Yüz Gerdirme

Yüz Gerdirme

Son dakika yüz gerdirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz gerdirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz gerdirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Gerdirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz gerdirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 yüz gerdirme haberi bulunmuştur. Tüm yüz gerdirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonu sonrası fotoğrafını paylaştı
17.03.2024 Magazin
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yaptırdığı estetiklere bir yenisini ekledi. Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı sonrası "Halkıma karşı sorumlu hissediyorum" açıklaması yapan Bedia Akartürk, son estetik ameliyat sonrası 20 yaş gençleşti.
11.01.2024 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
Seda Sayan soluğu estetik doktorunda aldı! O anları canlı canlı yayınladı...
Seda Sayan soluğu estetik doktorunda aldı! O anları canlı canlı yayınladı... Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'e geçtiğimiz günlerde 'EVET' demişti. ıkan evlilik haberlerini doğrulayan Seda Sayan ile genç sevgilisi Çağlar Ökten canlı yayında aşklarını gözler önüne sermişti. Seda Sayan, son olarak nikah tarihini de açıklamış, Çağlar Ökten'i evliliğe kendisinin ikna ettiğini söylemişti. Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığında. 59 yaşındaki şarkıcı genç görünmek için "Deeplift" tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirdi. O anları sosyal medyadan paylaştı.
3.04.2022 Magazin
'Ameliyatsız yüz germede cildin yapılanması 2 yıl sürüyor'
'Ameliyatsız yüz germede cildin yapılanması 2 yıl sürüyor' Ameliyatsız iple yüz germe işleminin, doğal görünen sonuçlar yaratan düz ya da kılçıklı ameliyat iplikleri kullanılarak gerçekleştirildiğini belirten Uzm. Dr. Figen Akın, “Ciltte ortalama 6 ay kalan ipler cilt altında eriyip kaybolur ancak cildin yenilenme, kırışıklıkların giderilmesi ve sarkmalara karşı etkisi devam eder. Bu yeniden yapılanma 2 yıl kadar sürer” dedi
15.10.2021 Sağlık
Güzellik merkezine gitti, kabusu yaşadı! 'Lüks mekan diye aldandım'
Güzellik merkezine gitti, kabusu yaşadı! 'Lüks mekan diye aldandım' Adana’da bir güzellik merkezinde kristal peeling uygulaması yaptıran N.B.’nin (33) yüzünde yanıklar oluştu. Yüzünde izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.
1.09.2021 Gündem
Mini yüz germe operasyonu zamanı 10 yıl geri alıyor!
Mini yüz germe operasyonu zamanı 10 yıl geri alıyor! Minik bir yüz gerdirme işlemiyle yüzdeki bu yaşlanma etkilerini yaklaşık 10 yıl geriye almak mümkün. Mini yüz germe operasyonu 10 yaş daha genç görünmek isteyenler için en kısa sürede yapılabilecek işlemlerden biri. Peki, Mini Yüz Germe işlemi nasıl yapılır? Ameliyatsız genç görünmek mümkün mü? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete anlattı.
10.08.2021 Sağlık
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum Dobra açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Yeşim Salkım, şimdilerde sözleri ve bestesi Bade Derinöz’e ait olan 'Niye Hayat?' düeti ile gündemde. Beş kez nikah masasına oturan 53 yaşındaki sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.
2.06.2021 Magazin
“Kırışıklık tedavisi için bıçak altına yatmaya gerek yok”
“Kırışıklık tedavisi için bıçak altına yatmaya gerek yok” 2020’nin en çok tercih edilen estetik ameliyatlarında yüz gerdirme yüzde 69'luk payıyla öne çıkıyor. Yüzde yaşlanma belirtileri kişilerin ameliyat kararında belirleyici olurken, uzmanlar ise doğal çözümlerden yana. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Kırışıklık tedavisi için bıçak altına yatmaya gerek yok. Ciltteki kayıpları gidermeye yönelik yapılan kırışıklık tedavileri, hem doğal hem de sağlıklı sonuçlar almasını sağlar” diyor.
1.06.2021 Sağlık
Fransız askısı'yla 20 yaş gençleştim
Fransız askısı'yla 20 yaş gençleştim Türkiye'de şarkıcı Seda Sayan ile gündeme gelen, Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'ın da yaptırdığı iddia edilen 'Fransız askısı' adlı estetik operasyon, yurt dışından sağlık turizmi için Antalya'ya gelen hastaların da tercihi oldu. Rus ressam Svetlana Ganiuchenko (52), operasyon sonrasında 20 yaş gençleştiğini söyledi.
24.10.2020 Sağlık
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı!
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı! Komedyen Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı Seda Sayan'ı ti'ye aldı. Doğanay'ın esprili paylaşımı takipçilerini güldürdü.
30.09.2020 Magazin
ŞOK! Elf'e benzemek için 30 bin dolar harcadı!
ŞOK! Elf'e benzemek için 30 bin dolar harcadı! ABD'de yaşayan bir genç, Yüzüklerin Efendisi serisiyle seyircilerin hayatına giren Elf'lere benzeyebilmek için 30 bin dolar harcadı.
12.06.2017 Dünya
Yabancılar hangi tedaviler için Türkiye’ye geliyor?
Yabancılar hangi tedaviler için Türkiye’ye geliyor? 2015 yılında 150 milyar dolarlık dünya sağlık turizmi pazarında, ülkemiz, artık yılda yüz binlerce yabancı hastaya tedavi hizmeti veriyor. Hem fiyat hem de kalite avantajıyla yabancı hastalar ülkemizi hangi branşlar icin tercih ediyor?
12.02.2016 Arşiv
Kaç yaşında olduğuna kimse inanmıyor
Kaç yaşında olduğuna kimse inanmıyor "Bu yaşıma gelene kadar kimse beni kıskanmamıştı. Kıskanılmanın ne demek olduğunu yeni öğreniyorum." Bu sözler İngiltere'de yaşayan ve gerçekten de yaşını hiç göstermeyen bir nineye ait.
22.06.2015 Yaşam
Zayıflama aşısı ile 40 günde 10 kilo verin!
Zayıflama aşısı ile 40 günde 10 kilo verin! Yazın gelmesiyle birlikte fazla kilolarla mücadele tekrar gündemde...
13.06.2015 Magazin
Altın iplerle daha genç görünmek mümkün
Altın iplerle daha genç görünmek mümkün Ameliyat olmadan, acı çekmeden yüz gerdirmek “görünmez altın ipler” ile daha kolay...
22.11.2014 Magazin
Ajda Pekkan yine yüzünü gerdirdi
Ajda Pekkan yine yüzünü gerdirdi Süperstar Ajda Pekkan, 2015'e girmeden önce yüzünü yeniledi.
20.11.2014 Magazin
İyi bir menajerim olsa Brad Pitt gibi olurdum
İyi bir menajerim olsa Brad Pitt gibi olurdum Brooke Shields’le başrolü paylaştığı 1980 yapımı “Mavi Göl” filmiyle dünyaca ünlenen Christopher Atkins (53), ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu için Türkiye’deydi...
18.07.2014 Arşiv
Atkins’ten Karel’e jest
Atkins’ten Karel’e jest Mavi Göl’ filminin yıldızı Christopher Atkins sevgilisiyle Türkiye’ye geldi...
10.07.2014 Magazin
Yabancılar Türk hekimlere emanet
Yabancılar Türk hekimlere emanet Turistler artık sadece tatil için değil estetik için Türkiye'yi tercih ediyor...
14.06.2014 Arşiv
Erken yaşlanma estetik operasyonlara ilgiyi artırdı
Erken yaşlanma estetik operasyonlara ilgiyi artırdı Kadınlar en çok hangi operasyonlara başvuruyor?
9.01.2014 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Gerdirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz gerdirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.