Yeni İstihdam Paketi

Yeni İstihdam Paketi

Son dakika Yeni istihdam paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni istihdam paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni istihdam paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İstihdam Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni istihdam paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 yeni istihdam paketi haberi bulunmuştur. Tüm yeni istihdam paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni istihdam desteği 2022! İstihdam desteğinden kimler yararlanabilecek? Başvuru şartları ne?
Yeni istihdam desteği 2022! İstihdam desteğinden kimler yararlanabilecek? Başvuru şartları ne? Yeni istihdam desteğinin detayları belli oldu! Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni istihdam desteği ile ilgili şartlar açıklandı. Şartları taşıyan çalışan ve işverenler İşbaşı eğitim programına başvuru yapacak. Peki, İstihdam desteğinden kimler yararlanabilecek? Yeni istihdam desteği başvurusu nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…
13.04.2022 Personel Alımı
Milyonlarca çalışan ve emekli merakla bekliyor! Maaşlara zam gelecek, GSS, EYT, 3600 ek gösterge...
Milyonlarca çalışan ve emekli merakla bekliyor! Maaşlara zam gelecek, GSS, EYT, 3600 ek gösterge... Memur, emekli, EYT’li ve 3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Yeni yıl itibarıyla milyonlarca çalışana güzel haberler art arda geldi. Asgari ücret, emekli ve memurlara büyük oranda zamlar yapıldı. Bu gelişmelerin ardından özellikle, EYT ve 3600 ek gösterge konusunda ise çözüm beklentisi oluştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergede mayıs ayını işaret ederken, 2022 bitmeden düzenlemenin yapılması planlanıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili de çalışmalar devam ediyor. ETY düzenlemesi sonrası emeklileri neler beklediği ise merak konusu. SGK tarafından sağlanan ücretsiz sağlık hizmetinin sınırı da araştırılan diğer konular arasında. Peki GSS kapsamına kimler giriyor? EYT’den kimler yararlanacak? 3600 ek gösterge sonrası maaşlara ne kadar zam gelecek İşte Memur, emekli, EYT, 3600 ek gösterge ile ilgili en çok merak edilen soruların cevapları...
13.04.2022 Uzmana Sor
İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira...
İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira... İş arayan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gelişme! İşçi, işveren ve esnafa güzel haber. İŞKUR resmen duyurdu, kurallar tamamen değişti. Katılımcılara, günlük 114. 51 TL cep harçlığı ödeniyor, en az yüzde 70 istihdam garantisi var. Personel sayısı da 5 kişiye çıkartıldı. Türkiye İş Kurumu, işletmelerde düzenlenen mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarında kurallar yeniden düzenlendi. Kurs ve programlara katılanların en az yüzde 50’sini istihdam etme şartı yüzde 70’e yükseltildi. İstihdam süreleri de artırıldı. Meslek öğrenmek isteyenler, kurs veya programlara 2’şer defa katılabilecekler.
13.04.2022 Çalışma Hayatı
Prim desteği nedir, 2022 ilave istihdama prim desteği ne zaman ödenecek? Yeni istihdam paketi ile yeni işe girenlere devlet desteği!
Prim desteği nedir, 2022 ilave istihdama prim desteği ne zaman ödenecek? Yeni istihdam paketi ile yeni işe girenlere devlet desteği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın temel ihtiyaç maddelerine en uygun şartlarda erişimini sağlamak amacındayız. Her kesimi gözeten, kayıpları telafi etmeye yönelik bir anlayışla yaklaşıyoruz. Fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. Piyasayı sakinleştirecek düzenlemelere hız vereceğiz." ifadelerini kullanarak, ilave istihdama 3 ila 6 ay aralığında prim desteği verileceğini açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Prim desteği nedir, 2022 ilave istihdama prim desteği ne zaman ödenecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte yeni istihdam paketi ile yeni işe girenlere devlet desteği…
13.04.2022 Çalışma Hayatı
İstihdama destek paketinin detayları belli oldu
İstihdama destek paketinin detayları belli oldu Destek müjdesi! Yaş sınırı ve istihdam sayısı belli oldu. Üniversite, meslek yüksekokulu, meslek lisesi mezunu ve daha önce çalışmamış olması şartı aranıyor. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü açıkladığı yeni istihdama destek paketinin detaylarını CNN TÜRK muhabiri Gülşen Coşkun'a anlattı.
5.01.2022 Ekonomi
Sigortasız işçi çalıştıran işverene teşvik! Sigortasız işçisini sigortalı yapana destek yolda!
Sigortasız işçi çalıştıran işverene teşvik! Sigortasız işçisini sigortalı yapana destek yolda! Milyonlarca kişi sigortasız çalıştırılıyor. İşçinin birçok hakkı gasp ediliyor. Hükümet bu konuda harekete geçti. Kaçak işçilikle mücadelede yeni bir dönem başlattı. Artık istihdam paketinde, sigortasız işçi çalıştırmış veya çalıştıran işverene, kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında önemli bir destek geliyor. Halen sigortasız çalıştırdığı veya 1 Ocak 2019 tarihinden sonra işten çıkardığı sigortasız işçisini işe alan işverene işçiyle barışma fırsatı verilecek. İşte, sigortasız ve işsiz kalan işçisini işe alan işverene verilecek destek ve şartları!
20.10.2020 Çalışan Hakları
Emeklilik primleri ödenmeyecek, Meclis'e sunulurken değişti, yaş sınırı kaldırıldı...
Emeklilik primleri ödenmeyecek, Meclis'e sunulurken değişti, yaş sınırı kaldırıldı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemede çok önemli değişiklik yapıldı. Yaş sınırı kaldırıldı. Emeklilik primlerinin ödenmesi de taslaktan çıkarıldı. Meclis'e sunulan düzenlemede tam zamanlı çalışmadan kısmi zamanlı çalışmaya geçenlerin çalışmadıkları sürelere ilişkin emeklilik primlerinin devletçe karşılanması öngörülüyordu. TBMM’ye sunulan yeni teklifte bu kısım yer almadı. Kısmi zamanlı çalışanlar, ne kadar çalışırlarsa sadece o günler emekliliklerine sayılacak. Perşembe günü Meclis'te görüşülmesi beklenen yasa taslağında yaş sınırı kaldırıldı. Taslak metinde sadece 50 yaşın üzerindekiler için öngörülen vergi istisnasının kapsamı genişletildi.
20.10.2020 Ekonomi
Emeklilik primleri ile ilgili flaş karar! Meclis'e sunuldu...
Emeklilik primleri ile ilgili flaş karar! Meclis'e sunuldu... Milyonlarca kişi bekliyordu ve yeni paket Meclis'e sunuldu. pakette çok çarpıcı maddeler var.Pakette, Kısa çalışma ödeneği, istihdama teşvik, işsizlik primleri ve GSS primleriyle ilgili maddeler bulunuyor. İşsizlik ödeneği alan ve işten ayrıldıktan sonra en fazla 3 ay içinde iş bulup çalışmaya başlayan bir kişi 12 ay boyunca çalışırsa işsizlik ödeneği aldığı sürede yatırılmayan emeklilik primleri devlet tarafından ödenecek. Bu düzenleme ile işsizlik ödeneği alan kişilerin işe dönüşlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.
17.10.2020 Çalışma Hayatı
AK Parti yeni istihdam paketini Meclis'e sundu!
AK Parti yeni istihdam paketini Meclis'e sundu! Yeni istihdam paketi AK Parti tarafından Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması çalışmamız var." ifadelerini kullandı.
16.10.2020 Ekonomi
SGK ve vergi borcu yapılandırması geliyor! AK Parti duyurdu...
SGK ve vergi borcu yapılandırması geliyor! AK Parti duyurdu... Son dakika haberi...AK Parti harekete geçti. SGK ve vergi borcu yapılandırma geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yapılandırma için çalışma yapılıyor. Meclis'e en kısa sürede sunacağız" dedi.
16.10.2020 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Bakan açıkladı!
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Bakan açıkladı! Corona virüs salgınıyla birlikte istihdamı korumak amacıyla hükümet tarafından uygulamaya konulan kısa çalışma ödeneği uygulaması ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yeni istihdam paketi ile ilgili açıklamasında kısa çalışma uygulamasının uzatılacağının sinyalini verdi. Peki, Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor? İşte Bakan Selçuk'un Kısa Çalışma Ödeneği ile açıklaması...
16.10.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk duyurdu! Yeni istihdam paketi geliyor
Bakan Selçuk duyurdu! Yeni istihdam paketi geliyor Corona virüs sonrası vatandaşa ve iş dünyasına yönelik birçok tedbir ve destek paketi açıklayan hükümet yeni bir düzenlemeye daha gidiyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yeni istihdam paketi geleceğini duyurdu. Düzenleme ile birlikte hızlı işe dönüş desteği hayata geçirilecek. İşte detaylar...
16.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Güçlü bir şekilde toparlanıyoruz
Bakan Albayrak: Güçlü bir şekilde toparlanıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği’nin 63. Genel Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Toparlanmayı güçlü bir şekilde görmeye başladık." dedi.
23.06.2020 Ekonomi
Yeni istihdam paketi 2020 belli oldu! Yeni istihdam paketinde neler var?
Yeni istihdam paketi 2020 belli oldu! Yeni istihdam paketinde neler var? Yeni istihdam paketinde neler var? Sorusu Yeni İstihdam Kalkanı paketi içeriğinin paylaşılmasıyla netleşti. İstihdam Kalkanı Paketi ile salgınla getirilen işten çıkarma yasağı 3 ay daha uzatılması gündemde. Ücretsiz izne çıkarılan işçilere nakit desteği de 3 ay daha sürecek. Kısa çalışma ödeneğinin de model değişikliğiyle sürmesi bekleniyor. İşte Yeni istihdam paketi 2020 hakkında merak edilenler….
9.06.2020 Çalışma Hayatı
İstihdam yaratana süper teşvik! 3 ay devlet ödeyecek
İstihdam yaratana süper teşvik! 3 ay devlet ödeyecek İşverenlerin nisan ayı sonuna kadar sağlayacağı her ilave istihdam için 3 ay boyunca prim ve vergilerin yanı sıra ücreti de devlet ödeyecek. Prim ve vergi desteği 9 ay daha devam edecek.
27.02.2019 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu: Yetim aylıkları kesilmeyecek
Bakan Sarıeroğlu: Yetim aylıkları kesilmeyecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu Meclis'e gönderilen yeni istihdam paketi ile birlikte gençlerin bundan sonra işe girdikleri zaman yetim aylıklarının kesilmeyeceğini, yeşil pasaportlarının ise iptal olmayacağını söyledi.
6.02.2018 Ekonomi
1.5 milyon kişilik ‘yeni istihdam paketi’
1.5 milyon kişilik ‘yeni istihdam paketi’ Yeni paketin ana çerçevesi Bakanlar Kurulu’na sunuluyor. Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Ciddi maliyet boyutu var ama istihdamı artırıyorsak göze alınır” dedi
6.02.2017 Ekonomi
120 bin kişiye yeni istihdam müjdesi
120 bin kişiye yeni istihdam müjdesi Gümrük ve Ticaret bakanı Nurettin Canikli, "Doğrudan iş- kur üzerinden 120 bin kadroyu devreye sokuyoruz" dedi.
5.04.2015 Ekonomi
Çalışana prim müjdesi!
Çalışana prim müjdesi! 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor
4.04.2013 Ekonomi
Yoksula devletten maaş
Yoksula devletten maaş Bakan Ömer Dinçer: Geliri asgari ücretin 3'te birinden az olan ailelere, sabit maaş verilecek.
29.09.2021 Gündem
% 15.5’e çıkan işsizliğe 3 ayaklı paketle savaş
% 15.5’e çıkan işsizliğe 3 ayaklı paketle savaş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik paketin detaylarını açıkladı
22.04.2009 Ekonomi
‘Kayıtdışı işçi çalıştırana 1 yıl hapis cezası verilsin’
‘Kayıtdışı işçi çalıştırana 1 yıl hapis cezası verilsin’ ÇalIŞma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yeni istihdam paketi kapsamında kayıtdışı işçi çalıştırılmasıyla ilgili düzenlemeler yapılacağını açıkladı...
25.01.2008 Ekonomi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, Milli Muharip Uçak'a çeşitli sistemlerin entegre edildiğini, uçağın testlerini tamamlaması sonrasında uçuşa hazır olacağını belirtti.
4.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İstihdam Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni istihdam paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.