Yeni Modeller

Yeni Modeller

Son dakika yeni modeller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni modeller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni modeller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Modeller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni modeller gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.196 yeni modeller haberi bulunmuştur. Tüm yeni modeller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek Ev alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarını düşürecek adım atılıyor. Sektör temsilcileri detayları paylaştı. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları ev sahibi olmayı zorlaştırınca firmalar yeni modeller geliştirdi. Tek seferde ev borcuna girilemediğini gören firmalar, ‘kademeli satışa’ başladı. Yeni modelde önce arsa payı, sonra evler satılıyor. Aşamalı konut edinme sistemiyle, tüketici önce arsayı taksitle alacak, ardından inşaat maliyetini ödeyecek. İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
Konut sektöründe yeni dönem! Kademeli satış sistemi fiyatları düşürecek
Konut sektöründe yeni dönem! Kademeli satış sistemi fiyatları düşürecek Ev alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarını düşürecek adım atılıyor. Sektör temsilcileri detayları paylaştı. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları ev sahibi olmayı zorlaştırınca firmalar yeni modeller geliştirdi. Tek seferde ev borcuna girilemediğini gören firmalar, ‘kademeli satışa’ başladı. Yeni modelde önce arsa payı, sonra evler satılıyor.
28.01.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye'ye yatırımcı güveni geri geliyor
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye'ye yatırımcı güveni geri geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı. Mehmet Şimşek İngilizce yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin kredi risk primi (CDS) Mayıs ayındaki 700 baz puan seviyelerinden 400 baz puanın altına indi. Türkiye'nin risk primi neredeyse yarıya inmiş durumda, yani yatırımcı güveni geri geliyor, bu da sermaye girişine yol açacak." dedi.
12.11.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Kacır, "Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak" diye konuştu. Bakan Kacır, "Togg'un Sedan modeli 2024 yılı sonunda piyasada olacak, 1,5-2 senede bir yeni modeller piyasaya sürülecek" dedi.
22.07.2023 Ekonomi
İnternetten sipariş verdi, bin pişman oldu! “Akraba kurbanı oldum”
İnternetten sipariş verdi, bin pişman oldu! “Akraba kurbanı oldum” İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgiliendiriyor. Yeni bir cep telefonu almak isteyen vatandaşın başına gelenler, duyanları şaşkına çeviriyor. 14 bin liralık telefon bin pişman etti.
5.12.2022 Yaşam
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na katılmak üzere geldiği İstanbul'da CNN Türk özel açıklamalarda bulundu. Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözlerde bulunan Wallace, "Cephede oyun değiştirici olacak" dedi. Ayrıca Wallace, İngiltere'nin İHA veya SİHA alıp almayacağına ilişkin soruya da yanıt verdi.
26.10.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Türkiye'nin sosyal panoramasını ortaya çıkaracağız
Bakan Yanık: Türkiye'nin sosyal panoramasını ortaya çıkaracağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Türkiye aile yapısı araştırması 2021 itibarıyla saha ve ilk analiz kısmı bitti, şu anda ileri analiz kısmını sürdürüyoruz. Ergen profili, üniversite gençliği profili, boşanma nedenleriyle ilgili araştırmalarımız ve kadına yönelik şiddetin sebepleriyle ilgili araştırmalarımız da devam ediyor. 2022 yılı sonu itibarıyla bunların da tamamlanmasıyla çok önemli bir Türkiye’nin sosyal panoramasını ortaya çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.
16.09.2022 Gündem
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yılbaşında 7 bin 500 ürünün tescilinin alınması konusunda hedef koyduklarını belirterek, “Şu an 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ürün tescili yapılan ürün sayısı, 8 bin 269'dur. bu süreçler otuz kırk yıl önce yapılmış olsaydı Türkiye'nin gelebileceği rekabet gücünün ne kadar kuvvetli olacağını düşünün” dedi.
16.08.2022 Siyaset
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor Fuso Canter yenilendi. Farklı ön tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve artan sürüş konforuyla dikkat çeken Fuso Canter, kamu, inşaat, lojistik, gıda gibi farklı sektörlerde, araç sahiplerine büyük maliyet avantajı yaratmaya hedefliyor.
3.08.2022 Otomobil
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor!
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor! SKYWELL’in yeni hibrit modeli HT-i, 81 kW (116 hp) güç ve 135 Nm tork üreten bir motorun yanı sıra 130 kW güç ve 300 Nm tork üreten bir elektrikli motora sahip.
15.05.2022 Otomobil
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şentop, "bizim tarihimizde ve İslam düşüncesi ve hukukunda teokrasi olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğimiz Batılı anlamda. Teokratik iktidar yapısı olmadığı kanaatindeyim." dedi. Şentop, "Eskiden ulusal hükümetlerin ülke sınırları içerisinde demokrasiye, özgürlüklere karşı tehdit ve risk oluşturan uygulamaları vardı. Şimdi ise çok uluslu şirketlerin demokratik davranışları, siyasi kararları etkileyen tutumları var. Bence tedbir alınmazsa, bu tedbiri uluslararası bazı sözleşmelerle, ülkelerin birlikte hareket etmesi suretiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı. "Demokasinin modası geçmiş değil, geçmeyecektir" diyen Şentop, sözlerine şöyle devam etti: Demokrasinin şablon ve kavram olarak kalacağını düşünüyorum ama içeriğinin boşaltılması, bozulması, manipüle edilmesi riskiyle karşı karşıyayız
6.02.2022 Siyaset
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi!
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi! Bugüne kadar dünyada 5 milyon, Türkiye’de 155 binden fazla satış adedine ulaşan Nissan Qashqai’nin üçüncü nesli Türkiye’de yollara çıktı.
19.01.2022 Otomobil
Araba alacaklara müjde! Yeni modeller yollara çıkıyor! Hibrit ve elektrikli...
Araba alacaklara müjde! Yeni modeller yollara çıkıyor! Hibrit ve elektrikli... Araba alacaklara müjde! 60’dan fazla yeni model satışa çıkıyor, hibrit ve elektrikli araba meraklılarına güzel haber geldi. Bu yıl yola çıkacak marka ve modeller belli oldu. 2022 yılında Türkiye’de toplam araç satışlarının 750 bin adetler civarında oluşması öngörülüyor. Globalde süren hammadde, parça, çip, lojistik problemleri araç üretimi ve ulaşımına sekte vuruyor. Tüm dünyada araç fiyatları nedeniyle araba bulunmazken, yeni modeller piyasaya can suyu olacak...
5.01.2022 Otomobil
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar açıkladı...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar açıkladı... 2022 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Kovid-19 aşılanmaları ile ilgili konuşarak, "Korunması sağlanan öğrencilerimizin oranı yüzde 79,21, akademik personelin oranı yüzde 93,27, idari personelin oranı ise yüzde 90,70'dir. Üniversitelerimizde okuyan öğrencilerimiz aşı konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Bu sebeple, umarız, aşı vesilesiyle yükseköğretimde yüz yüze eğitim bundan sonra da devam edecektir" ifadelerini kullandı.
2.11.2021 Eğitim
Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?
Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, YÖK'ün 2022 yılı bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, son 1,5 yılda tüm dünyayla beraber Türkiye'de de COVID-19 salgını nedeniyle yükseköğretimde olağanüstü anlamda ciddi tehditlerle karşı karşıya gelindiğini, ancak bu yıl okullardaki gibi üniversitelerde de yüz yüze eğitimin başlatılmasının çok önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. Peki, Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?
2.11.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Ülkemize, Yeşil İklim Fonu'ndan, 3 milyar 157 milyon dolar kaynak sağlanmasıyla ilgili mutabakat zaptının imzalandığının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
27.10.2021 Siyaset
Yamaha’nın Euro5 normlu motorları yollara indi!
Yamaha’nın Euro5 normlu motorları yollara indi! Yamaha Türkiye, EU5 standartlarına uygun yenilenen ürün gamını motorseverlere sunuyor.
18.09.2021 Otomobil
iPhone 13 ve iPhone 13 mini resmi olarak tanıtıldı!
iPhone 13 ve iPhone 13 mini resmi olarak tanıtıldı! iPhone 13 resmi olarak tanıtıldı. Apple’ın 2021 model iPhone 13 modeli, daha önceki dedikoduları destekler biçimde daha küçük boyutlu çentiğe sahip bir ekranla geliyor. iPhone 13 mini, 5.4 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü OLED ekrana sahip. iPhone 13 ise 2532 x 1170 piksel çözünürlüklü 6.1 inç ekrana ev sahipliği yapıyor.
14.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Üniversite öğrencilerine güzel haber! İstihdam müjdesi
Üniversite öğrencilerine güzel haber! İstihdam müjdesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK'ün yeni dönem vizyonuna işaret ederek, "Türkiye'de, Anadolu'da pek çok üniversitemizin birer başarı hikayesinin olabileceğine inanıyorum. Yeni dönemimiz, bu başarı hikayesinin inşa edilmesiyle geçecektir." dedi. Özvar ayrıca, "(İstihdam odaklı üniversiteler) Yeni dönemde üniversiteleri değerlendirirken, üniversitelerin ulusal ve uluslararası rekabette gücünün artırılması konusunda alınacak tedbirleri belirlerken dikkate alacağımız parametrelerden biri olacak" ifadelerine yer verdi.
10.09.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: TSK adeta destan üzerine destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: TSK adeta destan üzerine destan yazıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kuvvet Harp Enstitüleri 8’inci Dönem Karargah Subaylığı ve 3’üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Türkiye en eski kurmay eğitim sistemini kurmuş bir ülkedir. Askeri alanda da yeni bir seviyeye ilerliyoruz. TSK adeta destan üzerine destan yazıyor. Meselenin özünde insan olduğunun farkındayız." dedi.
16.07.2021 Siyaset
Kurban Bayramı tatili belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Kurban Bayramı tatili belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabinede alınan kararları açıkladı. Erdoğan, "Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum. Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor." dedi.
12.07.2021 Gündem
TURKOVAC ile bilimsel bilgi teknolojiye dönüştürüldü
TURKOVAC ile bilimsel bilgi teknolojiye dönüştürüldü Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. Akdoğan, bilimsel bilginin üretilmesi ve bunun teknolojiye dönüşmesinin çok önemli olduğunu, dolayısıyla artık Kovid-19 özelinde bunun teknolojiye çevrilmesi gerektiğini belirtti.
28.06.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Modeller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni modeller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.