Yüksek Maaş

Yüksek Maaş

Son dakika yüksek maaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek maaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek maaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Maaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek maaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.750 yüksek maaş haberi bulunmuştur. Tüm yüksek maaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor!
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor! Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in yüksek maaş teklifini geri çeviren ve uzun yıllardır Real'e transferi yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe için yeni bir açıklama geldi. Sezon sonunda Fransa'dan ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutması beklenilen Mbappe için geri sayıma geçilirken Carlo Ancelotti kafasındaki sistemi belirledi. PSG, Mbappe ile yollarını ayırmak istemezken son gelen açıklama kafaları karıştırdı.
31.03.2024 Şampiy10
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Maaş detayını ortaya çıktı, TÜİK kalem kalem açıkladı
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Maaş detayını ortaya çıktı, TÜİK kalem kalem açıkladı Kadın -erkek tüm çalışanları doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle yüksek okul mezunları işe yüksek maaş beklentisi ile giriyor. Maaş miktarını eğitim, ve cinsiyet başta olmak üzere pek çok kriter belirliyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'u kadınlarda oluşuyor. ücret veya kazanç farkına bakıldığında cinsiyetler arası tüm eğitim düzeylerinde durum erkek lehine gerçekleşti. Öte yandan kadınlar erkeklerden 5,5 yıl daha uzun yaşıyor.
6.03.2024 Çalışma Hayatı
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş imkanı ile iş fırsatı sunuluyor. Aranan şartlar açıklandı. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi. Öte yandan 2024 yılı için iş makinesi hizmet ücretlerini güncelledi. Buna göre, iş makinesi ile verilen hizmetin 8 saatlik bedeli 2 bin lira, maaşlar ise 150 bin lira olarak belirlendi.
6.03.2024 Ekonomi
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.
27.02.2024 Adana
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Emekli maaşı için bakanlarımızın çalışması sürüyor. Kabine Toplantısı'nda netleştiğinde komisyon aşamasında eklenmesi hususunu değerlendireceğiz. Emekli zammı için oran veremem" dedi.
15.01.2024 Ekonomi
Rüyada Televizyon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Televizyon İzlemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Televizyon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Televizyon İzlemek Nasıl Yorumlanır? Bereket ve bolluk ile birlikte maddi açıdan rahatlık rüyada televizyon görmek üzerinden delalet eder. Aynı zamanda gelecek olan müjdeli haberler ve buna sevilmek biçiminde rivayet edilir. Rüya sahibinin yakın zamanda yaşamış olduğu sıkıntı ve sorunları geride bırakarak maddi açıdan istediği noktaya geleceğine dair yorumlar yapılır. Aynı zamanda rüyada televizyon izlemek sürpriz olaylar ve bu olaylara sevinmek biçiminde rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Rüyada Kendini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kendini Uzaktan İzlemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kendini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kendini Uzaktan İzlemek Nasıl Yorumlanır? Yaptığı hataları fark etmek üzerinden rüyada kendini görmek yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin kendi içerisinde bir hesaplaşma içerisine gireceğine dair delalet eder. Bu hesaplaşmadan kendi mücadelesi ile doğru şekilde çıkacağına yönelik yorumlar yapılır. Ancak eğer yanlış kararlar verirse ciddi sorunlar ile mücadele etmek zorunda kalabileceğine dair delalet eder. Bu kapsamda yaptığı hataları fark ederek yeniden iyi noktalara geleceğine dair yorumlanır.
13.01.2024 Eğitim
Özel sektörde asgari ücretten fazla maaş alanları ilgilendiriyor! Zam için oran verildi
Özel sektörde asgari ücretten fazla maaş alanları ilgilendiriyor! Zam için oran verildi Asgari ücretli olarak çalışan milyonlarca kişinin alacağı zam oranı belli oldu. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Asgari ücretin netleşmesinin ardından özel sektörde asgari ücretten yüksek maaş alan çalışanlar zam oranını merak etmeye başladı. Peki özel sektöre ne kadar zam olacak? Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? İşte zam haberi ile ilgili detaylar...
9.01.2024 Çalışma Hayatı
Özel sektörden zam hamlesi! Oranlar tek tek açıklandı, yüzde 71 artış olacak
Özel sektörden zam hamlesi! Oranlar tek tek açıklandı, yüzde 71 artış olacak  Milyonlarca özel sektör çalışanı yapılacak zam oranlarını merak ediyor. Asgari ücret zammı beklenmeyen sektörler zam oranlarını açıklamaya başladı. Özellikle bazı sektörleri büyük zam bekliyor. Kimler yüzde 71 zam alacak? Sektör sektör açıklandı. Maaş oranları asgari ücret zammından önce açıklandı. Özel sektörde asgari ücretten yüksek maaş alanları kapsıyor. İşte çalışanların beklediği zam haberinin detayları...
14.12.2023 Çalışma Hayatı
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti Asgari ücret zammı gündemdeki yerini korurken bazı mesleklerde maaşlar asgari ücretin çok üzerinde. Ancak yüksek maaş ile ödenmesine rağmen çalışan bulmakta zorluk çekilen alanlar bulunuyor. Deprem bölgesindeki konut inşaatları ve ülke genelindeki kentsel dönüşüm programları nedeniyle Türkiye'de inşaat faaliyetleri oldukça artarken, sektörde çalışacak işçi sıkıntısı başgösterdi. Özellikle inşaat teknikeri, vinç operatörü, sıva ve seramik ustası bulmakta zorlanılıyor. İşçi sıkıntısı yüzünden bir sıva ustasının ortalama aylık maaşı 60 bin TL'yi buluyor.
8.12.2023 Gündem
Emekliye ek ödeme ve kök ücret müjdesi! Refah payı ve seyyanen artış detayı
Emekliye ek ödeme ve kök ücret müjdesi! Refah payı ve seyyanen artış detayı Emekli aylığında kök, taban maaş, refah payı gibi farklı hesaplamalar söz konusu olup 2 formül ön plana çıkıyor. Hem kök aylıkları artıracak hem de 7500 lira olan en düşük emekli aylığı ödemesini yükseltecek formül masada bulunuyor. Birinci formülle Temmuz ayında olduğu gibi refah payı ile oransal bir artışla enflasyonla birlikte emeklilere ilave zam yapılmış olacak. İkinci formüle göre kök aylıklara yapılacak seyyanen artış yapılacak.
13.11.2023 Emekli
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon MİT’in Suriye’de etkisiz hale getirdiği MLKP yöneticisi Osman Nuri Ocaklı’ya yapılan nefes kesen operasyonun detayları ortaya çıktı. Ocaklı, aşk yaşadığı örgütün kadın sorumlularından H.A. ile PKK’nın sözde yöneticileri için oluşturduğu güvenli evde buluşunca nokta operasyonla öldürüldü.
3.11.2023 Gündem
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu Nazilli’de yakınlarının haber alamadığı 35 yaşındaki kadın, çilingir yardımı ile girilen evinde ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Beste İçel adlı hayvansever kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.
3.11.2023 Yaşam
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek İzin belgesi almadan turizm amaçlı kiralanan konutları kiraya verenlere, kiralama yapılan her bir konut için 100 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için 15 gün süre verilecek. Verilen 15 günlük süre sonunda izin belgesi alınmaksızın turizm amaçlı kiralama faaliyetine devam edenlere 500 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için bir kez daha 15 gün süre verilecek. Bu süre sonunda bu durum devam ederse 1 milyon lira ceza kesilecek.
3.11.2023 Ekonomi
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Yaşam
Emeklilik sistemi değişiyor! Flaş emeklilik yaşı ve yüksek maaş detayı
Emeklilik sistemi değişiyor! Flaş emeklilik yaşı ve yüksek maaş detayı Türkiye'de milyonlarca çalışanı ve emekliyi yakından ilgilendiren emeklilik sistemi, 2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Programı ile yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. Programda yer alan bilgilere göre, emeklilik yaşında ve aylık bağlama oranlarında önemli değişiklikler öngörülüyor. Bu değişiklikler, çalışanların daha uzun süre iş gücü piyasasında kalmasını teşvik edecek ve emekli maaşlarının daha adil hesaplanmasını sağlayacak.
3.11.2023 Emekli
Yüksek emekli maaşı almak için 5 formül ortaya çıktı! İşte emeklilikte 7 yıl kuralı
Yüksek emekli maaşı almak için 5 formül ortaya çıktı! İşte emeklilikte 7 yıl kuralı Yüksek emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilikte düşük maaş almak herkesin endişesi. Özellikle son dönemde, kimi EYT’den emekli olanlar düşük emekli maaşlarından şikâyet ediyor. Peki emeklilikte yüksek maaş almanın formülü ne? İşte detaylar...
2.09.2023 Emekli
Yıldız futbolcu 'Araplar daha fazla para veriyor' dedi Ali Koç 'Burası Fenerbahçe' restini çekti
Yıldız futbolcu 'Araplar daha fazla para veriyor' dedi Ali Koç 'Burası Fenerbahçe' restini çekti İsmail Kartal'ın transfer listesinde yer alan oyuncunun Sarı Lacivertli kulüpten yüksek maaş istemesi Ali Koç'u bir hayli kızdırdı. Camiaya yakınlığıyla bilinen ünlü muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' programında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Ekambi, Livakovic, Cengiz Ünder, Krunic' istihbaratları ise bir hayli ilgi uyandırdı.
6.08.2023 Fenerbahçe
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildi
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildi Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
18.07.2023 Çalışma Hayatı
Emeklilikte yüksek maaş formülü! Dilekçeye ekleyen kazançlı çıkıyor, 1261 gün detayı dikkat çekiyor
Emeklilikte yüksek maaş formülü! Dilekçeye ekleyen kazançlı çıkıyor, 1261 gün detayı dikkat çekiyor Emekli maaşını yükseltmek mümkün. Emeklilikte az prim ile yüksek aylık almanın formülü belli oldu. Emekli aylığını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirliyor. Emeklilik planı yapan herkes yüksek emekli maaşı almanın hayalini kuruyor. Yüksek kazanç üstünden fazla prim ödeyenin emekli aylığı da yükseliyor. Bakmakla yükümlü olunan yakınları bildirmek de maaşı artırıyor. Öte yandan 1261 gün detayı da dikkat çekiyor. İşte yüksek emekli maaşı almanın formülü...
17.07.2023 Emekli
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar...
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı.
8.07.2023 Ekonomi
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi Deprem bölgesinde 6 Şubat’tan itibaren e-Devlet kapısını hiç çalmayan kullanıcıları tespit eden sistem, İçişleri Bakanlığını harekete geçiriyor.
8.07.2023 Gündem
Kartal’da ağaca çarpan araç ikiye bölündü: 1 ölü, 1 yaralı
Kartal’da ağaca çarpan araç ikiye bölündü: 1 ölü, 1 yaralı Kartal Sahil Yolu’nda ilerleyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonrası otomobil kağıt gibi ikiye ayrıldı. Otomobil sürücüsü yaralanırken, yanında seyahat eden arkadaşı hayatını kaybetti.
8.07.2023 Yaşam
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni  Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
11.07.2023 Çalışma Hayatı
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Maaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek maaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.