koronavirüsü yenen öğretmen anlattı: 'Yürümeyi unuttum'
Koronavirüsü yenen öğretmen anlattı: 'Yürümeyi unuttum' Kovid-19'u yenen öğretmen Zafer Yıldırım koronavirüs hastalık sürecini anlattı. Yıldırım, "15 gün, yatağa bağlı kalarak 24 saat oksijen verilerek geçti. Artık umudumu kesmiştim. 'Ben artık dünyaya veda ediyorum, ebedi olan ahirete göç ediyorum' diye düşündüm. Yürümeyi unuttuğumun farkına vardım." dedi.
13.12.2020 Sağlık
2 milyar TL yatırımla İstinyePark İzmir’de
2 milyar TL yatırımla İstinyePark İzmir’de İstanbul ile özdeşleşen İstinyePark, 2 milyar TL’lik yatırımla İzmirlilerle buluşuyor. Orjin Grup tarafından İzmir Balçova’da gerçekleştirilen projede, AVM’nin yanı sıra 160 odalı 5 yıldızlı otel ve 80 bin metrekarelik şehir parkı da yer alacak
1.06.2018 Ekonomi
İstinye 10 yaşında!
İstinye 10 yaşında! İstinyePark AVM, önceki gece açılışının 10. yılını kutladı.
23.09.2017 Magazin
'Allah mesut etsin' deyip öldürdü
'Allah mesut etsin' deyip öldürdü Düğünde işlenen cinayetin detayları ortaya çıtı. Meğer koğuş arkadaşı “Allah mesut etsin abi” diyerek tebrik ettikten sonra kurşun yağdırmış
8.03.2017 Yaşam
Alistair’ı vuran adam düğününde öldürüldü
Alistair’ı vuran adam düğününde öldürüldü Bir hafta önce cezaevinden tahliye olan Daimi Akyüz, düğün salonunda eski koğuş arkadaşı tarafından öldürüldü. Akyüz’ün 2003’te bebek arabasında uyurken isabet eden kurşunla yaşamını yitiren 2.5 yaşındaki Alistair Grimason’u vuran kişi olduğu ortaya çıktı
4.03.2017 Yaşam
İzmir'de düğünde dehşet: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de düğünde dehşet: 1 ölü, 1 yaralı Cezaevinden yeni çıkan damat düğününde öldü, 1 kişi yaralandı
4.03.2017 Yaşam
Farklı bir sanat izleyeceksiniz
Farklı bir sanat izleyeceksiniz Sanat piyasasının nabzı hiç şüphesiz her yıl gerçekleşen Contemporary İstanbul’da atıyor. Her yıl satın almasak bile varlıkları ile ilham veren, ufkumuzu açan eserler fuarda yerini alıyor. Her yıl olduğu gibi Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ile bir araya geliyorum. Güreli, bu yıl fuardan iki kat heyecanla bahsediyor ve “Bu sene çıkacak her netice memnuniyet vericidir” diyor. Güreli ile 3-6 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuardan anekdotları konuştuk.
29.10.2016 Magazin
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
Metrocity AVM’ye Araplar talip oldu
Metrocity AVM’ye Araplar talip oldu Metrocity’ye Lübnanlılar talip oldu. Metrocity’nin yatırımcısı, AVM’ye Ortadoğulu yatırımcılardan ilginin olduğunu doğruladı. Kulislerde konuşulanlara göre Lübnanlılar 50 milyon dolar ön ödeme yaptı, toplam satış bedeli ise 500 milyon doları bulacak
20.07.2015 Ekonomi
İşte Kasımpaşa'da ayrılığın nedeni
İşte Kasımpaşa'da ayrılığın nedeni Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan Zafer Yıldırım yazılı bir açıklama yaptı.
25.01.2015 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa'nın yeni başkanı Turgay Ciner
Kasımpaşa'nın yeni başkanı Turgay Ciner Kasımpaşa Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım istifa etti.
24.01.2015 Kasımpaşa Spor
Deri devleri  alıma geldi!
Deri devleri alıma geldi! Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) öncülüğünde ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A...
18.11.2014 Ekonomi
Başbakanlık ve 12 bakanlıkta kritik atamalar yapıldı
Başbakanlık ve 12 bakanlıkta kritik atamalar yapıldı Başbakanlık, Hazine Müsteşarlığı ve 12 bakanlıkta yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayfasında yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Kasımpaşalılar kulüpten ihraç edildi!
Kasımpaşalılar kulüpten ihraç edildi! Beşiktaş üyesi ve Kasımpaşa yöneticisi olan Yıldırım, Kalkavan, Ciner, Mansimov’un üyelikleri askıya alındı
23.01.2014 Futbol
Onlar artık Beşiktaşlı değil!
Onlar artık Beşiktaşlı değil! Kasımpaşa Başkanı Zafer Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri İhsan Kalkavan, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov'un Beşiktaş kulübündeki üyelikleri sonlandırıldı.
17.01.2014 Futbol
Benim için farketmez
Benim için farketmez Beşiktaş'tan ihraç edilmesi gündemde olan İhsan Kalkavan da konuştu.
17.01.2014 Süper Lig
Onlar Beşiktaşlı değil ki!
Onlar Beşiktaşlı değil ki! Beşiktaş yönetimi tarafından üyelikten ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kasımpaşa Başkanı Zafer Yıldırım, ağır konuştu:
17.01.2014 Süper Lig
Pektemek umutlu
Pektemek umutlu Beşiktaş'ın A Milli futbolcusu Mustafa Pektemek, milli aranın Beşiktaş'ın çıkışını etkilemeyeceğini söyledi.
4.09.2013 Beşiktaş
'Geri dönüşü olmaz'
'Geri dönüşü olmaz' Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz'den önemli açıklamalar...
15.07.2013 Süper Lig
Terim ‘Draxler’ dedi!
Terim ‘Draxler’ dedi! Kasımpaşa yüksek bonservisi nedeniyle transferden vazgeçerken, Fatih hoca ise Schalke’li yıldızı kadroda görmekte kararlı
2.04.2013 Futbol
2012’nin konuşulan eserleri
2012’nin konuşulan eserleri Üç dakikada rekor fiyata ulaştıEnder Mermerci’nin koleksiyonundan çıkan Osman Hamdi Bey’in ‘Vazo Yerleştiren Kız’ adlı yağlıboya tablosu sadece 2012’ye değil, Türk sanat piyasasına da damga vurdu...
23.12.2012 Arşiv
Beşiktaş Paşa'dan istediğini aldı!
Beşiktaş Paşa'dan istediğini aldı! Ligde 4 maçtır kazanamayan Beşiktaş’ın kâbus gibi serisi Kasımpaşa deplasmanında sona erdi
26.10.2012 Futbol
İşte en zengin 100 Türk!
İşte en zengin 100 Türk! Zirvedeki isim bu yıl da değişmedi..
21.10.2012 Ekonomi
Resmen takımdan ayrıldı
Resmen takımdan ayrıldı Büyük ümitlerle transfer edilmişti
27.08.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.