Yıllık İzin Son Dakika

Yıllık İzin Son Dakika

Son dakika Yıllık izin son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıllık izin son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıllık izin son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıllık İzin Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıllık izin son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 yıllık izin son dakika haberi bulunmuştur. Tüm yıllık izin son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllık izin ile ilgili flaş açıklama! Tüm çalışanları kapsıyor, bilinmeyen avans detayı
Yıllık izin ile ilgili flaş açıklama! Tüm çalışanları kapsıyor, bilinmeyen avans detayı Yıllık izin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yıllık izin ile ilgili tüm çalışanları kapsayan detaylar açıklandı. Okullarda 14-18 Kasım arası ilk ara tatil başlayacak. Çalışanlar yıllık izinlerini çocuklarının ara tatiline göre planlamak istiyor. Öte yandan yıllık izne çıkacak işçilerin izin öncesi işverenden avans alma hakkı da var. Pek çok işçi böyle bir hakkı olduğundan haberdar değil. İşverenler de izne çıkacak işçilerine avans ödemiyor. İşte Yıllık izin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.10.2022 Çalışma Hayatı
Yıllık izin ile son dakika kararı! Çalışan milyonları ilgilendiriyor
Yıllık izin ile son dakika kararı! Çalışan milyonları ilgilendiriyor Yıllık izin ile ilgili son dakika gelişmesi geldi. Çalışan milyonları ilgilendiren kararı Yargıtay verdi. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, işçinin devamsızlık tutanaklarında görünen işe gelmediği günlerin yıllık izinden düşülmesinin İş Kanunu'na aykırı olduğuna hükmetti.
10.09.2022 Çalışan Hakları
Yıllık izinlerle ilgili son dakika kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Yıllık izinlerle ilgili son dakika kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Yıllık izin ile ilgili son dakika açıklaması! İşçinin yıllık iznini kullandığının ispatının işverene ait olduğuna dikkat çeken Yargıtay, işçinin iş sözleşmesinin devamı süresinde kullanmadığı yıllık izinlere ait ücreti talep etmesinin mümkün olmadığına hükmetti. Yüksek mahkeme, işçinin iş sözleşmesinin devamı sırasında izin hakkının bulunduğunun tespitini talep etmesinde hukuki menfaati olduğuna vurgu yaptı.
31.07.2022 Çalışan Hakları
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor Paralar hesaba yatacak. Çalışan milyonlarca vatandaşa avans ödenecek. İşçilerin yıllık izne hak kazanabilmeleri için son işyerinde en az bir yıl çalışmaları gerekiyor. Yıllık izin süresi, o işyerindeki çalışma süresine göre hesaplanıyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Çalışması bir yıldan beş yıla kadar olanlara 14 gün; 5 yıldan fazla 15 yıldan az olanlara 20 gün; çalışması 15 yıl ve daha fazla olanlara 26 gün yıllık ücretli izin veriliyor. Yıllık izin, bu sürelerin altında olamaz ama toplu iş sözleşmesiyle veya işverenle işçi arasındaki iş sözleşmesiyle artırılabiliyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Öte yandan Yönetmeliğe göre, işveren, yıllık ücretli iznini kullanan her işçiye izin dönemine ilişkin ücreti ile ödenmesi bu döneme rastlayan diğer ücretleri, izne başlamadan önce peşin olarak vermek veya avans olarak ödemek zorunda. İşte yıllık izin ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
21.06.2022 Çalışan Hakları
Bayram izni ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları kapsıyor, yıllık izin ve...
Bayram izni ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları kapsıyor, yıllık izin ve... Tüm çalışanları ilgilendiren flaş detay belli oldu. Yıllık izin kullanacaklar dikkat! Bayram öncesi bu ayrıntı büyük önem taşıyor. Havaların ısınması ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Pek çok çalışan mayıs ayındaki bayram tatili ile senelik iznini birleştirmeyi planlıyor. Peki bu durum çalışan için gerçekten de avantajlı mı? Çalışan milyonlar son günlerde bu sorunun yanıtını merak ediyor. İşte tüm ayrıntıları ile yıllık izin hakkı...
4.04.2022 Çalışma Hayatı
Yıllık izinlerle ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışana kötü haber! İptal ediliyor
Yıllık izinlerle ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışana kötü haber! İptal ediliyor Yıllık izin ile ilgili son dakika gelişmesi! Yıllık izin ile ilgili milyonlarca çalışana kötü haber! Yıllık izinler iptal ediliyor. Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, bir işçinin on altı yılı aşan süre ile çalışmasına rağmen izin kullanmaması hayatın olağan akışına aykırı olduğuna hükmetti. emsal kararla birlikte yıllarca izin biriktiren işçilerin o planı heba olacak.
Yıllık izinler ile ilgili flaş detay! Çalışanları kapsıyor, para ödemesi...
Yıllık izinler ile ilgili flaş detay! Çalışanları kapsıyor, para ödemesi... Yıllık izinlerle ilgili önemli açıklama! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Yıllık izinleri içeride biriken çalışanlar, izinlerinin ücretini alıp alamayacağını merak ediyor. Yıllık izinler sadece işten çıkarken para olarak alınabiliyor. Çalışanlar yıllık izinlerini yıl içinde kullanmaları gerekiyor. Ancak eğer işten çıkılacaksa, kullanılmayan kaç gün izin varsa parasının işveren tarafından ödenmesi gerekiyor. Örneğin iş yerinde 60 gün izin kalmışsa, 2 aylık brüt ücret ödenmesi gerekiyor.
30.10.2021 Çalışan Hakları
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın siyah-beyazlılarla fesih görüşmelerine başladığı öne sürüldü. Aboubakar'ın Ocak ayında transfer olacağı takım da netlik kazanmaya başladı.
26.12.2023 Beşiktaş
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında rezerv alan tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Kimsenin malında, mülkinde, toprağında gözümüz yok." dedi.
28.11.2023 Ekonomi
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
EYT'li olup çalışanları ilgilendiriyor! SGK duyurdu, 5 puanlık indirim ve kıdem tazminatı ayrıntısı
EYT'li olup çalışanları ilgilendiriyor! SGK duyurdu, 5 puanlık indirim ve kıdem tazminatı ayrıntısı EYT’de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT’den emekli olacaklara tazminat uyarısı geldi. EYT ile emekli olan çalışanlar kıdem tazminatı alacak, ancak ihbar tazminatı alamayacak. İşveren ise çalışanın varsa yıllık izin ücretini de ödemek durumunda kalıyor. Öte yandan çalışmaya devam eden EYT’liler için 5 puanlık işveren indirimi kafa karıştırdı, SGK açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili detaylar...
5.10.2023 Emekli
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Yıllık izin ile ilgili dikkat çeken detay! Yol izni ve avans hakkı
Yıllık izin ile ilgili dikkat çeken detay! Yol izni ve avans hakkı Yıllık için ile ilgili flaş açıklama. Yazın gelmesiyle birlikte çalışma hayatında gündem yıllık izin haline geldi. İşte yıllık izinle ilgili bilinmesi gerekenler...
17.06.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen vatandaş şikayetçi oldu.
31.05.2023 Yaşam
Lionel Messi bombası patladı! Süper Star Al Hilal'de
Lionel Messi bombası patladı! Süper Star Al Hilal'de Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından biri olan Lionel Messi'nin Al Hilal ile anlaştığı öne sürüldü.
9.05.2023 Fransa
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde müsilaj alarmı! Başlangıç seviyesinde
Marmara Denizi'nde müsilaj alarmı! Başlangıç seviyesinde Marmara Denizi'nde müsilaj endişesine neden olan kütlelerle ilgili Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı dalış yaparak incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Mustafa Sarı, "Tekirdağ, İstanbul  Fenerbahçe, Mudanya, Gemlik Körfezi ve Erdek'te benzer görüntüyü görmeye başladık. Şu an kremsi müsilajı görüyoruz" dedi.
20.04.2023 Gündem
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Erken emeklilik ve yıllık izin detayı ortaya çıktı
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Erken emeklilik ve yıllık izin detayı ortaya çıktı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK’lı kadın çalışanların 20, erkeklerin 25 çalışma yılını doldurmaları ve her iki kesimin de ilk sigortalı olduğu tarihe göre 5000 ila 5975 prim gününü tamamlamaları gerekiyor. Fakat SGK’nın 3600 prim gün ile de EYT’den emekli olunabileceğini açıkladı. İki kesmin buna dahil olduğu ortaya çıkarken EYT ile emekli olacaklar arasında yıllık izinle ilgili soru işaretleri oluştu. Peki emekli olup işe devam EYT’linin yıllık izin hakkı nasıl olacak? İşte detaylar...
20.04.2023 Emekli
Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar...
Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar... Beşiktaş Tayfur Bingöl, Redmond ve Maxim ile anlaşmak için üç kulüple masaya oturmaya hazırlanıyor...
19.04.2023 Beşiktaş
EYT’de kıdem tazminatı uyarısı! Çalışmaya devam eden emeklileri ilgilendiriyor
EYT’de kıdem tazminatı uyarısı! Çalışmaya devam eden emeklileri ilgilendiriyor EYT’de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT’den emekli olacaklara tazminat uyarısı geldi. EYT ile emekli olan çalışanlar kıdem tazminatı alacak, ancak ihbar tazminatı alamayacak. İşveren ise çalışanın varsa yıllık izin ücretini de ödemek durumunda kalıyor. Peki, ister EYT’den, ister normal emekli olan çalışan, işten ayrılmayıp çalışmaya devam ederse ne olacak? İşte emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili detaylar...
12.04.2023 Emekli
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yıllık İzin Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıllık izin son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.