Yeni Film

Yeni Film

Son dakika yeni film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni film gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.551 yeni film haberi bulunmuştur. Tüm yeni film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi birçok filme imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Magazin
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Nişantaşı'nda bir avm çıkışı objektiflere takıldı. Özdemir, yeni film projesinden bahsetti.
15.05.2022 Magazin
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti!
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti! Hollywood'un iki önemli aktörü George Clooney ve Brad Pitt, birlikte oynayacakları yeni filmlerinde daha düşük ücret almayı kabul etti. Ancak ikili bu durumu bir şartla yapacaklarını söyledi.
28.01.2022 Magazin
Ata Demirer müjdeyi verdi!
Ata Demirer müjdeyi verdi! Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
15.05.2021 Magazin
Aslı Turanlı: Elim ayağım titriyor
Aslı Turanlı: Elim ayağım titriyor Aslı Turanlı önceki gün Bebek’te görüntülendi; yeni film projesi olduğunu açıkladı.
24.04.2021 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor Antalya'da yaşayan oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını belirten Göğen, iki film için de anlaştığını açıkladı.
13.10.2020 Magazin
Cineworld sinemalarını kapatmaya hazırlanıyor
Cineworld sinemalarını kapatmaya hazırlanıyor Dünyanın en büyük ikinci sinema zinciri Cineworld, İngiltere ve ABD'deki tüm sinema salonlarını geçici olarak kapatıyor. Şirkette çalışan 45 bin personelin durumu ise belirsiz.
5.10.2020 Ekonomi
Enis Arıkan: Yeni film için start verdik
Enis Arıkan: Yeni film için start verdik Oyuncu Enis Arıkan, önceki gün yakın dostu ve aynı zamanda menajeri olan Aslı Kızmaz ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
29.08.2020 Magazin
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu Çağan Irmak’ın 2014 yapımı 'Unutursam Fısılda' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah, ünlü yönetmenin yeni projesinde de başrol oynayacak. “Selim Bey’in Yolculuğu” adlı filmin diğer yıldızı ise usta sanatçı Haluk Bilginer.
8.11.2019 Magazin
Usta oyuncudan yeni film müjdesi
Usta oyuncudan yeni film müjdesi Ünlü oyuncu Halil Ergün’den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Uzun yıllardır hem sinema hem de dizilerde birbirinden başarılı projelerde rol alan ve hafızalara kazınan çok sayıda karaktere hayat veren sevilen oyuncu, yeni bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
22.08.2019 Kültür Sanat
Disney Plus ne zaman yayın hayatına başlıyor?
Disney Plus ne zaman yayın hayatına başlıyor? Disney, Netflix'in yayın hayatına başlamasından uzun bir süre sonra Disney Plus adını verdiği özel platformunu yayına vermeye hazırlanıyor. İçeriğinde yüzlerce yeni film ve dizinin bulunacağı platform Türkiye'de de Netflix'in karşısına çıkacak. Peki Disney Plus ne zaman yayınlanacak? İzleyicilere farklı ne sunacak?
9.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Rasim Öztekin'den cevap yok
Rasim Öztekin'den cevap yok Usta oyuncu Rasim Öztekin, önceki gün İstinye'de bulunan bir AVM'de basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
16.07.2019 Magazin
İbrahim Büyükak yeni film için tarih verdi
İbrahim Büyükak yeni film için tarih verdi Önceki gün eşi Nurdan Büyükak ile birinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
7.05.2019 Magazin
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı Başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı “Dijital Esaret” filminin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Merakla beklenen fragman, kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı.
15.04.2019 Kültür Sanat
YouTube'dan büyük yenilik! Tam 100 tane...
YouTube'dan büyük yenilik! Tam 100 tane... YouTube, bir süredir platforma sessiz sedasız 100'den fazla yeni film ekliyor ve bu filmlerin tamamı ücretsiz.
17.11.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte haftanın filmleri
İşte haftanın filmleri Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor!
2.11.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.