Yeni Kadro

Yeni Kadro

Son dakika yeni kadro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni kadro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni kadro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Kadro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni kadro gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.588 yeni kadro haberi bulunmuştur. Tüm yeni kadro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı kamu kurumlarına yeni kadro ihdas edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan bomba hamle! ilk hedefi belli oldu
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan bomba hamle! ilk hedefi belli oldu Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, görevine hemen başladı. Teknik ekibiyle beraber kısa ve orta vadeli planlama için düğmeye basan Santos, öncelikli hedefini de belirledi.
9.01.2024 Beşiktaş
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın siyah-beyazlılarla fesih görüşmelerine başladığı öne sürüldü. Aboubakar'ın Ocak ayında transfer olacağı takım da netlik kazanmaya başladı.
26.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan  Aboubakar, Rosier, Eric Bailly, Ghezzal ve Onana için flaş karar
Beşiktaş'tan Aboubakar, Rosier, Eric Bailly, Ghezzal ve Onana için flaş karar Beşiktaş Kulübü'nde Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana için karar verildi.
11.12.2023 Beşiktaş
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek AK Parti 7 Ekim’de Olağanüstü Kongre’ye giderken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongreyle birlikte Genel Merkez yöneticilerinin yarısından fazlasını değiştirerek, yerel seçimlere yeni bir kadroyla hazırlanacağı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da salgın açısından bir sorun olmadığını belirtti. Bakan deprem bölgesindeki şebeke suyu, hastanelerin durumu ve yeni kadro ilanıyla ilgili de açıklama yaptı.
7.03.2023 Gündem
Emniyet resmen açıkladı! 10 bin polis alınacak, işte şartlar ve kontenjanlar
Emniyet resmen açıkladı! 10 bin polis alınacak, işte şartlar ve kontenjanlar Polis olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü 2023 yılı 10 bin polis memuru alımı için resmi gazetede karar yayımladı. İşte polis alımı şartları nedir? POMEM ve PMYO İlan Ne Zaman yayımlanacak?
28.01.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 1509 yeni kadro! Bakanlık ve kurumlara alınacak! İşte Yeni kadroların unvan ve dağılımları!
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 1509 yeni kadro! Bakanlık ve kurumlara alınacak! İşte Yeni kadroların unvan ve dağılımları! Bakanlık ve ve kurumlara kadro ihdas edildi! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, bazı bakanlık ve kurumlara 1509 kadro ihdas edildi. Peki, Hangi bakanlığa hangi kadrolar açıldı? Cumhurbaşkanlığı kadro kararnamesi!
19.10.2022 Gündem
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak!
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, büro personeli, diyetisyen, eczacı, veteriner hekim, tekniker, teknisyen, şoför, kaloriferci, temizlik personeli, bahçe bakımı, onarım ve insaat işçisi ile koruma ve güvenlik görevlisi alnacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları!
3.06.2022 Personel Alımı
Kamuya personel alınacak! 2 bin 223 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi!
Kamuya personel alınacak! 2 bin 223 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı! Kararnameye göre, bazı bakanlık ve kurumlara 2 bin 223 kadro ihdası gerçekleştirildi. Yeni kadrolarda aslan payını 1598 ile Diyanet İşleri Başkanlığı aldı.
2.06.2022 Personel Alımı
Fenerbahçe'de ayrılıklar başlıyor, işte o futbolcular!
Fenerbahçe'de ayrılıklar başlıyor, işte o futbolcular! Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi ayrılacak futbolcular belirlenmeye başladı. Samatta, Lemos ve Meyer’in gittikleri takımlarda ortaya koyduğu performans hayal kırıklığı oldu. Yeni kadro için çalışan yönetim bir yandan da bu isimlerin maliyetinden kurtulmak için çabalayacak.
17.05.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi deprem! Torrent 5 futbolcuyu İstanbul'da bıraktı
Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi deprem! Torrent 5 futbolcuyu İstanbul'da bıraktı Daha önce Morutan ve Halil Dervişoğlu'nu kadro dışı bırakarak öğrencilerine mesaj veren Torrent Konya maçı öncesi tam 5 futbolcuyu kafileye dahil etmedi. İşte İspanyol teknik adamın yeni kadro dışı dalgası...
4.03.2022 Galatasaray
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu Memur adaylarını çok yakından ilgilendiriyor. İki bakanlık harekete geçti. Personel alımı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile büyük bölümü Adalet ve Ticaret bakanlıklarında olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına toplam bin 110 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi.
6.02.2022 Personel Alımı
Bin 110 yeni kadro açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Bin 110 yeni kadro açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Adalet Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Türkiye Adalet Akademisi, Hakim ve Savcılar Kurulu ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesine bin 110 yeni kadro ihdas edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
5.02.2022 Gündem
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın ile 1 saat görüştü kritik zirveden karar çıktı! 'Saygısızlık yaptığı için...'
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın ile 1 saat görüştü kritik zirveden karar çıktı! 'Saygısızlık yaptığı için...' Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasındaki zirve sona erdi... Çebi Sergen Yalçın'ın arkasında durdu yeni kadro dışı iddiaları ortaya çıktı.
29.11.2021 Beşiktaş
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve...
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve... Sözleşmeli memurlar ile ilgili son dakika gelişmesi. Harekete geçildi, değişiyor. Detaylar belli oldu. Yüzbinlerce memur merakla bekliyordu. Yaklaşık 530 bin sözleşmeli memura kadro geliyor. Ağustos ayında yapılan toplu sözleşme ile gündeme gelen daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlayan çalışmalar devam ediyor. 3600 ek gösterge çalışmasıyla birlikte sözleşmeli personelin de kadroya geçirilmesi sağlanacak.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Kuruluş Osman'da yeni sezona geri sayım başlarken dizinin takipçileri de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman ile ilgili merak edilenler...
9.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu kurumlarını ilgilendiren "tasarruf tedbirleri" genelgesi yayımladı. Genelgeye göre "Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında hiçbir surette hizmet binası, lojman, her ne adla olursa olsun memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri sosyal tesis ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak. Acil ve zorunlu haller dışında her ne suretle olursa olsun yeni taşıt edinilmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşları hizmet alımı suretiyle edinecekleri toplam taşıt sayısının kademeli olarak azaltılmasına ilişkin tedbirleri alacak, bu kapsamda 2020 yılındaki taşıt sayılarını 2021 yılından başlamak üzere 2023 yılı sonuna kadar kümülatif olarak en az yüzde 20 oranında azaltacak. İlgili mevzuatında belirtilen makam ve hizmetler ile ambulanslar hariç olmak üzere, hibe dahil her ne suretle olursa olsun yabancı menşeli taşıt edinilmeyecek. Bakanlar, belediye başkanları ve üst yöneticiler tarafından; cep telefonu tahsis edilen makamlar için aylık cep telefonu görüşme ücreti limitleri, 1800 gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı sonucu bulunacak tutarı geçmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşlarının basını izleme ile ilgili birimleri ve kütüphane dokümantasyon merkezleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev alanı ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacak. Uluslararası toplantılar ile milli bayramlar hariç açılış, konferans, seminer, yıl dönümü ve benzeri kutlama ve organizasyonlara ilişkin faaliyetler nedeniyle gezi, kokteyl, yemek ve benzeri davetler düzenlenmeyecek, hediye verilmeyecek ve diğer adlar altında ödeme yapılmayacak. Mevzuattan kaynaklanan zorunluluklar gereği yapılan veya kurum faaliyetleri ile doğrudan ilgili olan tanıtım giderleri hariç olmak üzere basın ve yayın organlarına ilan-reklam verilmeyecek.
30.06.2021 Ekonomi
Orman Genel Müdürlüğü atama tercih işlemleri başladı! İşte kontenjan listesi!
Orman Genel Müdürlüğü atama tercih işlemleri başladı! İşte kontenjan listesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Orman Genel Müdürlüğü personelini zorunlu yer değiştirme tercihleri başladı. Tercihler 19 Şubat'ta sona erecek. Peki, Orman Genel Müdürlüğü yer değiştirme tercihleri nasıl yapılır? İşte yer değiştirme işlemlerine ilişkin tüm detaylar...
11.02.2021 Memur
MEB resmen duyurdu! 4 yıl...
MEB resmen duyurdu! 4 yıl... Binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) harekete geçti ve resmen duyurdu. Açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Bakan Selçuk öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. 2021 kadroları ile ilgili bilgi veren Selçuk; "Milli Eğitim Bakanlığı, en yüksek kadroyu alıyor her zaman. Yine en yüksek kadroyu alma konusunda elbette hedefimiz var fakat bütçe yeni belirlendi. Bu konuyla ilgili kurum ve kuruluşlarla müzakereler var. Bütçenin çalışmalarının ilerlemesi süreci netleştiğinde bunu tabii ki kamuoyu ile paylaşacağız." dedi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada ayrıca sözleşmeleri öğretmenlerin görev sürelerine de değindi. Bakan Selçuk; "Sözleşmeli öğretmenlerin görev süresini 6 yıldan 4'e indirdik" diye konuştu.
31.12.2020 Eğitim
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 6. sezona merhaba diyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ilk bölümünde de aksiyon eksik olmuyor. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak? EDHO'ya yeni katılan oyuncular kim? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı!
6.10.2020 Gündem
Diyanet 5 bin personel alımı yapacak! Diyanet 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı ne zaman yapacak?
Diyanet 5 bin personel alımı yapacak! Diyanet 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı ne zaman yapacak? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, açığı giderebilmek için 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı yapılacağını söyledi. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile yaptığı görüşmenin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı.
20.08.2020 Personel Alımı
Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor?
Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? Masterchef Türkiye'nin 16 kişilik yeni kadrosu belli oldu. Bu akşam 2019 sezonu yarışmacıları Masterchef 2020 yarışmacıları ile bir araya geliyor. Masterchef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre kaç yaşında ve nereli? Masterchef 2019 Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? İşte Cemre Uyanık ile ilgili merak edilenler...
17.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Kadro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni kadro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.