Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Geri dönüşü olmaz'

'Geri dönüşü olmaz'

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz'den önemli açıklamalar...

'Geri dönüşü olmaz'

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Öksüz, "Orhan Şam, yönetimden izin almadan İsviçre'ye gittiği ve Fenerbahçe'nin duruşmasında tanıklık ettiği için kadro dışı bırakıldı. Geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Bizim de için de üzücü bir durum. Biz de şimdi yeniden sağ bek arıyoruz. Orhan, bunun için mutlaka yönetim kurulundan izin almalıydı. Benim daha bilgim yok. Başkan Zafer Yıldırım'ın bilgisi yok. Bu şirketin ana sponsoru ve sahibi Turgay Ciner'in bilgisi yok. Orhan sadece Oğuz Bey'e sormuş. Kasımpaşa, prensip olarak, ben 11 yıldır kulübün içeresindeyim, hiçbir zaman disiplinsiz hareketlere izin vermiş değiliz. Böyle bir sıkıntı olunca bize çok lazım olan bir futbolcudan vazgeçmiş olduk. Testi kırıldı. Bir daha geri dönüş olmaz. Fenerbahçe, bu konuda bizi bilgilendirseydi, yönetim kurulunda bu konu görüşülürdü. Buna benzer olaylar herkesin başına gelebilirdi. Biz fair play çerçevesinde bakan bir kulübüz; fakat bize ne Fenerbahçe'den ne de Orhan'dan izin talebi gelmedi. Dolayısıyla biz prensiplerimizden taviz veremeyiz. Fenerbahçe bizi arasaydı; olay bu boyutlara varmazdı. Biz değerlendirirdik ve müspet karar verirdik" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIK, BEŞİKTAŞ 14 MAÇINI STADIMIZDA OYNAYACAK

Beşiktaş'la Kasımpaşa Stadı'nın 14 Lig maçında Beşiktaş'a açılması konusunda anlaşmaya vardıklarını dile getiren Hasan Hilmi Öksüz, "Kupa maçlarını dışarda oynayacaklar. Karşılıklı prensip anlaşmaları yapıldı. Bugün yarın protokolü imzalarız. Beşiktaş, bir önceki sezon bana iki maç stadını verdi. Kulüpler ihtiyacı olunca birbirlerine bu desteği veriyorlar. Dolayısıyla hir iki tarafın seyircisinden de ben olaya bu çerçevede bakmalarını ve fair play içerisinde kalmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

BABEL MÜKEMMEL

Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirten başkanvekili Öksüz, Rayn Babel'den övgü d sözlerle bahsetti ve "Babel, hazırlık maçlarındaki performansını lig maçlarına da yansıtırsa, rahatlıkla çok iyi bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Mükemmil bir futbolcu. Ben çok memnum kaldım. İleride daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Takım olarak daha iyi olacağız" dedi.

Haberin Devamı