İhsan Kalkavan

İhsan Kalkavan

Son dakika ihsan kalkavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihsan kalkavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihsan kalkavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhsan Kalkavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihsan kalkavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 ihsan kalkavan haberi bulunmuştur. Tüm ihsan kalkavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Mete Kalkavan'ı bizim maçlara vermeyin'
'Mete Kalkavan'ı bizim maçlara vermeyin' Galatasaray camiası tecrübeli hakem Mete Kalkavan'ı kendi maçlarına istemiyor.
22.12.2020 Galatasaray
Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı
Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.
12.06.2020 Gündem
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yarın Washington'da ABD'li mevkidaşı William Barr ile yapacağı görüşmeyle, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ve örgüte yönelik ABD'li ve Türk yetkililerin bir araya geldiği görüşme sayısı 7'ye yükselecek. Bakan Gül, görüşmede, terörist başı Gülen ve ABD'deki örgüt mensuplarına ilişkin Türkiye'nin taleplerini yineleyecek.
10.06.2019 Gündem
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Aslı Baş cinayetinde FETÖ devreye girmiş!
Aslı Baş cinayetinde FETÖ devreye girmiş! Manken Aslı Baş’ın 2010 yılında öldürülmesinin ardından işadamı İhsan Kalkavan’ın, cinayet zanlısı Ahmet Bayer ve çocuklarını kurtarmak için FETÖ adına devreye girdiği öne sürüldü
29.09.2021 Gündem
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Bakan Demircan Kalkavan'a başsağlığı diledi
Bakan Demircan Kalkavan'a başsağlığı diledi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hakem Mete Kalkavan'ın yaşamını yitiren babası Ahmet İhsan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
23.07.2017 Futbol
Eski CHP milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan hayatını kaybetti
Eski CHP milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan hayatını kaybetti CHP'nin eski Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, 65 yaşında vefat etti
29.09.2021 Gündem
TBMM raporunda FETÖ ve futbol!
TBMM raporunda FETÖ ve futbol! TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporunda, FETÖ'nün ilk yıllarında futbola karşı ön yargılı olduğu ancak futbolun kitleleri harekete geçirmedeki etkisini fark ettikten sonra bu alanla ciddi şekilde ilgilendiğine yer verildi.
29.05.2017 Galatasaray
'FETÖ diyemiyorsunuz'
'FETÖ diyemiyorsunuz' Eski Hakem Erman Toroğlu, Sabah gazetesine yazdığı köşesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.04.2017 Süper Lig
Beşiktaş FETÖ’cüler için düğmeye bastı!
Beşiktaş FETÖ’cüler için düğmeye bastı! Galatasaray’dan sonra Beşiktaş Kulübü de FETÖ ile bağlantısı olan üyelerini atmak için harekete geçti.
31.03.2017 Beşiktaş
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!'
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!' FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşma için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Silivri'ye geldi.
20.02.2017 Fenerbahçe
"Korkmayın, davaya gelin"
"Korkmayın, davaya gelin" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün başlayacak "kumpas" davası öncesinde "Mücadele evde oturarak yapılmaz" diyerek müştekilere seslendi.
20.02.2017 Fenerbahçe
İhsan Kalkavan hakkında yakalama kararı çıkartıldı
İhsan Kalkavan hakkında yakalama kararı çıkartıldı Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş adamı İhsan Kalkavan hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi 'FETÖ'nün, 'futbolda şike'soruşturması ve dava sürecinde 'kumpas' kurduğuyla ilgili iddianame, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
9.12.2016 Fenerbahçe
'Futbolda şike kumpası' hakkında karar verildi!
'Futbolda şike kumpası' hakkında karar verildi! 23. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike kumpas iddianamesi hakkındaki kararını verdi.
23.09.2021 Süper Lig
Şikenin Fuat Avni’si
Şikenin Fuat Avni’si FETÖ’nün Balyoz, Ergenekon ve Şike soruşturmaları sürecinde kullandığı ‘Dönemin Fuat Avni’si’ Rauf Atilla Polat’ın kimliği deşifre oldu. 2011 yılına kadar ‘haberx.com' adlı sitede köşe yazarlığı yapan Polat’ın, FETÖ’nün eski emniyet imamı ‘Kozanlı’ olarak adlandırılan firari Osman Hilmi Özdil’in adamı olduğu ortaya çıkarıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’ ‘Futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Fethullah Gülen bir numaralı sanık olurken, kumpasın Zaman gazetesindeki bir toplantıda planlandığı anlatıldı
29.09.2021 Gündem
İş adamı İhsan Kalkavan'a yakalama kararı!
İş adamı İhsan Kalkavan'a yakalama kararı! FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında iş adamı Kalkavan hakkında ''silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Naim Süleymanoğlu: Kaçma Hakan, gel teslim ol
Naim Süleymanoğlu: Kaçma Hakan, gel teslim ol FETÖ ve Hakan Şükür hakkında açıklamalar yapan Süleymanoğlu, "İnsan memleketinden kaçar mı? Gel teslim ol. Kanunun, adaletin önüne çık. Yargılan, ne biliyorsan anlat. İnsanlar öğrensin bilsin FETÖ’yü.. İtiraf et her şeyi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Fazilet Zafer, FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında rakı içmiş
Fazilet Zafer, FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında rakı içmiş Fazilet Zafer, o gün inadına Fetullah Gülen'in yanında rakı içtiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
CHP'de büyük şok! 52 vekillik için...
CHP'de büyük şok! 52 vekillik için... Aday adaylığı başvurularının sona erdiği CHP’nin 10 ilde kapısını çalan olmadı...
29.09.2021 Gündem
Şafak Pavey CHP adayı olmadı
Şafak Pavey CHP adayı olmadı CHP’de 7 Haziran seçimleri için adaylık başvurusu 1 Mart’ta sona erdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhsan Kalkavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihsan kalkavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.