Yeşil Deniz

Yeşil Deniz

Son dakika yeşil deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşil deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşil deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.482 yeşil deniz haberi bulunmuştur. Tüm yeşil deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Yeşil deniz kaplumbağalarının yuvası çöl olmayacak! Harekete geçildi
Yeşil deniz kaplumbağalarının yuvası çöl olmayacak! Harekete geçildi Adana Orman Bölge Müdürlüğü Ağyatan Lagünü ile Akdeniz arasında kalan 445,6 hektar kumul alanda 7 milyon fidan dikerek, kumul erozyonu ile mücadele edip, yeşil deniz kaplumbağaların yuvasının çöl olmaktan kurtarılacağını bildirdi.
21.02.2024 Adana
Yeşil Deniz Milenyum hangi gün? Yeşil Deniz Milenyum hangi kanalda yayınlanıyor?
Yeşil Deniz Milenyum hangi gün? Yeşil Deniz Milenyum hangi kanalda yayınlanıyor? Yeşil Deniz Milenyum hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platform Tabi için çekilen ancak sonrası TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan fenomen Yeşil Deniz Milenyum dizisi 7 yıl önce yine izleyicinin karşısına çıkmıştı. Platformada Cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Yeşil Deniz Milenyum TRT 1'de hangi gün yayınlanıyor?
4.07.2023 Televizyon
Yeşil Deniz hangi yılda çekildi? Yeşil Deniz Milenyum'da oyuncular değişti mi?
Yeşil Deniz hangi yılda çekildi? Yeşil Deniz Milenyum'da oyuncular değişti mi? Yeşil Deniz hangi yılda çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Yeşil Deniz Milenyum dizisi akıllara dizinin önceki yayın tarihini getirdi. İzmir'in Ödemiş ilçesinde çekimleri yapılan Yeşil Deniz dizisinin oyuncuları değişti mi? İşte detaylar..
19.06.2023 Televizyon
6 yıl aradan sonra yeniden TRT 1'de! Yeşil Deniz konusu nedir, oyuncuları kimler?
6 yıl aradan sonra yeniden TRT 1'de! Yeşil Deniz konusu nedir, oyuncuları kimler? Yeşil Deniz Milenyum konusu nedir, oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 yıl aradan sonra tekrar TRT 1'de yayınlanan Yeşil Deniz 1 bölümüyle bu akşam başlıyor. TRT'nin dijital platformu Tabi dizisi Yeşil Deniz Milenyum nerede çekiliyor? İşte detaylar...
19.06.2023 Televizyon
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Silivri Cezaevi'nin yeni adı Marmara Cezaevi oldu
Silivri Cezaevi'nin yeni adı Marmara Cezaevi oldu Adalet Bakanlığı, Silivri Cezaevi'nin ismini Marmara Cezaevi olarak değiştirdi.
5.09.2022 Gündem
Silivri Belediyesi'nden bakanlığa cezaevi ismi değişikliği başvurusu
Silivri Belediyesi'nden bakanlığa cezaevi ismi değişikliği başvurusu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cezaevi'nin adının 'İstanbul Batıkapısı' olarak değiştirilmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.
2.09.2022 Gündem
Caretta carettalar dronla takip ediliyor
Caretta carettalar dronla takip ediliyor Mersin sahillerine yumurta bırakan nesli koruma altındaki caretta carettaların yuvaları dronla izleniyor.
20.06.2022 Yaşam
Sahile gidenler gözlerine inanamadı! Bu halde bulundu
Sahile gidenler gözlerine inanamadı! Bu halde bulundu Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan sahilde 2 ölü deniz kaplumbağası bulundu.
18.06.2022 Yaşam
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken...
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken... Dünyada 7 deniz kaplumbağası türünden biri ve en büyüğü olan deri sırtlı deniz kaplumbağası kaptan İlknur Asar ve gemici Buse İnceler tarafından Göcek koyları Sarsakla açıklarında yüzerken görüntülendi. Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) Başkanı Dr. Ali Fuat Canpolat, "Türkiye kıyılarındaki ilk defa canlı görüntüsü oldu. Harika, çok güzel ve heyecan verici bir durum" dedi.
20.08.2021 Yaşam
İklim değişikliğinde tehlike çanları! Böyle giderse hepsi yok olacak
İklim değişikliğinde tehlike çanları! Böyle giderse hepsi yok olacak İklim değişikliği tüyler ürpertici boyutlara ulaştı! Giderek artan küresel sıcaklıklar, geri dönülmez sonuçlar doğurabilir. Endişelendiren tabloya ilişkin açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, "2050 yılına kadar küresel sıcaklık artışının +1,5 derece olması halinde, kentsel alanlarda yaşayan 350 milyon kişinin daha su kıtlığına maruz kalacağı değerlendiriliyor” dedi. Birpınar, artışın +2-3 derede olması halinde ise kara ve deniz canlı türlerinin en az yüzde 54'ünün bu yüzyılda yok olacağını söyledi.
23.07.2021 Gündem
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Emine Erdoğan ve Bakan Kurum kaplumbağaları denize uğurladı
Emine Erdoğan ve Bakan Kurum kaplumbağaları denize uğurladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalyanın Kaş ilçesinde tedavisi tamamlanıp, takip için çip takılan 4 deniz kaplumbağasını denize uğurladı.
19.08.2020 Siyaset
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları)
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları) Sinema ve tiyatro oyuncusu Jale Aylanç, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. İşte Jale Aylanç'ın oynadığı diziler ve tiyatro oyunları...
7.07.2020 Magazin
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim?
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Soruları Mucize 2 filminin vizyona girmesinden sonra yeniden araştırılmaya başlandı. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Mucize 2:Aşk’ filmindeki Aziz karakteri yine beğeni topladı. ‘’Yeşil Deniz’’, ‘’Beni Böyle Sev’’ gibi dizilerde de rol alan Mert Turak Mucize filminde sergilediği rolü sonrası ‘’Mucize filmindeki Aziz kim?’’, ‘’Mert Turak kim?’’ sorularının bir kez daha sorulmasına neden oldu.
7.12.2019 Gündem
Tozkoparan dizisine yeni oyuncu!
Tozkoparan dizisine yeni oyuncu! Oyuncu Burak Alkaş, TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'ın kadrosuna katıldı.
4.12.2019 Televizyon
Antalya'da bulundu! 'Çok tuhaf bir durum, anlayamadık'
Antalya'da bulundu! 'Çok tuhaf bir durum, anlayamadık' Antalya Belek sahilinde tüfekle vurulmuş, 30-40 yaşlarında olduğu tahmin edilen, bir caretta caretta türü kaplumbağa ölüsü bulundu. Vücudunda ağ ya da misina izine rastlamadık. Çok tuhaf bir durum. Bir caretta neden silahla vurulur anlayamadık. Belki de kumsalda vuruldu onu da bilmiyoruz.
19.06.2019 Yaşam
Mersin'de tartışılan festival ertelendi
Mersin'de tartışılan festival ertelendi Mersin'de 5-7 Haziran tarihleri arasında caretta caretta ve yeşil deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanı olan sahil bölgesinde yapılması planlanan PopFest 2019 ertelendi.
28.05.2019 Gündem
Kasırga Hawaii takımadalarından birini yuttu
Kasırga Hawaii takımadalarından birini yuttu ABD’nin Hawaii eyaletinde meydana gelen Walaka kasırgası adalardan birini haritadan sildi. Bilim adamları yaşananları iklim değişikliğinin göstergesi olarak yorumladı.
25.10.2018 Dünya
Kaplumbağanın midesinden bakın neler çıktı?
Kaplumbağanın midesinden bakın neler çıktı? Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Göcek Sahili'nde ölü bulunan yeşil deniz kaplumbağasının midesinden poşet, sigara paketi poşeti, teneke içecek kapağı ve misina çıktı.
17.09.2018 Yaşam
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba 27 Haziran Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “İyilik Kulübü” adlı programın tekrar bölümü ile başlıyor. Annesi babası şehit düştüğü için yetim kalan çocukların hayalleri bu programda gerçeğe dönüşüyor. Sabaha erken başlayanlardansanız hemen ilk olarak TRT 1 ekranlarınızı açın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kupa Akşamı” yayına başlıyor. Kupa maçları hakkındaki detayları bu programdan öğrenebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
27.06.2018 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba 20 Haziran Çarşamba gününe özgü olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:25’de “İyilik Kulübü” adlı renkli program ile ekranlar karşısına geçiyor. Bu renkli programda; travma, savaş mağduru veya farklı nedenler dolayısıyla yetim düşmüş çocukların yüreğine dokunuluyor. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “FIFA 2018 Dünya Kupası İran-İspanya” maçı yayına başlayacak. Sürükleyici anlar yaşamak istiyorsanız bu kupa maçını sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyin.
20.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.