Gazete Vatan Logo

Disney Plus ne zaman yayın hayatına başlıyor?

Disney, Netflix'in yayın hayatına başlamasından uzun bir süre sonra Disney Plus adını verdiği özel platformunu yayına vermeye hazırlanıyor. İçeriğinde yüzlerce yeni film ve dizinin bulunacağı platform Türkiye'de de Netflix'in karşısına çıkacak. Peki Disney Plus ne zaman yayınlanacak? İzleyicilere farklı ne sunacak?

Disney Plus ne zaman yayın hayatına başlıyor?

Disney Plus, yayın hayatına başladığı ilk gün içeriğinde 300 farklı film ve 7500 dizi bölümü bulunacak. Sonrasında hızla büyümesine devam edecek olan platformun arkasında Disney olduğundan Netflix'in karşısına oldukça güçlü bir rakibin çıkmaya hazırlandığı söylenebilir. 6.99 dolarlık aylık abonelik ücretini ödeyenlerin faydalanabileceği platforma ayrıca HULU ve ESPN+ dahil olduğunda ücret 12.99 dolara çıkacak.

Disney Plus ile ilgili merak edilen noktalardan biri de Türkiye pazarına girip girmeyeceği. Disney Plus'ın Türkiye pazarına gireceğine kesin gözüyle bakılıyor; ancak tarih konusu belirsiz. Dünya ile aynı anda Türkiye'de faaliyete geçip geçmeyeceğini bugünden söylemek oldukça güç. Ancak bilinen şu ki, Disney iki yıl içinde tüm dünyada bu servisini hayata geçirmeyi planlıyor. (Hürriyet)