Gazete Vatan Logo
Magazin Altın iplerle daha genç görünmek mümkün

Altın iplerle daha genç görünmek mümkün

Ameliyat olmadan, acı çekmeden yüz gerdirmek “görünmez altın ipler” ile daha kolay. Medikal Estetik Dr. Emre Çiçek, “Bu teknikle, yüz, yanak ve gıdı sarkmalarının toparlanması, göz kapağı ve kaş düşüklüklerinin tedavisi yarım saat sürüyor” diyor.

Genel anesteziye gerek yok

“Görünmez Altın İple Germe” işleminin basit, ağrısız ve güvenilir bir uygulama olduğunu belirten Dr. Emre Çiçek, “Alın ve boyundaki derin kırışıklıklara da çare olan bu altın iple yüz lifting işlemi ağrısız olduğu için basit lokal anestezi ve anestezik kremlerle uygulanıyor. 30 dakikalık tek seans uygulama yeterli oluyor. 8-10 hafta gibi bir sürede sarkmalarınızdan kurtulduğunuzu görecek, genç ve diri bir cilt elde sahip olacaksınız. İşlem sonrasında kısa süreli ve hafif bir şişkinlik ya da morarma dışında herhangi bir yan etki beklenmediği için tercih eden kişiler günlük hayatlarına rahatlıkla devam edebilirler” diyor.
Erkeklere de kadınlara da uygulanabiliyor
Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek yöntemin kimler için uygun olduğunu şöyle anlatıyor, “Bu yöntem, çok yoğun sarkma ve yerleşmiş derin çizgilere sahip olmayan kişiler için uygun. Erkeklere ve kadınlara uygulanabilen altın iple germe işlemi çoğunlukla 30 ile 65 yaş arasında olan, cildinin daha genç ve canlı görünmesini isteyen, yanak ve çene sarkmaları, gözkapağı ve kaş düşüklükleri, gıdı sarkmaları ve yoğun boyun kırışıklıkları olan ancak ciddi ve açık bir yüz gerdirme operasyonuna gereksinim duymayan hastalara uygulanabilir. Yüzünde çok düşük oranda yağ dokusu bulunan veya ince bir dış cilt tabakası olan kişiler için ise daha uygun. Çok hassas, ince ve oldukça fazla gevşek dokulu bir deriye sahip kişilere de uygulanabilir.”

Haberin Devamı