Yunan Vekil

Yunan Vekil

Son dakika Yunan vekil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yunan vekil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yunan vekil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan Vekil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan vekil gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 yunan vekil haberi bulunmuştur. Tüm yunan vekil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan vekilden Türkiye itirafı! 'Erdoğan stratejik akıl, Türkiye bölgesel güç'
Yunan vekilden Türkiye itirafı! 'Erdoğan stratejik akıl, Türkiye bölgesel güç' Yunan Milletvekili Liana Kanelli katıldığı bir televizyon programında, Doğu Akdeniz konusunda Fransa'ya güvenmenin hata olduğunu belirterek " Erdoğan Stratejik Bir Akıl, Türkiye Bölgesel Bir Süper Güç” itirafında bulundu.
7.09.2020 Dünya
Türk bayrağını yırtan Yunan vekile ceza!
Türk bayrağını yırtan Yunan vekile ceza! AP, Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekili Lagos'a ödenek kesintisi ve 4 gün parlamento faaliyetlerine katılmama cezası verdi
11.02.2020 Dünya
Başsavcılık harekete geçti! Soruşturma başlatıldı
Başsavcılık harekete geçti! Soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında resen soruşturma başlattı.
31.01.2020 Gündem
AK Parti'den ırkçı Yunan vekile sert tepki: Karaktersizliğini göstermiş oldu
AK Parti'den ırkçı Yunan vekile sert tepki: Karaktersizliğini göstermiş oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AP'de bayrağımıza saygısızlık yapan faşist Yunan milletvekili, sadece kendi karaktersizliğini göstermiş oldu. AK Parti Sözcüsü Çelik: "AP, demokrasiyi geliştirmek yerine ırkçılara teslim olursa Avrupa değerlerini yok etmek isteyenlerin adresi haline gelir" dedi.
30.01.2020 Siyaset
Yunan adalarına Türk gözlemci!
Yunan adalarına Türk gözlemci! Yunan Bakan Yardımcısı Nikos Toskas, mülteci krizinin aşılması için Yunan adalarında Türkiye’den gelen gözlemcilerin görev yapabileceğini söyledi, ülke ayağa kalktı
29.09.2021 Gündem
Çipras'tan, Türklere hakaret eden vekile tepki
Çipras'tan, Türklere hakaret eden vekile tepki Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye ile AB arasındaki yapılacak olan göçmen anlaşması oturumunda Türklere hakaret eden Yunan vekil için "Yorum yapmama bile gerek yok" dedi.
12.03.2016 Dünya
Türklere hakaret eden Yunan vekil kovuldu
Türklere hakaret eden Yunan vekil kovuldu Avrupa Parlamentosu genel kurulunun bugünkü oturumunda, Türkiye ve Avrupa Birliği arasında sığınmacı krizi konusunda düzenlenen zirve tartışıldı. Genel kuruldaki oturumda AB Konseyi adına dönem başkanı Hollanda’nın Savunma Bakanı Jeanine Hennis-Plasschaert ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis söz aldı.
29.09.2021 Gündem
Ayranı yok içmeye...
Ayranı yok içmeye... Yunan kamuoyu, IMF’ye olan borcunun 450 milyon Euro’luk taksidini ödemekte güçlük çeken Başbakan Çipras’ın Lockheed Martin’le 500 milyon Euro’luk uçak anlaşması imzalamasına ateş püskürüyor...
6.04.2015 Dünya
AB’ye boyun eğdi partisinde isyan çıktı
AB’ye boyun eğdi partisinde isyan çıktı Yunanistan’da Başbakan Çipras’ın kurtarma paketi konusunda seçim vaatlerine uymayarak Avrupa ile anlaşma yoluna gitmesi, partisi Syriza içinde tepkiye neden oldu...
23.02.2015 Dünya
'Bir oy için 2 milyon Euro rüşvet'
'Bir oy için 2 milyon Euro rüşvet' Yunanistan'da bir milletvekili, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda kendisine rüşvet teklif edildiğini iddia etti. Yunan vekil oyu için 2 milyon Euro teklif edildiğini ileri sürdü.
19.12.2014 Dünya
Türkçe rehber Yunanistan'ı karıştırdı!
Türkçe rehber Yunanistan'ı karıştırdı! Yunan adalarına giden Türk turistler için hazırlanan Türkçe Sisam adası rehberi, Yunanistan’ı karıştırdı
1.09.2012 Dünya
“Yunanistan’ı Türkiye batırdı”
“Yunanistan’ı Türkiye batırdı” Yunan milletvekili, Yunanistan'ın batmasında Türkiye'nin rolü olduğunu söyledi
11.02.2010 Dünya
Türkiye'ye Kıbrıs'tan askerini çek çağrısı
Türkiye'ye Kıbrıs'tan askerini çek çağrısı AP'den Türkiye'ye ağır ifadeler içeren şok çağrı
10.02.2010 Dünya
Avrupa 'Demokratik açılım'ı tartıştı
Avrupa 'Demokratik açılım'ı tartıştı Avrupa Komisyonu 'Demokratik açılım'ı tartıştı
10.02.2010 Dünya
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bütün Balkan ülkelerinin, Moldova'nın ve hatta Ukrayna'nın, Avrupa Birliği (AB) ve NATO üyeliklerinin konuşulduğu bir ortamda, Türkiye'nin AB üyelik sürecinin akamete uğratılmış olması stratejik körlüktür. Yeni dönemde, Türkiye-AB ilişkilerine vizyoner bir bakışla yaklaşılması ve sürecin tam üyelik perspektifiyle canlandırılması önem arz etmektedir" dedi.
7.08.2023 Gündem
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti.
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis bugün AB Parlamentosu başkanı Roberta Metsola'nın daveti üzerine Avrupa Parlamentosu'na seslendi. Ancak söz konusu toplantı hiç de Yunan Başbakan'ın beklediği bir havada gerçekleşmedi.
5.07.2022 Dünya
Yunanistan'dan ağır provokasyon! Türkiye'nin yanı başına karargah kurdular
Yunanistan'dan ağır provokasyon! Türkiye'nin yanı başına karargah kurdular Son dönemde Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı yürüttüğü ağır tahrik politikası ikili ilişkileri iyice gerdi. Son olarak Bodrum kıyılarının 8 kilometre açığında bulunan Keçi Adası'nda Yunanistan büyük bir Yunan bayrağı çizdiği ve ağır silahlar gönderdi. Keçi Adası'nın hukuki statüsü nedir? Yaşanan bu olayların askeri karşılığı nedir? Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar çarpıcı mesajlar verdi.
23.06.2022 Gündem
Saldırmadan duramıyor! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah suçlama
Saldırmadan duramıyor! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah suçlama Son dakika haberleri... Gerilimi sürekli tırmandıran Yunanistan'dan Türkiye karşıtı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, verdiği bir röportajda saldırgan tavrını sürdürdü ve Türkiye’ye suçlamalar yöneltti. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’yi bu kez de "Bugün Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki yayılmacılığını vurguladığımızda, bir dereceye kadar, Ukrayna’da yaşananlarla karşılaştırıyoruz. Avrupa Birliği’ndeki ortaklarımız da bunu idrak ediyor" ifadeleriyle hedef aldı.
22.06.2022 Dünya
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik!
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik! Sultangazi’deki Nene Hatun Kültür Merkezi açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kurtulmuş, “ABD’nin parlamentosunda Yunan başbakanının dakikalarca ayakta alkışlanması ve Joe Biden’ın ‘batının değerleri Yunan değerleriyle başlar’ sözlerine ilişkin Kurtulmuş, “Bu sözü not ettiğimizin bilinmesini isteriz. Oynanan oyunda Yunanistan’a birileri bazı yollar, yönler vermiş olabilir ama biz barıştan yana olan bir ülke olarak nasıl terör örgütlerine karşı bu ülkenin, milletin hakkını hukukunu savunacaksak Adalar Denizi’nde de Türkiye’nin hakkını hukukunu savunacağız” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Yunanistan'da Türk malı maske şoku: Rezil oldular...
Yunanistan'da Türk malı maske şoku: Rezil oldular... Yunanistan'da ana muhalefetteki Radikal Sol Koalisyon’un (SYRİZA), pandemi ve geçen pazartesi günü Atina’daki kar fırtınasının yol açtığı kaos için hükümetin istifası talebiyle parlamentoya verdiği soru önergesi görüşmelerinin ikinci gününde yani cumartesi, milletvekillerine 10’ar adet yüksek korumalı Maske dağıtılacağı açıklandı.
31.01.2022 Dünya
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir AK Parti MKYK ve MYK toplantıları sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bir CHP vekili çıktı, 'Mavi Vatan kavramı saldırganlık içeriyor' dedi. Biri kalkıp böyle bir laf söylüyorsa tamamen karşısındayız. Mavi Vatan bizim açımızdan kırmızı çizgidir. Ancak Yunan Parlamentosu'ndan ifade edilecek bir sözün Türkiye'de edilmesi son derece üzücüdür. Marsilya-GS maçında Bozkurtlar'ın olay çıkarttığına dair Fransa'da bir vekil iddiada bulundu. Marsilya tribünleri içindeki bir grubun nefret söylemlerine yönelik pankart açtığı görülmüştür. Galatasaray'ı destekleyen vatandaşlar ise bu duruma uygun davranışlar sergilemiştir." dedi.
5.10.2021 Siyaset
Yunanistan'dan Türkiye'ye kriz çıkartacak skandal hareket!
Yunanistan'dan Türkiye'ye kriz çıkartacak skandal hareket! Yunanistan Hava Kuvvetlerine ait 4 F-16, kuzey Ege'nin uluslararası sularında hidrografik alanda bilimsel ve teknik araştırmalar yapan TCG Çeşme gemisini taciz etti. Araştırma gemisine yaklaşan 4 Yunan savaş uçağından biri 2 deniz mili mesafede chaff fişeği bırakarak tacizde bulundu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise yaptığı ilk açıklamada "Talihsiz bir hareket, gerekli karşılık verildi" dedi.
23.02.2021 Gündem
'Hiç görülmemiş şekilde...' Tüm dengeleri değiştirecek: SOM!
'Hiç görülmemiş şekilde...' Tüm dengeleri değiştirecek: SOM! Yunan medyasında son dönemde Türk SİHA’ları hemen her gün gündeme geliyor. "Türkiye’nin ulaştığı güç onlar için tedirginlik veriyor" diyen uzmanlar 'Ege ve Akdeniz için daha önce hiç görülmeyen bir kullanım tarzına geçebiliriz' görüşünde.
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Vekil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan vekil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.