Yeni Hükümet

Yeni Hükümet

Son dakika yeni hükümet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni hükümet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni hükümet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Hükümet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni hükümet gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.867 yeni hükümet haberi bulunmuştur. Tüm yeni hükümet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı Adana'nın Karataş ilçesinde kaymakamlık, ilçe emniyet ve adliye sarayını içine alan Hükümet Konağı yapımı için ihaleye çıkıldı.
6.03.2024 Adana
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış Hanehalkı bilişim teknolojileri kullanım araştırması sonuçlarına göre 16-24 yaş grubundaki genç nüfusun internet kullanım oranı, 2021 yılında yüzde 97,1 iken 2022 yılında yüzde 96,9 oldu. İnternet kullanım oranı, genç erkeklerde 2021 yılında yüzde 98,4 iken 2022 yılında yüzde 97,6, genç kadınlarda ise 2021 yılında yüzde 95,6 iken 2022 yılında yüzde 96,1 oldu.
5.06.2023 Gündem
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Pravnera M. (34), kendisinden ayrılmak istediği için tartıştığı Savaş D.'yi (47) bacağından bıçaklayarak yaraladı. Arnavut uyruklu kadın gözaltına alınırken, Savaş D. hastaneye kaldırıldı.
5.06.2023 Yaşam
En genç finans profesörü Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yolunda!
En genç finans profesörü Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yolunda! Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in atanmasının ardından Merkez Bankası’nın başına Hafize Gaye Erkan’ın gelmesi bekleniyor. ABD’de yaşayan ve “en genç finans profesörü” unvanını kazanan Erkan’ın kabinenin atanmasının ardından dün ABD’den Ankara’ya geldiği öğrenildi. Erkan, atanması halinde Merkez Bankası tarihindeki ilk kadın başkan olacak.
5.06.2023 Ekonomi
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı Kastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023 Yaşam
Dolar, asgari ücret, enflasyon! Yeni hükümet düğmeye basıyor
Dolar, asgari ücret, enflasyon! Yeni hükümet düğmeye basıyor Dolar, asgari ücret ve enflasyon ile ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Yeni ekonomi yönetiminin bugünden başlayarak ajandası yüklü olacak. Yıl ortası itibarıyla maaş düzenlemelerinin ele alınması gerekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim öncesinde en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını, emekli aylıklarında da kademeli bir artış yapılacağını açıklamıştı. Hem memur hem de emekli aylıkları için öncelikle modelin kararlaştırılması ve yasa çıkarılması gerekecek. Asgari ücret için de değerlendirme süreci başlayacak. Mehmet Şimşek’in rasyonel zemine dönme dışında seçeneği kalmadığı açıklamasının ilk sınavı bu aydan itibaren verilmeye başlanacak. Mali disiplin için de adım atılması bekleniyor.
5.06.2023 Ekonomi
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır" dedi.
25.05.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Asgari ücrete, memura, emekliye zam geliyor! Yeni hükümetin ekonomi ajandası hazır
Asgari ücrete, memura, emekliye zam geliyor! Yeni hükümetin ekonomi ajandası hazır Asgari ücret, emekli aylığı ve memur maaşı için müjde geldi. Asgari ücrete, emekli maaşlarına ve memur maaşlarına zam geliyor. Asgari ücretliler, memur ve emekliye zam, esnaf ile çiftçinin prim yükünün hafifletilmesi, ev kadınlarına emeklilik, 2024 bütçesi öncelikli olacak. Seçimin ardından ekonomide, çalışma hayatında ve sosyal güvenlik alanında yasal düzenlemeler ve mevzuat değişiklikleri ile yaşama geçirilecek. İşte emekliye, memura, asgari ücretliye zam ile ilgili dikkat çeken detaylar...
15.05.2023 Emekli
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler” dedi.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kalın, "Bizim mitingimiz olduğu gün Erzurum mitinginde olan olayları biz kınadık ama bir takım usul hataları orada oldu. Saldırıların hiçbirisi tasvip edilir hadiseler değil tabi biz bunu kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağına tepki yağdı. Bakan Çavuşoğlu The Economist'te yayınlanacak makalesini geri çekti.
5.05.2023 Gündem
The Economist'ten skandal kapak! Tepki yağdı: O günler geride kaldı
The Economist'ten skandal kapak! Tepki yağdı: O günler geride kaldı The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağa tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Sakin olun. Ülkeme talimat verdiğiniz günler geride kaldı. Son sözü millet sandıkta söyleyecek." ifadelerini kullandı. AK Parti Sözcüsü Çelik ise 'Şimdiye kadar hiçbir konuda etkileri olmadığı defalarca görüldü. Yine aynı akıbetle karşılaşacaklar.' sözlerine yer verdi.
4.05.2023 Gündem
The Economist'in kapağına İbrahim Kalın'dan tepki: O günler geride kaldı
The Economist'in kapağına İbrahim Kalın'dan tepki: O günler geride kaldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağa tepki gösterdi.
4.05.2023 Gündem
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklama
TBMM Başkanı Şentop'tan Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklama TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
27.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İsveç diyorsa ‘İslam düşmanı ülke oldum’ o kendi bileceği iş. Ama bu Avrupa Konseyi sözleşmelerine de AB normlarına da aykırıdır. İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek ona ortak olmuştur" dedi.
26.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te PKK/YPG'nin gösterisine ilişkin, "Bu eylem şehrin merkezinde, belediyenin hemen önünde, herkesin gözünün önünde gerçekleşti. Dolaysıyla İsveç’in burada sorumluluğu var, bu sorumluluktan kaçamazlar. Hele hele sadece kınayarak kaçamazlar" dedi.
13.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a: Barışı istemiyorsa biz de gereğini bir gece ansızın yaparız
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a: Barışı istemiyorsa biz de gereğini bir gece ansızın yaparız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın Rodos ve Midillideki tatbikatına ilişkin, "Barışı istemeyen ve iki anlaşmaya uymayan Yunanistan ve dolayısıyla biz bunlara sessiz kalmayız, gereken adımları hem hukuki olarak, hem de sahada atmaya devam edeceğiz. Gerekli her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Yunanistan şunu unutmasın; 'rüzgar eken fırtına biçer.' Barışı istemiyorsan biz de gereğini bir gece ansızın yaparız" dedi.
6.12.2022 Dünya
İsveç'ten NATO hamlesi! YPK/PKK kararını duyurdular
İsveç'ten NATO hamlesi! YPK/PKK kararını duyurdular Terör örgütü YPG ile Stockholm yönetimi arasında 'yakınlık' bulunduğunu kabul eden Dışişleri Bakanı Billstrom, PKK'nın Suriye kolu ile araya mesafe koyacaklarını açıkladı. İsveç Başbakanı Kristersson, gelecek hafta Ankara'ya geliyor.
5.11.2022 Dünya
Bahçeli: Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yeni zafer atılımıdır
Bahçeli: Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yeni zafer atılımıdır -MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yeni bir zafer atılımıdır. Zecri ve zedeleyici sebeplerden dolayı Cumhuriyet'in birinci yüzyılında treni kaçırdık. İkinci yüzyılında ise kaçırdığımız treni bu kez biz yapacağız, gecikmeye fırsat vermeyeceğiz ve Türkiye Yüzyılı doğrultusunda hep birlikte ilerleyeceğiz" dedi.
1.11.2022 Siyaset
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, İsveç'in NATO üyeliği için Türkiye ile yaptığı anlaşmaya değinerek, “İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki anlaşma yerine getirilecek, terör örgütlenmelerin önüne geçilecektir” dedi.
18.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Hükümet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni hükümet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.