Yeniyıl

Yeniyıl

Son dakika yeniyıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniyıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniyıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniyıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniyıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 yeniyıl haberi bulunmuştur. Tüm yeniyıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı?
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı? Yeni yılın yaklaşmasına az bir süre kala evde ve iş yerlerinde yeni yıla özel yılbaşı ağacı süsleme süreci de başladı. Yılbaşı süsleme her yılbaşında tartışma konusu oluyor, ağaç süslemenin günah olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Yılbaşı ağacı süslemek günah mı, haram mı, Yılbaşı ağacı süslemek nereden gelir, Türk geleneği mi, hangi dinden gelir?
4.12.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2022 milletimizin ayağa kalktığı, görkemli Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına hazırlandığı bir yıl olacak" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz: Bu kez dalga değil tsunami geliyor
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz: Bu kez dalga değil tsunami geliyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, tüm dünyada panik yaratan ve kapanmaları yeniden gündeme getiren Omicron varyantının bu kez yeni bir dalga değil, tsunamiye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Yavuz, özellikle yılbaşı nedeniyle kalabalık ortamlara girmekten kesinlikle uzak durulmasını, imkanı olan sektörlerde uzaktan çalışmaya yeniden dönülmesi gerektiğini, aşılamaların da halen hayati önem taşıdığını vurguladı.
22.12.2021 Sağlık
Yılbaşında kilo almamak için bunu yapın!
Yılbaşında kilo almamak için bunu yapın! Yılbaşı sofralarının kilo vermek isteyenlerin kâbusu olmaması adına 4 gün için uyarılarda bulunan Diyetisyen Dr. Zeynep Güler Yenipınar, "Yılbaşı günü kalori kısıtlamasına sabahtan başlamak en doğrusu. Her gün olduğu gibi kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğünlerin mutlaka yapılmasına dikkat edilmeli ve öğün atlanmamalı" dedi.
30.12.2020 Sağlık
Yeni yılda dilekleriniz nasıl gerçeğe dönüşür?
Yeni yılda dilekleriniz nasıl gerçeğe dönüşür? Psikolog Merve Kırna, yeni yıla girerken hedefleri ve kararları olan insanların, olmayanlara göre hedeflerini gerçekleştirmede daha başarılı olduklarını söyledi.
1.01.2020 Sağlık
Resimli Yeni yıl mesajları | Anlamlı Yeni Yıl sözleri
Resimli Yeni yıl mesajları | Anlamlı Yeni Yıl sözleri 2020 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah… Bir yılı daha geride bırakırken, sevdiklerine, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza göndereceğiniz resimli yeni yıl mesajlarını sizler için derledik. İşte 2020 yeni yılı derlediğimiz resimli, anlamlı yılbaşı mesajları…
31.12.2019 Gündem
2020'ye günler kala bankalardan kredi müjdesi!
2020'ye günler kala bankalardan kredi müjdesi! Yeni yıla sayılı günler kala bankalar, müşterilerinin ihtiyacına yönelik yeni yıl kredileri hazırladı. Yeni yıla özel faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredilerinde, bankalar taksit erteleme seçeneği de sağlıyor.
23.12.2019 Ekonomi
31 aralık resmî tatil mi? | 31 aralık öğleden sonra tatil mi?
31 aralık resmî tatil mi? | 31 aralık öğleden sonra tatil mi? 31 Aralık 2019 resmi tatil mi? 31 aralık öğleden sonra tatil mi soruları arama motorlarında sıkça araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için yılbaşı tatilinde merak edilenleri derledik.
19.12.2019 Gündem
'Türkiye sayesinde saldırıyı önledik'
'Türkiye sayesinde saldırıyı önledik' Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, Türkiye ve ABD’nin verdiği bilgiler sayesinde ülkede yılbaşı kutlamalarına yönelik iki terör saldırısını önlediklerini açıkladı.
4.04.2018 Dünya
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti...
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti... Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş şok bir kararla kanalla yollarını ayırdı.
8.01.2018 Televizyon
Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl mesajı
Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl mesajı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği yeni yıl mesajında, Ankara ile Moskova'nın bölgesel ve küresel konulardaki iş birliğine devam edeceğini belirtti.
30.12.2017 Dünya
2018 gelmeden hemen katıl
2018 gelmeden hemen katıl Yeni yıl için geri sayım yaptığımız şu günlerde Akbank, tüm Axess’lilere kazandırmaya devam ediyor. Yılbaşı alışverişlerinde chip para kazanmak için, YENİYIL yazıp 4566’ya göndermek veya Axess Mobil üzerinden ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak yeterli
22.12.2017 Yaşam
Genç kız alkollü şekilde balkondan düştü
Genç kız alkollü şekilde balkondan düştü Aydın’da arkadaşları ile yeni yıl kutlayıp aşırı miktarda alkol alan üniversite öğrencisi genç kız, barındığı evin balkonundan zemine düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kızın yaşam savaşı verdiği ve hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
1.01.2017 Yaşam
2017 yılbaşı mesajları - En güzel yeni yıl mesajları
2017 yılbaşı mesajları - En güzel yeni yıl mesajları Yılbaşına kısa bir süre kala sevdiklerinize gönderebileceğiniz yeni yıl mesajlarını sizler için hazırladık. 2017'ye özel en özgün, en komik, en içten yılbaşı mesajları ile yeni yılda sevdiklerinizin yüzünde tebessüm olabilirsiniz. İşte en güzel yılbaşı mesajları...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye küstah suçlama
Türkiye'ye küstah suçlama İngiltere'deki göçmen ve Avrupa Birliği (AB) karşıtı aşırı sağcı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) lideri Nigel Farage, Türkiye'nin AB'ye üye olması durumunda Almanya'nın Köln kentinde yaşanan toplu taciz olaylarının artacağını iddia etti.
29.04.2016 Dünya
Rusya'da Türk malı kalmadı
Rusya'da Türk malı kalmadı Rusya’nın türkiye’ye yönelik yaptırımları sonucu büyük marketlerde Türkiye'ye ait sebze ve meyve kalmadı...
25.01.2016 Ekonomi
Lariss ve Simge ile yeni yıla coşkulu başlangıç
Lariss ve Simge ile yeni yıla coşkulu başlangıç Hilton İstanbul Kozyatağı’nda yeniyıl gecesi iki farklı programla karşılanacak...
11.12.2015 Kültür Sanat
Çantada kar topu ayakta topuklu
Çantada kar topu ayakta topuklu Şarkıcı, eleştirmen Ömür Gedik Akmerkez’de objektiflere takıldı...
31.12.2014 Magazin
Konsere itfaiye aracıyla gitti!
Konsere itfaiye aracıyla gitti! ZONGULDAK’ın Çaycuma İlçesi’ndeki konserine giderken Bolu’nun Mengen İlçesi yakınlarında kar nedeniyle yolda kalan şarkıcı Lerzan Mutlu, itfaiye aracıyla konsere yetiştirildi.
31.12.2014 Magazin
Ekonomide işler iyi gitti  hediye paketleri büyüdü
Ekonomide işler iyi gitti hediye paketleri büyüdü Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, “Ekonomi iyi gittiğinde hediye alımı da artıyor” dedi...
4.12.2014 Ekonomi
Sevdikleriniz için en güzel hediye
Sevdikleriniz için en güzel hediye Sevdikleri için güzel bir hediye arayanların aslında çok da uzağa bakmalarına gerek yok.
1.12.2014 Arşiv
Ada Bosphorus ile Yeni yıla Merhaba
Ada Bosphorus ile Yeni yıla Merhaba Şehrin yeni gözdesi Ada Bosphorus yılbaşı etkinliğiyle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor
30.12.2013 Arşiv
Ümit Kocasakal’ın odası kurşunlandı!
Ümit Kocasakal’ın odası kurşunlandı! İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın çalışma odası kurşunlandı
29.09.2021 Gündem
‘Kuvvetler’ Köşk’te toplandı!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeniyıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniyıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.