Zafer Algöz

Zafer Algöz

Son dakika Zafer Algöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zafer Algöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zafer Algöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Algöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer algöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 zafer algöz haberi bulunmuştur. Tüm zafer algöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aralarında 24 gün var! Zafer Algöz’ün babası hayatını kaybetti
Aralarında 24 gün var! Zafer Algöz’ün babası hayatını kaybetti Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Zafer Algöz babasın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Anne babasının fotograflarını paylayan Algöz'e ünü isimlerden de başsağlığı mesajları geldi.
3.04.2024 Magazin
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik'
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik' Oyuncu Zafer Algöz’ün annesi annesi Güner Algöz yaşamını yitirdi.
9.03.2024 Magazin
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması Zafer Algöz, 1999’da hayatını kaybeden Öztürk Serengil ile özdeşleşmiş replikleri kullandığı için “Babamın hakkını yedirmem” diyerek kendisine dava açacağı iddia edilen Seren Serengil’e sert yanıt verdi. Usta oyuncu, “Deli saçması. Bana teşekkür etmesi lazım. ‘Babamın hatırasını yaşatıyorsun’ demesi lazım” ifadelerini kullandı.
13.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti YÖNETMEN ve senarist Yılmaz Atadeniz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.12.2023 Kültür Sanat
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak? MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Yaşama veda eden Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu. Peki, Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
11.07.2023 Magazin
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak Hülya Avşar bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Avşar, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.
24.04.2023 Magazin
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor? Yıldız De Bana uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart Cuma akşamı Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün yaptığı Yıldız De Bana'yı Tansel Öngel sunuyor. Peki Yıldız De Bana programı hangi ülkelerde yayınlanıyor?
31.03.2023 Televizyon
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
31.03.2023 Magazin
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor!
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” 31 Mart Cuma günü canlı yayınla ekrana geliyor.
29.03.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu!
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’ nın yayın tarihi belli oldu.
28.03.2023 Televizyon
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
26.03.2023 Magazin
“Yıldız De Bana” çok yakında Kanal D'de başlıyor!
“Yıldız De Bana” çok yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D'nin yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Hülya Avşar “Bu yarışmanın binlerce gencin geleceğini belirleyeceğine inanıyorum.” dedi.
25.03.2023 Magazin
"Yıldız De Bana" çok yakında Kanal D'de başlıyor!
"Yıldız De Bana" çok yakında Kanal D'de başlıyor! Hülya Avşar "Bu yarışmanın binlerce gencin geleceğini belirleyeceğine inanıyorum.” dedi.
24.03.2023 Televizyon
"Yıldız De Bana"çok yakında Kanal D'de başlıyor! Büşra Pekin "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor…
"Yıldız De Bana"çok yakında Kanal D'de başlıyor! Büşra Pekin "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor… Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
23.03.2023 Televizyon
Levent Güner öldü mü, Kurtlar Vadisi’nin 'Bedir'i Levent Güner neden öldü? Oyuncu ve şarkıcı Güner kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Levent Güner öldü mü, Kurtlar Vadisi’nin 'Bedir'i Levent Güner neden öldü? Oyuncu ve şarkıcı Güner kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Levent Güner öldü mü, neden öldü, kimdir? 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner hayatını kaybetti.
26.01.2023 Televizyon
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti!
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti! Devlet tiyatrosu sanatçısı olan, fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nde iki sezon boyunca canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner, geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybetti.
26.01.2023 Magazin
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirdi, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz de yaralandı.
10.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Algöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer algöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.