Yol Kenarı

Yol Kenarı

Son dakika yol kenarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol kenarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol kenarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Kenarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol kenarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 yol kenarı haberi bulunmuştur. Tüm yol kenarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Gündem
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir?
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir? Damar otu, çok uzun zamandır öksürük ve kabız gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Özellikle Amerika, Asya ve Avrupa'da 4000 yıldır olduğu düşünülmektedir. 
8.07.2023 Sağlık
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı ABD’de 1980’lli yılların başında tek başına yürüyüşe çıkanların en büyük kabusu olan ‘Yol Kenarı Katili’nin yıllar sonra başka bir suçtan yakalandığı ve onu muayene eden psikiyatristin yapabilecekleri hakkında yazdıkları ortaya çıktı. 10 kişiden fazla kişiyi katleden seri katile karşı önlem ise o dönem yol kenarlarına asılan tabelalarla alındı.
8.05.2023 Gündem
Yönetmelik değişecek! Yol kenarlarına yeni cepler açılacak
Yönetmelik değişecek! Yol kenarlarına yeni cepler açılacak İstanbul’da 250 bin motokurye için önemli bir adım atılıyor. Yapılacak yönetmelik değişikliği ile yol kenarlarında kuryeler için dinlenme alanları ayrılacak. Açılacak yeni ceplerde kuryeler hem ihtiyaçlarını giderip dinlenecek hem de araçlarının bakımını yapabilecek. Pilot uygulama Tuzla’da başlayacak.
21.04.2023 Ekonomi
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı?
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı? İSPARK ücretleri ne kadar oldu, İSPARK'a ne kadar zam geldi? İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi.
16.12.2022 Ekonomi
Süs havuzunda tehlikeli serinlik
Süs havuzunda tehlikeli serinlik Antalya'da sıcaktan bunalan çocuklar, elektrik sisteminden kaynaklı olası kaçak akım tehlikesinin olduğu, içerisinde aydınlatma ve fıskiye sistemi bulunan süs havuzlarında serinledi.
22.07.2022 Yaşam
Şişli'de otobüs şoförlerinin yol kavgası
Şişli'de otobüs şoförlerinin yol kavgası Şişli'de, otobüs şoförleri yol kenarında tekme tokat kavga etti. O anlar kameraya yansıdı.
21.07.2022 Yaşam
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Kurban Bayramı' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi, 18 Temmuz’a kadar...
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Kurban Bayramı' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi, 18 Temmuz’a kadar... İçişleri Bakanlığı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi 81 İl Valiliğine, karayollarında alınacak trafik tedbirleri ile ilgili genelge gönderdi. Genelgede, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla karayollarında trafik denetimlerinin 07 Temmuz’da başlayacağı ve 18 Temmuz’a kadar devam edeceği belirtildi. Bu tarihler arasında ülke genelinde emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde günlük 9.580 ekip/tim, 17.529 personel olmak üzere toplam 114.960 ekip/tim, 210.352 personel görev alacak.
5.07.2022 Gündem
Pilot uygulama başladı! Acil durum araçlarına 'yeşil' yanacak
Pilot uygulama başladı! Acil durum araçlarına 'yeşil' yanacak Trafikte geçiş üstünlüğü bulunan ambulans, itfaiye gibi acil durum araçlarının kırmızı ışığa takılmasını engelleyecek projenin pilot uygulaması, İstanbul'da başladı. Fatih'te başlatılan projede, kavşakta kırmızı yanan trafik ışığı, 400 metre geriden gelen acil durum aracını algılayarak yeşile döndü. Bu uygulama ile hem itfaiye veya ambulanslar kırmızı ışığa takılmayacak hem de yol vermeye çalışan araçların neden olduğu trafik karmaşası son bulacak.
4.07.2022 Gündem
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı TÜİK'in son verilerine göre 1 yılda İstanbul trafiğine 247 bin 415 yeni araç eklendi. İstanbul'daki araç sayısı 4 milyon 688 bin 22'ye yükseldi. Uzmanlar, İstanbul nüfusunun dörtte biri oranına ulaşan araç sayısının hem insan sağlığı hem de trafiği katlanılamaz hale getireceği konusunda uyardı.
28.03.2022 Yaşam
Şehitler Abidesi'nde '18 Mart' hazırlığı
Şehitler Abidesi'nde '18 Mart' hazırlığı Çanakkale’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107’nci yılı nedeniyle Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek tören için hazırlıklar sürdürülüyor. Geçit töreni için seyir terası oluşturulurken, törenin provası da yapılıyor.
14.03.2022 Gündem
Kan donduran cinayette, valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu
Kan donduran cinayette, valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu İzmir'in Buca ilçesinde, 4 gün önce yol kenarında ateşe verilen valizden yanmış erkek cesedi çıktı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, cesedin servis şoförü Metin Çetinkaya'ya (40) ait olduğu belirlendi. Çetinkaya'nın acı haberi, Narlıdere ilçesindeki ailesine haber verildi.
5.02.2022 Yaşam
7.000 TL maaşla personel aranıyor!  Günlük çalışma süresi 8 saat, acil...
7.000 TL maaşla personel aranıyor! Günlük çalışma süresi 8 saat, acil... İş fırsatı! 7 bin lira maaşla personel bulamıyorlar. Başvurular bizzat alınıyor. Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yasin Arslan, aylardır 7 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamadıklarını belirterek, ciddi anlamda şoför ihtiyaçları olduğunu belirtti. Arslan, “İşsizlik var deniliyor ama biz aylardır sürekli basına şoför talebimiz olduğunu iletiyoruz. 240 TL yevmiye veriyoruz. 7 bin TL maaş veriyoruz. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarımızı buraya davet ediyoruz. İş sıkıntısı yok” sözlerine yer verdi.
3.02.2022 Gündem
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, SMS ile bildiriliyor
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, SMS ile bildiriliyor SGK harekete geçti. Çok sayıda çalışanı ilgilendiriyor. Tek tek tespit edilip SMS ile bildiriliyor. Birçok çalışan farkında değil. İşverenler tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kayıt dışı ile mücadele kapsamında, işverenin kuruma bildirdiği kazançlarda yüzde 20 ve üzerinde azalma olan çalışanların telefonlarına mesaj gönderiyor. SGK bu yılın sadece ilk altı aylık döneminde 150 bin çalışana bu amaçla SMS göndererek kazançlarında azalma olduğu uyarısında bulundu.
20.10.2021 Çalışma Hayatı
Gece yarısı feci kaza! Otomobiliyle evin bahçesine uçtu
Gece yarısı feci kaza! Otomobiliyle evin bahçesine uçtu Manisa'nın Kula ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Otomobilde sıkışarak ağır yaralanan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılırken, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
16.09.2021 Yaşam
Motosikletle yol yardımına gelecek!
Motosikletle yol yardımına gelecek! Yolda kalan araçlara motosikletli uzman ekipler müdahale edecek...
1.08.2021 Otomobil
Dünya şokta! Yüksek derecede bulaşıcı başka bir salgın...
Dünya şokta! Yüksek derecede bulaşıcı başka bir salgın... İngiltere’nin Derbyshire bölgesinde yüksek derecede bulaşıcı “kuş gribi” salgını doğulandı. Salgının yaşandığı yer “koruma bölgesi” ilan edildi.
16.12.2020 Dünya
UKOME toplantısı ne zaman? Saat kaçta? 6 bin yeni taksi projesi 3. kez oylanacak!
UKOME toplantısı ne zaman? Saat kaçta? 6 bin yeni taksi projesi 3. kez oylanacak! UKOME toplantısı ne zaman? İstanbul trafiğine 6 bin yeni taksi çıkarma projesi yarın UKOME’de oylanacak. 2. kez reddedilen yeni taksi projesi 3. kez oylamaya sunulacak.
25.11.2020 Gündem
Önce dövüp, seyir halindeki otomobilden attılar!
Önce dövüp, seyir halindeki otomobilden attılar! Adana'da, seyir halindeki otomobilde arkadaşlarınca darbedilen Kenan P., yol kenarına atıldı. Şüpheliler kaçarken, Kenan P. tedaviye alındı.
9.06.2020 Yaşam
Tekirdağ Şehir Hastanesi, Ağustos ayında hasta kabulüne başlayacak
Tekirdağ Şehir Hastanesi, Ağustos ayında hasta kabulüne başlayacak Trakya'da nitelikli yatak sayısını artırıp, sağlık hizmetlerini üst seviyeye taşıyacak 480 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin, ağustos ayında hasta kabulüne başlaması planlanıyor. Hastane inşaatının yüzde 90'nın tamamlandığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir, "100 yatağın üzerinde yoğun bakımı olacak ve özellikli bir sürü hizmeti verecek. Ayrıca tüm odaları ihtiyaç anında yoğun bakım haline çevrilebilecek bir hastane. Her türlü alt yapısı mükemmel bir şekilde hazırlanmış durumda" dedi.
3.06.2020 Gündem
Fuhuş için anlaştığı kadını öldürdü! Şoke eden savunma: Erkek gibi...
Fuhuş için anlaştığı kadını öldürdü! Şoke eden savunma: Erkek gibi... Bursa'da, para karşılığı ilişkide bulunmak için anlaştığı Nazan Kırkgözü, boş arazide tabancayla vurarak öldüren tutuklu sanık Yusuf Mıcık'ın yargılanmasına devam edildi. Mıcık mahkemede, olayın kazara olduğunu öne sürerek, "Nazan cep telefonumu gasp etti. Aramızda arbede yaşandı. Bir erkek gibi güçlü kadındı hakim bey" dedi.
28.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Kenarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol kenarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.