Yeni Dalga

Yeni Dalga

Son dakika yeni dalga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni dalga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni dalga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Dalga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni dalga gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.792 yeni dalga haberi bulunmuştur. Tüm yeni dalga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp!
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp! Aydın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Kaybolan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
5.11.2023 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika sıcaklık duyurusu! 400 bin yılın sıcağı mı geliyor? İşte en çok etkilenecek iller
Meteoroloji'den son dakika sıcaklık duyurusu! 400 bin yılın sıcağı mı geliyor? İşte en çok etkilenecek iller Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji hava durumuyla ilgili il il bilgi verdi. Geçtiğimiz haftalarda hava sıcaklıkları tarihi rekorlar kırdı. Üçüncü sıcak hava dalgası da yolda. 400 bin yılın sıcağı mı geliyor, aşırı sıcak hava dalgasında yeni dalga ne zaman gelecek? Prof. Dr. Orhan Şen, CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu. Sıcak hava dalgasından en çok etkilenecek illeri harita üzerinden gösteren Şen, "Salı günü ise öğleden sonra şimdiye kadar gördüğümüz iki sıcak hava dalgasından daha sıcak hava dalgası gelecek." dedi.
21.07.2023 Gündem
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi Dünyaca ünlü Fransız yönetmen Jean-Luc Godard 91 yaşında hayatını kaybetti. 3 Aralık 1930 tarihinde Paris'te doğan Godard, sinemada yeni dalga akımının temellerini atan yönetmenlerden biri olarak kabul ediliyordu. Peki, Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? İşte Godard’ın filmleri ve hakkında merak edilen diğer detaylar…
13.09.2022 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü yönetmen Jean-Luc Godard hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü yönetmen Jean-Luc Godard hayatını kaybetti Fransız yönetmen Jean-Luc Godard 91 yaşında hayatını kaybetti
13.09.2022 Magazin
Koronavirüste yeni dalga uyarısı! 'Toplumsal hareketlilik hızlandırıyor'
Koronavirüste yeni dalga uyarısı! 'Toplumsal hareketlilik hızlandırıyor' Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, "Dünyanın saygın tıp dergilerinde yapılan çalışmalarda, hatırlatma dozunda inaktif virüs aşısı yaptıranlar ile hatırlatma dozu olarak mRNA grubu virüs aşısı olanlar kıyaslandığında; mRNA aşısı yaptırılan gruplarda ağır hastalık tablosu, ölüm ve hastaneye yatış oranları daha düşük olduğu ve daha koruyucu olduğu için bu yönde bir bilimsel kanıt var" dedi.
18.08.2022 Sağlık
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Geri mi dönüyor! Tarih verildi! Peş peşe açıklamalar geldi
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Geri mi dönüyor! Tarih verildi! Peş peşe açıklamalar geldi Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Uzmanlardan maske yasağı ile ilgili peş peşe öneriler geldi. Vaka sayılarının 40 kat arttığını söyleyen uzmanlar asıl salgının sonbaharda geleceğini ifade etti. İşte yasaklarla ilgili kritik tüm gelişmeler...
30.07.2022 Yaşam
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti Türkiye'nin en büyük pandemi hastanesi, Sancaktepe'deki Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde yeniden Kovid hazırlıklarına geçildi. Ayaktan hasta başvurularının 3-4 kat arttığını ve günlük ayaktan başvuru sayılarının 200'lerden 900'lere çıktığını kaydeden Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, "Kovid'de yeni dalgaya girdik diyebilirim. Henüz hastaneye yatışlara çok büyük bir yansıması yok ancak önceki dalgalardan biliyoruz ki ayaktan başvurular bir süre sonra yatış ve yoğun bakımlara da yansıyor" dedi.
22.07.2022 Gündem
Koronavirüs ile ilgili korkutan açıklama! Yeni dalga
Koronavirüs ile ilgili korkutan açıklama! Yeni dalga Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Covid-19 aşılarının ömür boyu korunma sağlamadığını belirterek, "Öncelikli olarak hassas gruplar ve 65 yaş üstünün aşı olmaları ve bu dalgayı atlatmaları bilimsel gereklilik. Şiddetli bir dalgayla karşı karşıyayız ve bu dalgayı başka türlü atlatamayız” dedi.
17.07.2022 Yaşam
Koronavirüs ile ilgili flaş açıklama! 6. dalga başladı!
Koronavirüs ile ilgili flaş açıklama! 6. dalga başladı! Son zamanlarda Kovid-19 vakalarında hızlı artış görülmesine rağmen vatandaşların rahat davrandığına dikkat çeken uzmanlar, 2.5 aydır kimsenin aşı yaptırmaya gelmediğini belirtiyor.
10.07.2022 Gündem
Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Uzman isim tarih verdi...
Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Uzman isim tarih verdi... Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Flaş açıklama geldi ve tarih verildi... Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt, havaların ısınmasıyla dünyada koronavirüsün tamamen yok olacağını belirterek, “Benim beklentim, mayıs ayında; inşallah ‘Pandemi bitti’ deriz” dedi.
17.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce....
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce.... Kuvvetli kar yağışı başlıyor. Son dakika kar uyarısı Meteoroloji tarafından yapıldı. MGM tarih ve saat vererek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yeni kar dalgası geliyor. İller tek tek açıklandı. Alarm seviyesine geçildi. Meteoroloji, ülkemizde beklenen yeni soğuk ve yağışlı hava sistemine karşı uyarı yayınladı. Son hava durumu raporuna göre İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın başlayacak. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul'da yağışın kaç gün süreceği ve en kuvvetli gün olacağı gün açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre; 18 Mart Cuma günü İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının Cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi. AKOM tarafından yapılan açıklamada “Soğuk ve kar yağışlı havanın yeni hafta başına kadar etkili olması beklenirken, kuvvetli rüzgâr ve kar yağışı nedeni ile yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesi, AKOM tarafından yapılacak uyarılar doğrultusunda yollarda gerekli müdahalenin yapılması önem arz etmektedir.” denildi.
17.03.2022 Gündem
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba...
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba... Kripto para piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Kritik tarihler belli oldu. Son iki gün...Yeni dalga geliyor. Yatırımcılar gözünü o tarihe çevirdi. Kirpto varlılar ne yönde hareket edecek? Kripto para piyasalarında dalgalı seyir sürerken birçok etken de bunu tetikleyecek yönde ilerliyor. Kazakistan'ın madencilik kararı, Fed'in sert tutumu ve ABD'nin Ukrayna'daki gelişmelere karşı uyarıda bulunmasının yanı sıra Ripple davası ve stabilcoin raporu da takip ediliyor. Öte yandan bu yıl kripto paralar Super Bowl'da reklam yapacak.
13.02.2022 Ekonomi
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Yeni dalga...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Yeni dalga... Yasaklarla flaş açıklama! Bilim kurulu üyesi duyurdu. Omicron varyantıyla ilgili çalışmalar ve araştırmalar devam ediyor. İstanbul'da 1, İzmir'de ise 5 olmak üzere 6 kişide görülen vakalar sonrası vatandaşlarda endişe hakim olurken, uzmanlardan da peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Türkiye'de vaka sayılarının artması halinde kısıtlamaların ve yasakların tekrar gündeme geleceğini Avrupa'da pek çok ülkede yeni yeni kısıtlamalar gelmeye başladığını ifade etti.
17.12.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yeni dalga geliyor, fena vuracak! İstanbul dahil birçok ilde...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yeni dalga geliyor, fena vuracak! İstanbul dahil birçok ilde... Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Bu hafta da devam edecek. İstanbul dahil birçok ilde etkisi devam edecek. Sağanak yağış ve sis uyarıları peş peşe geldi. Yarın hava nasıl olacak? Kar ve yağmur yağacak mı? İşte MGM'nin son dakika açıklaması ve il il hava durumu...
14.11.2021 Gündem
Delta alarmı! Girişler yasaklandı
Delta alarmı! Girişler yasaklandı Çin’de koronavirüs salgınının yerel vakalarla tekrar yükselişe geçmesi büyük paniğe sebep oldu. Ülkede Delta varyantı taşıyan Kovid-19 vakaları çok sayıda eyalet ve bölgeye yayıldı. Bu yeni dalga sebebiyle başkent Pekin'e girişler yasaklandı. Koronavirüsün hayatımıza girmesinin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Dünya genelinde alınan önlemler ve aşılama kampanyaları salgının hızını kesse de insanlık hala diken üzerinde yaşamaya devam ediyor.
4.11.2021 Dünya
Efsane Fransız aktör Jean-Paul Belmondo hayatını kaybetti
Efsane Fransız aktör Jean-Paul Belmondo hayatını kaybetti Ünlü Fransız aktör Jean-Paul Belmondo hayatını kaybetti.
6.09.2021 Dünya
'Yeni dalgadan en çok aşısızlar etkilenecek'
'Yeni dalgadan en çok aşısızlar etkilenecek' Prof. Dr. Eksal Kargı, kentte günlük 85'leri bulan koronavirüs vaka sayılarında, artış eğiliminin devam ettiğini belirterek, covid servisleri ve polikliniklerinde de yoğunluğun arttığını söyledi. Prof. Dr. Kargı, yeni dalganın aşı olmayanların dalgası olacağını ve en çok aşı olmayanların etkilenmesinin beklendiğini söyledi.
30.07.2021 Sağlık
Türkiye'de 23 milyon kişi hiç aşı yaptırmadı
Türkiye'de 23 milyon kişi hiç aşı yaptırmadı Delta varyantı ile vaka sayıları giderek artıyor. Türkiye’de 18 yaşından büyük 23 milyon kişi ise henüz hiç aşı olmadı. Sırası geldiği halde ikinci dozu yaptırmayanların sayısı da 17 milyon. Bu, salgında yeni dalga riskini beraberinde getiriyor.
25.07.2021 Gündem
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat...
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat... Android telefon kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzmanlar, Android telefonlara bulaşan bir kısa mesaj dolandırıcılığının 4 ülkeye yayıldığını belirtti. Bir paket teslimat firmasından geliyormuş gibi görünen mesaj, kullanıcılardan APK kullanarak bir izleme uygulaması yüklemelerini istiyor. APK dosyaları, Android uygulamalarını güvenli Google Play mağazasının dışında yüklemenin bir yolu. iPhone kullanıcıları ise, bu telefonlar Android APK'larını yükleyemediğinden etkilenmiyor.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Dikkatleri üzerine çekti! Anlaşma imzalandı
Dikkatleri üzerine çekti! Anlaşma imzalandı Türk asıllı İngiliz şarkıcı Onur, Sony ile anlaştı.
17.04.2021 Magazin
Yeni dalga geliyor! Kar yağışı bitse bile... Meteoroloji alarma geçti
Yeni dalga geliyor! Kar yağışı bitse bile... Meteoroloji alarma geçti Kar ve soğuk hava geri geliyor. Meteoroloji çok sayıda il için uyarıda bulunurken yeni haftanın hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre kar yağışı birçok ilde etkisini gösterirken hava sıcaklıkları hafta boyunca mevsim normallerinin altında olacak.
10.04.2021 Gündem
Uzmanlar Kovid-19'da "yeni dalga" riskine karşı uyardı
Uzmanlar Kovid-19'da "yeni dalga" riskine karşı uyardı Japonya'da uzmanlar, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede "yeni dalga" riskine karşı önlemlerin artırılması çağrısı yaptı.
28.03.2021 Sağlık
İran, 31 ülkeye uçak seferlerini durdurdu
İran, 31 ülkeye uçak seferlerini durdurdu İran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 31 ülkeyle olan uçak seferlerini durdurdu.
28.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Dalga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni dalga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.