Yüzde 50 İndirim

Yüzde 50 İndirim

Son dakika yüzde 50 indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzde 50 indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzde 50 indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzde 50 İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzde 50 indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.220 yüzde 50 indirim haberi bulunmuştur. Tüm yüzde 50 indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var!
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var! Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirim katalogunda mutfak ürünlerinde fiyatlar düştü. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapılmıştı. Kasım ayında da Tarım Kredi Kooperatif markette yüzlerce üründe fiyatlar dibi gördü.
6.11.2023 Ekonomi
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti..
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti.. BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Kampanyalı fiyatlarının yer aldığı BİM güncel katalogda ne ararsan yüzde 50'ye varan indirim var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği haber geldi. Borcam, nevresim takımı, battaniye gibi kışlık ürünlerin yanısıra mutfak ürünlerinde de fiyatlar düştü. İşte 27-31 Ekim BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
26.10.2023 Ekonomi
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. İşte son dakika haberin detayları...
17.10.2023 Ekonomi
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketleri de yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası bugün başlıyor.
16.10.2023 Ekonomi
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri?
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri? Tarım Kredi indirimli ürünler güncellendi. 16 Ekim'den itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak ürünler güncel Tarım Kredi katalogunda yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla zincir marketler ardı ardında açıklamalar yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin sevinçle karşıladığı bu haberle Tarım Kredi ayçiçek yağı, bebek bezi, bakliyat gibi ürünlerde yüzde 50 oranında fiyatlar düştü. Vatandaşlar, "Tarım Kredi indirimli ürünler hangileri?" "Tarım Kooperatif yüzde 5 indirimli ürünler belli oldu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de marketin 16 Ekim'den itibaren indirim yapacağı ürünleri araştırdık.
15.10.2023 Ekonomi
12-18 Ekim A101 aktüel katalog 2023 yayınlandı! Yüzde 50 indirim de A101'den geldi! İndirimli ürünler listesi...
12-18 Ekim A101 aktüel katalog 2023 yayınlandı! Yüzde 50 indirim de A101'den geldi! İndirimli ürünler listesi... A101 12-18 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği haber geldi. Güncel A101 haftanın katalogunda mutfak ürünleri, teknolojik aletler, beyaz eşyalar indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ev aletlerinin de fiyatlarının düştüğü haftada pek çok ihtiyaç ürününde yüzde 50'ye varan düşüşler yaşandı. İşte 12-18 Ekim A101 aktüel katalog 2023...
12.10.2023 Ekonomi
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
10.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim!
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim! Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı Eylül ayına girilmesiyle yaz sezonu sona ererken, Çeşmeli turizmciler hala tatil yapamayanlar için yüzde 50'ye varan indirim kampanyası yaptılar.
4.09.2023 Ekonomi
Ek MTV nedir? MTV ek vergi ne kadar, Motorlu Taşıtlar Vergisi zam oranı yüzde kaç, ek MTV zammı ne kadar oldu?
Ek MTV nedir? MTV ek vergi ne kadar, Motorlu Taşıtlar Vergisi zam oranı yüzde kaç, ek MTV zammı ne kadar oldu? 2023 yılında bir kereye mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenecek. Ek MTV, sıfır ve trafiğe kayıtlı tüm araçlar için geçerli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, motorlu taşıtlar vergisinde geçen yılsonunda yüzde 50 indirim yetkisini kullanmıştı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, MTV zammının 2023 yılında yüzde 61.5 olarak uygulanacağı duyurulmuştu. Peki, Ek MTV nedir, ek MTV zammı ne kadar oldu? Motorlu Taşıtlar Vergisi zam oranı yüzde kaç?
6.07.2023 Ekonomi
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek Malatya’dan Sivas’a başlayan bölgesel tren ile Malatyalılar aktarmalı olarak Sivas üzerinden İstanbul ve Ankara’ya hızlı tren ile gidebilecek. Böylelikle 16 saat süren Malatya-Ankara demir yolculuğu 7 saate düşecek.
20.06.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki kiralık evlerde yeni dönem! 'Binlerce kişi var'
Deprem bölgesindeki kiralık evlerde yeni dönem! 'Binlerce kişi var' Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen Elazığ’da binalarda bulunan kiralık yazısının yerini 'kiralık değildir' yazısı aldı.
29.05.2023 Yaşam
Yüzde 50 indirim geliyor! Erdoğan müjdeyi vermişti, cep telefonu ve bilgisayarda indirim, İşte vergi muafiyeti tablosu
Yüzde 50 indirim geliyor! Erdoğan müjdeyi vermişti, cep telefonu ve bilgisayarda indirim, İşte vergi muafiyeti tablosu Yüzde 50 indirim geliyor. Gençleri sevindirecek gelişme. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı İçin Atılacak Doğru Adımlar' temasıyla gençlere müjdeleri sıralamıştı. Erdoğan, bilgisayar ve cep telefonu için vergi muafiyeti uygulamasının geleceğinin yanında gençlere ücretsiz internet verileceğini duyurmuştu. Seçimi Erdoğan'ın kazanmasının ardından gençlere verilen müjdeler tekrar aranmaya başladı. 10 GB ücretsiz internet için hangi şartları taşımak gerekiyor? Cep telefonu ve bilgisayar vergi muafiyeti için detaylar neler? Fiyatlara ne kadar indirim olacak? İşte rakamlarla hesaplama tabloları...
29.05.2023 Ekonomi
THY'den yüzde 50 indirim kampanyası!
THY'den yüzde 50 indirim kampanyası! Türk Hava Yolları (THY), tarafından yapılan açıklamada 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs'ta bilet alacak öğrencilere yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı.
10.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yüzde 50 İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzde 50 indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.