Turgay Ciner

Turgay Ciner

Son dakika Turgay Ciner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turgay Ciner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turgay Ciner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turgay Ciner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turgay ciner gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 turgay ciner haberi bulunmuştur. Tüm turgay ciner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artvin'de lokantanın bacasında çıkan yangın, otele sıçradı
Artvin'de lokantanın bacasında çıkan yangın, otele sıçradı Artvin’in Hopa ilçesinde, lokanta bacasında çıkan yangında alevler, 7 katlı otele sıçradı. Tahliye edilen oteldeki yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.
22.06.2023 Yaşam
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Sadece Ali Koç değil Ahmet Bulut da şok oldu! 'Bu bonservis bedeli çok fazla...'
Sadece Ali Koç değil Ahmet Bulut da şok oldu! 'Bu bonservis bedeli çok fazla...' Gelecek sezonun transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Süper Lig'deki bazı yeteneklere göz diktiği, başkanın Turgay Ciner'le 3 yıldız için görüşmelere başladığı öğrenildi.
22.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye şok! PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe'ye şok! PFDK'ya sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Kasımpaşa Kulübü Başkanı Turgay Ciner'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
9.03.2021 Fenerbahçe
'Falcao para için gelmiş diyorlar ama...'
'Falcao para için gelmiş diyorlar ama...' Galatasaray'dan Yeni Malatyaspor'a giden Adem Büyük çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.12.2020 Galatasaray
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Orduya satılmış demek vatana ihanettir!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Orduya satılmış demek vatana ihanettir! Devlet Bahçeli, "CHP’li milletvekil Türk ordusuna alenen hakaret etmiş, Katar’a satıldığını açıkça ifade ve iddia etmişti. Bu düşman üslubunun tavzihi ve tevili elbette mümkün değildir. Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın." dedi.
4.12.2020 Siyaset
Galatasaray ile anlaşan Fatih Öztürk'e Kasımpaşa'dan vize çıktı! Sözleşmesini feshetti
Galatasaray ile anlaşan Fatih Öztürk'e Kasımpaşa'dan vize çıktı! Sözleşmesini feshetti Galatasaray'da uzun bir süre sahalardan uzak kalacak Muslera'nın yokluğunda kaleye geçecek isim belli oldu. Sarı kırmızılı kulüp oyuncuyla birlikte kulübü Kasımpaşa ile anlaşınca Fatih Öztürk transferinin önü açıldı.
14.08.2020 Galatasaray
Kasımpaşa'da yeni teknik direktör belli oldu!
Kasımpaşa'da yeni teknik direktör belli oldu! Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.
11.08.2020 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa’da görülmemiş operasyon
Kasımpaşa’da görülmemiş operasyon Son haftaların en formsuz takımı Kasımpaşa’da Başkan Turgay Ciner’den eşine benzerine az rastlanır bir karar geldi. Ciner, takımın büyük kısmıyla yollarını ayırma kararı aldı.
3.01.2020 Kasımpaşa Spor
Trezeguet 12 milyon euroya Aston Villa'da!
Trezeguet 12 milyon euroya Aston Villa'da! Her transfer döneminde adından fazlasıyla söz ettiren Trezeguet bu kez gidiyor. Mısırlı yıldız için Premier Lig’e yeni yükselen Aston Villa ile 12 milyon Euroya el sıkışıldı.
20.07.2019 Kasımpaşa Spor
Trezeguet'e 15 milyon euro!
Trezeguet'e 15 milyon euro! Kasımpaşa’da yine bir transfer dönemi ve yine gündem Trezeguet...
12.07.2019 Kasımpaşa Spor
İşte Kasımpaşa'nın Trezeguet kararı!
İşte Kasımpaşa'nın Trezeguet kararı! Kasımpaşa’da gündem Trezeguet... Beşiktaş maçı önceside kadro dışı bırakılıp affedilen Mısırlı futbolcu için gelen teklifler reddedilecek.
26.12.2018 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa'dan Trezeguet ve Diagne açıklaması!
Kasımpaşa'dan Trezeguet ve Diagne açıklaması! Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Trezeguet, Diagne, Popov ve Pavelka’ya ciddi tekliflerin geldiğini ancak bu tekliflerin 'Fair-Play' kurallarına uygun olmadığını söyledi.
21.12.2018 Kasımpaşa Spor
Diagne için 74 milyonu gözden çıkardılar!
Diagne için 74 milyonu gözden çıkardılar! Katarlılar, Kasımpaşa formasıyla şu ana kadar 28 gol atarak göz kamaştıran bir performans sergileyen Diagne için İstanbul ekibine 12 milyon euro (74 milyon TL) teklif etti. Ancak 20 milyon euro isteyen Paşa, bu teklifi geri çevirdi.
5.12.2018 Kasımpaşa Spor
Mustafa Denizli'ye bütçe müjdesi! 31 milyon TL...
Mustafa Denizli'ye bütçe müjdesi! 31 milyon TL... Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'in teknik direktör Mustafa Denizli'ye "5 milyon euro(yaklaşık 31 milyon TL) transfere harcayacağım" dediği iddia edildi.
14.11.2018 Kasımpaşa Spor
Mustafa Denizli: "Fatih Terim ve Şenol Güneş ile güzel bir yarış olacak"
Mustafa Denizli: "Fatih Terim ve Şenol Güneş ile güzel bir yarış olacak" Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin ve Mustafa Denizli, Kemerburgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
3.10.2018 Kasımpaşa Spor
Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye: "Her zaman talibim"
Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye: "Her zaman talibim" Türk futbolunun en renkli teknik direktörlerinden biri olan ve adı Fenerbahçe ile anılan deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural özel açıklamalar yaptı.
2.10.2018 Fenerbahçe
Hilmi Öksüz: "Türk futboluna örnek bir takımız"
Hilmi Öksüz: "Türk futboluna örnek bir takımız" Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'e çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve istikrarlı yapılarıyla Türk futboluna örnek bir takım olduklarını söyledi.
27.08.2018 Kasımpaşa Spor
Albayrak'tan taraftara transfer müjdesi
Albayrak'tan taraftara transfer müjdesi Abdurrahim Albayrak, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.
10.07.2018 Galatasaray
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet açıklaması!
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet açıklaması! Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, hazırlıklarını sürdürdükleri yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'deki hedeflerini ilk 5 olarak belirlediklerini söyledi.
23.05.2018 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa Kemal Özdeş'le devam kararı aldı!
Kasımpaşa Kemal Özdeş'le devam kararı aldı! Kasımpaşa, teknik direktör Kemal Özdeş ile yola devam edeceklerini duyurdu.
30.01.2018 Kasımpaşa Spor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Show Haber'i bırak Jülide Ateş hakkında Posta yazarı Mesut Yar çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
18.01.2018 Televizyon
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti...
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti... Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş şok bir kararla kanalla yollarını ayırdı.
8.01.2018 Televizyon
Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ü tanıttı
Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ü tanıttı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'dan Adem Büyük ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
7.09.2017 Yeni Malatya Spor
Bahçeli'den medyaya sert uyarı
Bahçeli'den medyaya sert uyarı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa değişikliğine ilişkin, "Yanlışı bilerek işlemek, sonra yanlışlığın faturasından korkup gerçeği saklamak bir telaşın tezahürüdür. Siyaset tarihi bunlarla doludur. Biz yanlış yapmıyoruz ki telaşa kapılalım. Biz millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz." ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Turgay Ciner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turgay ciner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.