Bedia Akartürk

Bedia Akartürk

Son dakika Bedia Akartürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bedia Akartürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bedia Akartürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedia Akartürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedia akartürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 bedia akartürk haberi bulunmuştur. Tüm bedia akartürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Huzur denetiminde üzerinde uyuşturucu madde taşıyan şahıs yakalandı
Huzur denetiminde üzerinde uyuşturucu madde taşıyan şahıs yakalandı Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. yapılan denetimde durdurulan araçlar aranırken sürücü ve yolculara GBT yapıldı. Denetim sırasında üzerinde uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir kişi de gözaltına alınarak karakola götürüldü.
11.01.2024 Gündem
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yaptırdığı estetiklere bir yenisini ekledi. Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı sonrası "Halkıma karşı sorumlu hissediyorum" açıklaması yapan Bedia Akartürk, son estetik ameliyat sonrası 20 yaş gençleşti.
11.01.2024 Magazin
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli? Türk halk müziği ses sanatçılarından Bedia Akartürk TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e konuk oluyor. 22 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan bölümde Denizli'ye konuk olan MasterChef ekibi Bedia Akartürk'ü ağırlıyor. Şarkı ve türküleriyle Türk halk müziğine büyük katkı veren Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
22.09.2023 Televizyon
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap!
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap! Türk halk müziği ustalarından biri olan Bedia Akartürk, Samsun'da estetik ameliyatı oldu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, "Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
20.02.2023 Magazin
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti!
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti! 70'li yılların sonunda çıkardığı albümle geniş bir hayran kitlesi edinen Halk Müziğinin usta ismi, şehrin kalabalığını bırakıp köy hayatına geçiş yaptı.
10.08.2022 Magazin
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi!
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi! Yıllar sonra İbo Show'la ekranlara dönen İbrahim Tatlıses yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. İbo Show'un 21 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımında Tatlıses saçlarındaki değişiklikle dikkat çekti.
19.02.2021 Magazin
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği "Ben İnsan Değilmiyim" adlı şarkının da bestekarı olan Mustafa Diker, cumartesi günü öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 87 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Mustafa Diker kimdir, kaç yaşındaydı? sorularını araştırıyor. İşte Mustafa Diker'in hayatı hakkında merak edilenler...
2.08.2020 Gündem
Bedia Akartürk hastaneye kaldırıldı
Bedia Akartürk hastaneye kaldırıldı Türk Halk Müziği’nin duayen isimlerinden Bedia Akartürk, Bursa’da gribal enfeksiyon tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alındı.
14.01.2019 Magazin
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
Harun Kolçak'a son veda...
Harun Kolçak'a son veda... Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak, siyaset, sanat dünyasından isimler ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
21.07.2017 Magazin
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardır
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ve yurttaşlarımıza Hollanda'da yapılan muameleyi hep beraber gördük. Uluslararası teamüllere aykırı bu tavır, Avrupa değerlerinin hem insani hem de diplomatik açıdan intiharı olarak değerlendirilebilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yıldırım İzmir'de kadınlarla buluştu: Evet'te bereket var
Yıldırım İzmir'de kadınlarla buluştu: Evet'te bereket var Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de Kadınlar Günü Buluşması'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu
7.03.2017 Siyaset
Bedia Akartürk katarakt ameliyatı oldu
Bedia Akartürk katarakt ameliyatı oldu Halk müziğinin sevilen sanatçısı Bedia Akartürk, Bursa’da ameliyat oldu.
8.02.2017 Magazin
Gül: Bugün ölülerimize başsağlığı dilediğimizde, bunu bile garipseyen bir ortam ortaya çıkıyor
Gül: Bugün ölülerimize başsağlığı dilediğimizde, bunu bile garipseyen bir ortam ortaya çıkıyor Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Selahattin Demirtaş'ı aradığı için kendisini eleştiren AK Partili Şamil Tayyar'a isim vermeden cevap verdi. Gül açıklamasında “Bugün ölülerimize başsağlığı dilediğimizde, bunu bile garipseyen bir ortam ortaya çıkıyor. Bu ortam içerisinde nasıl beraber yaşayacaksınız, nasıl uzun süre herkes birbiriyle beraber olacak?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bedia Akartürk korkuttu
Bedia Akartürk korkuttu Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bedia Akartürk, geçtiğimiz gün bir operasyon geçirdi.
10.06.2015 Magazin
Canlı yayında kına gecesi!
Canlı yayında kına gecesi! ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Zahide Yetiş, yeni yayın döneminin ilk programında evleneceğini açıklamıştı...
11.09.2014 Magazin
Umre hatırası
Umre hatırası İpek Tanrıyar, Umre ziyareti için kutsal topraklara gitti...
25.02.2014 Magazin
Gülben Ergen umreden döndü!
Gülben Ergen umreden döndü! Umre için Burcu Güneş, İntizar, Bedia Akartürk ve kızı ile birlikte kutsal topraklara giden Gülben Ergen, İstanbul’a döndü...
24.12.2013 Magazin
Ünlüler Umre yolcusu
Ünlüler Umre yolcusu Herkes tebdil-i kıyafet Umre'ye giderken, Gülben Ergen...
22.12.2013 Magazin
Başbakan'dan büyük sürpriz!
Başbakan'dan büyük sürpriz! Neşet Ertaş'ın ölüm yıldönümünde Başbakan usta sanatçılarla sahneye çıkacak
29.09.2021 Gündem
‘Son abdal’a veda!
‘Son abdal’a veda! 'Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedia Akartürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedia akartürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.