Gazete Vatan Logo

2018 gelmeden hemen katıl

Yeni yıl için geri sayım yaptığımız şu günlerde Akbank, tüm Axess’lilere kazandırmaya devam ediyor. Yılbaşı alışverişlerinde chip para kazanmak için, YENİYIL yazıp 4566’ya göndermek veya Axess Mobil üzerinden ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak yeterli

2018 gelmeden hemen katıl

Yeni yıl demek aynı zamanda bol bol alışveriş demek. Alışveriş coşkusunun en çok yaşandığı bugünlerde tüm Axess’liler kazanıyor. Akbank, kredi ve banka kartıyla yapılan 150 TL ve üzeri 5. alışverişe, işlem yapılan kartlar içinde son hanesi en büyük olan numara kadar chip para hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için YENİYIL yazıp 4566’ya göndermek veya Axess Mobil üzerinden ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak yeterli. Üstelik kampanyaya Axess Mobil’den katılanlara 10 TL daha chip para hediye. Yılbaşında hediye alırken Axess’inizi kullanın, sevdiklerinizi mutlu ederken aynı zamanda kazanın.

Favori hikayenizi seçin!

Kadınların vazgeçilmez tutkusu mücevherler, yeni yılda da harika bir hediye alternatifi oluşturuyor. Favori Pırlanta, hem beyaz hem de sarı altınla ve kalitesi yüksek pırlanta taşlarla süslenmiş pek çok modeli tüketiciyle buluşturuyor. 2007’den beri de Anadolu’nun binlerce yıllık tarihinden ilham alarak geliştirdiği Şehir Koleksiyonları ve geçmişle geleceği buluşturan Özel Temalı Kültürel Koleksiyonları’yla müşterisinin karşısına çıkan Favori, ‘hikayesi olan’ tasarımlar sunuyor. Yeni yılda siz de favori hikayenizi seçmek isterseniz, çok özel parçalar için Favori mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Özgür ruhlu!

Dünyaca ünlü markaların modellerini bir araya getiren Deriden, şimdi de Gwyneth Paltrow ve Cameron Diaz gibi Hollywood yıldızlarının da gözdesi haline gelen MOU markasını müşterileriyle buluşturuyor. ‘Konforlu ve özgür ruhlu’ sözleriyle yola çıkan, kış modasında trend yakalayan MOU, el sanatlarını yansıtan işlemeli modelleri ile kış aylarında da şıklıktan ödün vermiyor.

OTOMOBİL MÜJDESİ

İstanbul Optimum Outlet AVM, yeni yılı müjdeli bir haber ile karşılıyor. Yılbaşı alışverişini Optimum’dan yapan bir ziyaretçisine BMW 418i Gran Coupe otomobil kazandırıyor. Çekilişe hak kazanmak için tek yapılması gereken ise, Optimum’da 15 Kasım 2017- 11 Mart 2018 tarihleri arasında aynı gün içerisinde, toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapmak.

Sofralarınızı taçlandırın

Yeni yıl heyecanınıza ortak olan Karaca, mutfak ve sofra ürünlerinden, küçük ev aletlerine kadar alternatif pek çok hediye seçeneğiyle, hediye alma sürecinizi kolaylaştırıyor. Yılbaşına özel pamuk şeker makinesi, waffle makinesi, yılbaşı temalı kupalar ve daha fazlası Karaca mağazalarında sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Hediyeniz umut olsun

Nef Vakfı tarafından hayata geçirilen Hay Atölye’de, ihtiyaç sahibi kadınların elinden çıkan ürünler mutluluk saçıyor. Sevdiklerinizi bu el emeği hediyelerle mutlu ederken, ihtiyaç sahibi kadınların hayatlarına da umut katabilirsiniz.