Gazete Vatan Logo
Süper Lig Benim için farketmez

Benim için farketmez

Beşiktaş'tan ihraç edilmesi gündemde olan İhsan Kalkavan da konuştu.

Benim için farketmez

Beşiktaş tüzüğündeki "Başka kulüpte yöneticilik yapan kişilerin Beşiktaş'taki üyeliği askıya alınır" maddesine dayanarak, üyelikten ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kasımpaşa yöneticisi İhsan Kalkavan, üyelik krizini ŞAMPİY10'a değerlendirdi:



"Fikret'le uzun zamandır bu konuyu görüşüyorduk.. Kendisini gerek Divan Kurulu'ndan gerekse Beşiktaş'ın farklı noktalarından ben, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım ve Mübariz Mansimov'la ilgili çok baskı yapılıyormuş.. Bana durumu anlattı.. Üyelikten ihraç edilmemin, son yaptığım açıklamalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. Yönetimdeki arkadaşların bizim yüzümüzden Beşiktaş Tüzüğü'nü işletmeme gibi bir durumları olamaz..



Neticede Beşiktaşlılık kağıtla kalemle, üyelikle olmuyor.. Bir sürü taraftar var ki, kulüp üyelerinden daha gönülden Beşiktaş'ı destekliyor.. Dolayısıyla bu durumda taraftar olarak kalmaktan başka alternatif yok bizim için.. Benim Beşiktaş'ta aktif yöneticilik yapma planım yok.. Olmadığı için de alınan kararın bana etkisi olmaz.. Bana karşı şahsi bir tavır alındığını da düşünmüyorum.. Öyle olsa açıklamalarımdan dolayı bir tek beni ihraç ederlerdi.. Benimle aynı durumda bulunan 3 arkadaşımı da ihraç etmeleri, bunun tüzük gereği olduğunu zaten gösteriyor.. Bu saatten sonra benim Beşiktaşlılık hüviyetimi göstermeme gerek yok.. Beşiktaşlılığımı herkes bilir, tartışmak isteyen de tartışsın.."

Haberin Devamı