Yolcu Treni

Yolcu Treni

Son dakika yolcu treni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu treni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu treni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Treni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu treni gelişmeleri de dahil olmak üzere 376 yolcu treni haberi bulunmuştur. Tüm yolcu treni haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, bölgeye yardımların aralıksız sürdüğünü belirtti. Bakan Uraloğlu, “Devletimiz her zaman milletimizin yanında olmuştur, olmaya devam ediyor. Bugüne kadar 3 bin 154 vagon afet bölgesine her türlü ihtiyacı karşılayacak malzeme taşındı. Hani hüzünlü bir türkü vardır, “kara tren gecikir, belki hiç gelmez” diye. Aksine bizim trenlerimiz hiç durmadan gece gündüz bölgeye yardım malzemeleri taşıyor. Son olarak 170’inci yardım trenimiz, 12 Ağustos’ta yola çıkmıştı şu anda bölgeye ulaştı” dedi.
15.08.2023 Gündem
Hindistan’daki tren kazası felaketinde 260 kişi hayatını kaybetti! Yaralılar dehşet anlarını anlattı: Dışarı çıktığımda etrafa dağılmış uzuvlar gördüm
Hindistan’daki tren kazası felaketinde 260 kişi hayatını kaybetti! Yaralılar dehşet anlarını anlattı: Dışarı çıktığımda etrafa dağılmış uzuvlar gördüm Hindistan’ın Odisha eyaletinde dün 2 yolcu treni ve 1 yük treninin çarpışması sonucu meydana gelen tren kazasında 260’dan fazla kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce yaralı olduğu açıklandı.
3.06.2023 Dünya
Hemzemin geçitte trenin çarptığı yaya, hayatını kaybetti
Hemzemin geçitte trenin çarptığı yaya, hayatını kaybetti Kütahya’da hemzemin geçitte trenin çarptığı Harun Asıldoğan (40) hayatını kaybetti.
27.05.2023 Yaşam
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Yunanistan'daki tren kazası görüntüleri ortaya çıktı! O anlar kamerada
Yunanistan'daki tren kazası görüntüleri ortaya çıktı! O anlar kamerada Yunanistan, tarihinin en ölümcül tren kazasıyla çalkalanıyor. Can kaybının 43'e yükseldiği kazanın kamera kayıtları ortaya çıktı.
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı Yunanistan’ın Larisa kentinde dün ülke tarihindeki en büyük tren kazası meydana geldi. 352 kişinin bulunduğu yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 43 kişi hayatını kaybederken, Başbakan Miçotakis kazanın nedenini açıkladı.
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı Pakistan'ın Belucistan eyaletindeki Pishin kentinde raylara döşenen bombanın infilak etmesi sonucu yolcu treni raydan çıktı, 18 kişi yaralandı.
20.01.2023 Dünya
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, yolcu treninin çarparak 160 metre sürüklediği hafif ticari aracın sürücüsü Ahmet Karakoç (34), hayatını kaybetti.
20.11.2022 Yaşam
Diyarbakır-Batman seferini yapan yolcu treni raydan çıktı
Diyarbakır-Batman seferini yapan yolcu treni raydan çıktı Diyarbakır-Batman seferini yapan yolcu treninin makine bölümü ve bir vagonu raydan çıktı. Yol ulaşıma kapanırken, kazada yaralananın olmadığı belirtildi. Yolcular kara yolu ile Batman’a gönderilecek.
25.09.2022 Gündem
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildi
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildi Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde yük treninin devrilmesi nedeni ile yollarına devam edemeyen yolcular, Kayseri’den yapılan aktarma ile memleketlerine gönderildi.
17.06.2022 Yaşam
Almanya'da feci tren kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Almanya'da feci tren kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var Almanya'da Münih yakınlarında bir tren henüz bilinmeyen nedenle raylardan çıkarak devrildi. Vahim olayda 3 kişi yaşamını yitirirken 16'sı ağır 60 kişi de yaralandı.
3.06.2022 Dünya
Şanlıurfa'da iplik fabrikasında yangın!
Şanlıurfa'da iplik fabrikasında yangın! Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir iplik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi ile müdahale ediliyor.
1.05.2022 Yaşam
Yolcu treni hemzemin geçitte traktöre çarptı, sürücü öldü
Yolcu treni hemzemin geçitte traktöre çarptı, sürücü öldü İzmir'in Ödemiş ilçesinde kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı traktördeki Hasan Hüseyin Arıcı (67), hayatını kaybetti.
1.05.2022 Yaşam
Hemzemin geçitte feci kaza! Baba ve oğlu yaralı
Hemzemin geçitte feci kaza! Baba ve oğlu yaralı İzmir'in Ödemiş ilçesinde, kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treni çarpan otomobildeki baba-oğul yaralandı. Tren yolcuları, otobüslerle İzmir'e gönderildi. 
17.04.2022 Yaşam
Tren hemzemin geçitte otomobile çarptı: Baba ve oğlu yaralı
Tren hemzemin geçitte otomobile çarptı: Baba ve oğlu yaralı İzmir'in Ödemiş ilçesinde, kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treni çarpan otomobildeki baba-oğul yaralandı. Tren yolcuları, otobüslerle İzmir'e gönderildi.
17.04.2022 Yaşam
Tarla sürerken raya çıkarılan traktöre tren çarptı
Tarla sürerken raya çıkarılan traktöre tren çarptı Ankara'nın Polatlı ilçesinde Yüşa Öz'ün (31) tarlayı sürerken rayların üzerine çıkardığı traktöre yolcu treni çarptı. Ön kısmı koparak ikiye bölünen traktörün sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.
5.04.2022 Yaşam
Feci kaza! Kamyonet ve tren, hemzemin geçitte çarpıştı
Feci kaza! Kamyonet ve tren, hemzemin geçitte çarpıştı Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki hemzemin geçitte, kamyonet ile yolcu treninin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı, 41 küçükbaş ise öldü.
21.03.2022 Yaşam
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde, hemzemin geçitten geçerken trenin çarptığı Adem Güney (50) yaşamını yitirdi.
15.12.2021 Yaşam
Aydın'da feci kaza! Trenin altında kalarak can verdi!
Aydın'da feci kaza! Trenin altında kalarak can verdi! Aydın’ın Nazili ilçesinde Söke-Denizli seferini yapan yolcu treninin çarptığı adam, olay yerinde feci şekilde can verdi.
8.12.2021 Yaşam
Kocaeli'de yolcu treni raydan çıktı!
Kocaeli'de yolcu treni raydan çıktı! Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gar sahası içinde içerisinde yedek bekleyen boş vagonların manevrası sırasında 2 vagon raydan çıktı. Kimsenin yaralanmadığı olay ile ilgili idari soruşturma başlatıldı.
29.10.2021 Gündem
ABD'de yolcu treni raydan çıktı, en az 3 kişi öldü
ABD'de yolcu treni raydan çıktı, en az 3 kişi öldü ABD'nin Montana eyaletinde bir trenin raydan çıkması sonucu en az 3 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.
26.09.2021 Dünya
Çorlu'daki tren kazasında yaralanan 3 yolcuya 1,5 milyon TL tazminat
Çorlu'daki tren kazasında yaralanan 3 yolcuya 1,5 milyon TL tazminat Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasında yaralanan Zeynep Aydıncı, Sinem Topçu ve Yeliz Karakaş'a, bilirkişi raporu ile kusurlu bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından toplam 1 milyon 471 bin TL tazminat ödendi.
22.09.2021 Gündem
Tren ters makasa girdi; yolcular tahliye edildi
Tren ters makasa girdi; yolcular tahliye edildi Kayseri-Adana seferini yapan yolcu treni, Mersin’in Tarsus ilçesinde ters makasa girince yolcular tahliye edildi.
5.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Treni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu treni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.