Yol Kesme

Yol Kesme

Son dakika yol kesme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol kesme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol kesme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Kesme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol kesme gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 yol kesme haberi bulunmuştur. Tüm yol kesme haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde "Ateşsiz silah kullanmak suretiyle devlete savaş açmak" ve "Kamu kurumunu ateşe vermek" gibi suçlardan yargılanan 3 kişiye daha idam cezası verildi.
16.11.2022 Dünya
Nefes kesen operasyon! Eylem hazırlığındılar, böyle yakalandılar
Nefes kesen operasyon! Eylem hazırlığındılar, böyle yakalandılar Mersin'de eylem hazırlığındaki firari 2 PKK'lı terörist, özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahlarıyla birlikte yakalandı.
3.08.2022 Gündem
Gaziantep Valiliği'nden FETÖ firarisinin iddialarına ilişkin açıklama
Gaziantep Valiliği'nden FETÖ firarisinin iddialarına ilişkin açıklama Gaziantep Valiliği, yurtdışındaki bir FETÖ terör örgütü firarisinin 'Vali Davut Gül’ün konvoyunun önü kesilerek korumaların rehin alındığı' şeklinde iddialarını yalanlayarak, Vali Gül’ün olayın yaşandığı iddia edilen günde katıldığı programın fotoğraflarını paylaştı. Açıklamada, "Söz konusu iftiraların amacı, bütün FETÖ mensuplarının yaptığı gibi devleti ve kamu görevlilerini itibarsızlaştırma olduğu kadar Organize Suç Örgütü’nü kahramanlaştırarak, halkı korku ve paniğe sevk etmek ve suç örgütüne menfaat sağlamaktır” denildi.
24.07.2022 Gündem
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları kapsamında, Tunceli-Ovacık ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutalığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince gerçekleştirilen operasyonda 1’i teslim olmak üzere toplam 9 teröristten; 3’ünün turuncu, 2’sinin ise gri kategoride olduğu açıklandı.
5.12.2021 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi MİT'in Irak'ın Süleymaniye kentindeki operasyonuyla "terörden arananlar" listesinde kırmızı kategoride yer alan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi.
22.06.2021 Gündem
Samet İçyer etkisiz hale getirildi
Samet İçyer etkisiz hale getirildi Turuncu kategoride yer alan, bölücü terör örgütünün sözde Garzan Eyalet sorumlusu Zerdaşt-Navdar kod adlı Samet İçyer etkisiz hale getirildi.
15.06.2021 Gündem
Terörist Murat Karayılan’ın koruması Hasan Mahmudi öldürüldü
Terörist Murat Karayılan’ın koruması Hasan Mahmudi öldürüldü Mardin'de etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin "kırmızı" kategoride aranan PKK'nın sözde Mardin sorumlusu Hasan Mahmudi olduğu belirlendi. Teröristin daha önce Murat Karayılan’ın korumalığını yaptığı belirlendi.
30.03.2021 Gündem
Kamuran Ataman kimdir? 1 milyon lira ödülle aranan terörist!
Kamuran Ataman kimdir? 1 milyon lira ödülle aranan terörist! Gara’da 13 kişiyi şehit eden ‘Şorej’ kod adlı PKK’lı katil Kamuran Ataman 1 milyon lira ödülle turuncu kategoride aranıyor. Peki, Kamuran Ataman kimdir? İşte Kamuran Ataman hakkında tüm detaylar...
18.02.2021 Gündem
Gara’da 13 vatandaşımızı şehit eden PKK’lı hain ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gara’da 13 vatandaşımızı şehit eden PKK’lı hain ile ilgili detaylar ortaya çıktı Gara’da 13 kişiyi şehit eden ‘Şorej’ kod adlı PKK’lı katil Kamuran Ataman’ın örgütün elebaşlarından Duran Kalkan’ın yakın korumalığını da yaptığı ortaya çıktı.
18.02.2021 Gündem
Gara'da şehit edilen vatandaşlardan 2'sinin daha kimlikleri belirlendi
Gara'da şehit edilen vatandaşlardan 2'sinin daha kimlikleri belirlendi Malatya Valiliği, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından 2'sinin daha kimliklerinin belirlendiğini açıkladı.
15.02.2021 Gündem
Korkunç gerçek ortaya çıktı! 6 ilde 10 faili meçhul olay böyle çözüldü
Korkunç gerçek ortaya çıktı! 6 ilde 10 faili meçhul olay böyle çözüldü Mersin’den Denizli’ye kadar film senaryolarını aratmayan yöntemle birçok kişiyi gasp eden çetenin, DNA örnekleriyle 6 ilde 10 faili meçhul olayın şüphelileri oldukları ortaya çıktı.
12.12.2020 Gündem
PKK'nın Türkiye'deki 1 numarası İsmail Sürgeç öldürüldü!
PKK'nın Türkiye'deki 1 numarası İsmail Sürgeç öldürüldü! Tunceli'deki Ahpanos Vadisi bölgesinde, terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan, terör örgütü PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' komutanı 'Yılmaz' kod adlı İsmail Sürgeç ve 1 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. PKK'nın Türkiye sınırları içerisindeki bir numaralı ismi olarak bilinen terörist Sürgeç'in birçok saldırının faili olduğu ve örgütten kaçan teröristleri infaz ettiği tespit edildi.
15.11.2020 Gündem
İsmail Sürgeç etkisiz hale getirildi
İsmail Sürgeç etkisiz hale getirildi Bakan Soylu, PKK'nın kırmızı kategoride aranan sözde Tunceli saha sorumlusu terörist İsmail Sürgeç'in etkisiz hale getirildiğini açıkladı
12.11.2020 Gündem
4 kız dehşeti yaşadı! "Babam olmasa tecavüz edecekti"
4 kız dehşeti yaşadı! "Babam olmasa tecavüz edecekti" İstanbul’dan Sinop’a ailesini ziyarete giden Serpil Ü., ailesiyle gezmeye çıktığında aracının önünün kesildiğini, arkadan babası gelmese tecavüze uğrayacağını öne sürdü.
30.07.2020 Gündem
Terörist Fadıl Ekinci Zap'ta etkisiz hale getirildi!
Terörist Fadıl Ekinci Zap'ta etkisiz hale getirildi! MİT'in nokta operasyonuyla, PKK'nın sözde Irak/Zap alanı sorumlusu, mavi kategoride aranan terörist Fadıl Ekinci, Zap'ta etkisiz hale getirildi.
8.04.2020 Gündem
Yol kesip evrak kontrolü yapan taksici, gözaltına alındı
Yol kesip evrak kontrolü yapan taksici, gözaltına alındı Esenyurt'ta turizm şirketine ait aracın önünü keserek evrak kontrolü yapan taksici, gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, Esenyurt'ta turizm şirketine ait aracın önünü keserek evrak kontrolü yapan taksicinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın 27 Ocak günü Esenyurt'ta yaşandığını tespit eden ekipler, taksi sürücüsü E.G.'yi gözaltına aldı.
28.01.2020 Yaşam
Halis Ersayan etkisiz hale getirildi
Halis Ersayan etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı'nca, Ağrı'da 7-9 Kasım tarihlerinde etkisiz hale getirilen 15 teröristten birinin Gri Liste'de yer alan sözde Serhat Eyaleti Ağrı Dağı Güneyi Sorumlusu 'Delil Serhat' kod adlı Halis Ersayan, olduğu bildirildi.
15.11.2019 Gündem
Öldürülen turuncu kategorideki terörist, asker ve sivil katili çıktı
Öldürülen turuncu kategorideki terörist, asker ve sivil katili çıktı Erzincan'ın Kemah ilçesinde düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen turuncu kategorideki "Fikri" kod adlı terörist Ahmet Boyraz'ın, 4 sivil ile 4 askerin şehit edilmesi dahil 17 ayrı terör olayının sorumlusu olduğu ortaya çıktı.
16.08.2019 Gündem
Öldürülen "Mavi" kategorideki teröristlerle ilgili flaş detaylar!
Öldürülen "Mavi" kategorideki teröristlerle ilgili flaş detaylar! Terör arananlar listesinde "Mavi" kategoride başına 1 milyon 500 TL ödül konulan ve 5 gün önce öldürülen örgütün sözde Doğu Cephe Sorumlusu Doğan-Serhat kod adlı Celal Kaya’nın, Karadeniz'de bir çok eyleme karışarak, 3 asker ile 1 sivili şehit ettiği ortaya çıkarken, turuncu listede aranan Baran kod adlı Haydar Gül’ün ise 4 işçiyi kaçırdığının tespit edildiği öğrenildi.
13.05.2019 Gündem
Kerkük'te 2 polis öldü
Kerkük'te 2 polis öldü Kerkük kentinin Havice ilçesindeki bir güvenlik kontrol noktasına düzenlenen intihar saldırısında 2 polis öldü
30.08.2018 Dünya
Zırhlı güvenlik kuleler İlk kez görüntülendi!
Zırhlı güvenlik kuleler İlk kez görüntülendi! GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi’nde terör saldırıları ve olası silahlı eylemleri engellemek için alınan önlemlere bir yenisi daha eklendi. Daha önce kent merkezlerinde kritik noktalara konulan 10 ton ağırlığındaki patlayıcı ve roketli saldırılara karşı dayanıklı zırhlı kuleler, artık karayollarında önlem alacak olan güvenlik korucuları için konulmaya başlandı.
21.08.2018 Gündem
ABD ve IKBY anlaştı! Kerkük'ün de  içerisinde olduğu...
ABD ve IKBY anlaştı! Kerkük'ün de içerisinde olduğu... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ve terör örgütü DEAŞ karşıtı ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin, Kerkük'ün de içerisinde olduğu tartışmalı bölgelerdeki güvenlik ve askeri planın tekrar gözden geçirilmesinde anlaşmaya vardıkları belirtildi.
2.07.2018 Dünya
Tunceli'de PKK'lı teröristler, iş makinesi operatörünü öldürdü
Tunceli'de PKK'lı teröristler, iş makinesi operatörünü öldürdü Tunceli'nin merkeze bağlı Neşeyolu köyü yakınlarında, güvenlik kulesi için yol yapım çalışmasını sürdüren İl Özel İdaresi'ne ait iş makinesinin operatörü Mehmet Özdemir, bir grup PKK'lı teröristin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdi.
21.04.2018 Gündem
Öldürülen terörist çok sayıda eylemin faili çıktı
Öldürülen terörist çok sayıda eylemin faili çıktı Tunceli'nin Pülümür ilçesinde cumartesi günü düzenlenen operasyonda öldürülen ve İçişleri Bakanlığının "Aranan Teröristler" listesinde "yeşil" kategoride bulunan Murat Dağ'ın, 11 Aralık 2015'te Bingöl'ün Adaklı ilçesinde el yapımı patlayıcı döşenmesi ile 15 Ağustos 2016'da aynı ilçeye bağlı Aysaklı Köyünde Nevzat Paçacı'nın kaçırılarak öldürülmesi olayının faili olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Kesme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol kesme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.