Yüksekova Operasyon

Yüksekova Operasyon

Son dakika Yüksekova operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yüksekova operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yüksekova operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksekova Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksekova operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 711 yüksekova operasyon haberi bulunmuştur. Tüm yüksekova operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksekova'da nevruz öncesi PKK operasyonu
Yüksekova'da nevruz öncesi PKK operasyonu Hakkari'nin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Yüksekova ekipleri nevruz öncesi tarafından yapılan operasyonlarda eylem hazırlığı içerisinde oldukları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Nazlı Çelik Yüksekova'da
Nazlı Çelik Yüksekova'da Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Nusaybin'den sonra Hakkari Yüksekova'daki operasyonlarda kahraman askerlerin yanında oldu.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika: Hakkari Yüksekova'da çatışma: 3 şehit
Son Dakika: Hakkari Yüksekova'da çatışma: 3 şehit Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 polis ve bir asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Bir süredir operasyonların devam ettiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden acı haberler art arda geliyor. Çatışmaların yoğunlaştığı Yüksekova'dan gelen haberler yürekleri dağladı.
29.09.2021 Gündem
Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi Valilik, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart 2016 günü saat 22.00’dan geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
En büyük operasyon başlıyor
En büyük operasyon başlıyor Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 20 bin asker ve polisin katılacağı bir operasyon başlıyor.
29.09.2021 Gündem
Halk operasyon hazırlığı yapılan Yüksekova'yı boşaltıyor
Halk operasyon hazırlığı yapılan Yüksekova'yı boşaltıyor Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde operasyon yapılacağı söylentisi ilçeyi boşalttı. Vatandaşlar, çevre il ve ilçelere göç etmeye başladı.
29.09.2021 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova kırsalında tespit edilen 3 teröristin, icra edilen ‘Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu’ çerçevesinde etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
20.06.2023 Gündem
İçişleri: Hakkari'de 'Eren Abluka Sonbahar Kış-5 Operasyonu' başlatıldı
İçişleri: Hakkari'de 'Eren Abluka Sonbahar Kış-5 Operasyonu' başlatıldı İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de 688 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar Kış-5 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Cevdet Özdaş Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.
28.10.2022 Gündem
İçişleri: Özel harekat polislerine ateş açan 3 PKK/KCK'lı terörist yakalandı
İçişleri: Özel harekat polislerine ateş açan 3 PKK/KCK'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devriye görevi yürüten özel harekat polislerine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK/KCK'lı 3 teröristin yakalandığını açıkladı.
22.10.2022 Gündem
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
12.09.2022 Gündem
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu Fatih'te PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde özel kuvvetlerinin mensubu Mehdi Mıhçı sahte kimlikle yakalandı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen, PKK'nın sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul'da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen; Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı, başarılı bir operasyonla sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı. Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze tebrikler" açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Gündem
8 askerin katil zanlısı PKK-KCK’lı terörist tutuklandı
8 askerin katil zanlısı PKK-KCK’lı terörist tutuklandı Hakkari’de 2012 yılında 8 askerin şehit edilmesi, 16 askerin yaralanmasına katılan PKK-KCK’lı terörist sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.08.2022 Gündem
Türkiye-İran sınırında uyuşturucu ele geçirildi
Türkiye-İran sınırında uyuşturucu ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova Türkiye-İran sınır hattında icra edilen operasyon neticesinde 2 çuval içerisinde 68 kilogram eroin maddesi ile 1 kilogram afyon sakızı ele geçirildi
9.07.2022 Gündem
Hakkari'de zehir tacirlerine darbe: 127 kilogram eroin ele geçirildi
Hakkari'de zehir tacirlerine darbe: 127 kilogram eroin ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda127 kilogram eroin ele geçirildi.
9.04.2022 Gündem
Mehmetçik, eksi 40 derecede hudut güvenliği için görevde! MSB paylaştı
Mehmetçik, eksi 40 derecede hudut güvenliği için görevde! MSB paylaştı Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Şehitler İrfan ve Tunahan Üs Bölgesi'nde görev yapan Mehmetçik, zorlu kış şartlarına rağmen operasyonları sürdürüp, gece gündüz nöbet tutarak hudut güvenliğini sağlıyor.
11.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
Hakkari'de, arazide çuvallar içinde 515 kilo eroin ele geçirildi
Hakkari'de, arazide çuvallar içinde 515 kilo eroin ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü çuvalların içinde 515 kilo 800 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli de gözaltına alındı.
10.12.2021 Yaşam
Hakkari'de 3 şehit için askeri tören düzenlendi
Hakkari'de 3 şehit için askeri tören düzenlendi Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Yıldırım' operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerin cenazeleri, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndaki tören sonrası memleketlerine uğurlandı.
10.12.2021 Gündem
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir sığınakta terör örgütü PKK'ya çok ait çok sayıda silah, el bombası, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
24.10.2021 Yaşam
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
Hakkari'de operasyonda mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de operasyonda mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda mühimmat ve çeşitli malzemeler bulundu.
21.09.2021 Gündem
Hakkari'de toprağa gömülü 191 kilo eroin ele geçirildi
Hakkari'de toprağa gömülü 191 kilo eroin ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Güldalı Köyü kırsalında, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü 191 kilo eroin ele geçirildi.
20.08.2021 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınaklarda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
7.08.2021 Gündem
MİT, Mehmetçiğe saldırı hazırlığındaki 4 teröristi etkisiz hale getirdi
MİT, Mehmetçiğe saldırı hazırlığındaki 4 teröristi etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonda, Pençe-Şimşek operasyonunu yürüten askerlere saldırı hazırlığındaki gri listede aranan PKK'lı Selahattin Dede ile 3 terörist etkisiz hale getirildi.
29.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksekova Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksekova operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.