Yeni Başkan

Yeni Başkan

Son dakika yeni başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.121 yeni başkan haberi bulunmuştur. Tüm yeni başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da yeni başkan ilk nikahı yabancı damada kıydı
Adana'da yeni başkan ilk nikahı yabancı damada kıydı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Çukurova Belediye Başkanı olarak seçilen Emrah Kozay, görevine başladıktan sonra ilk nikah akdini yabancı damada gerçekleştirdi.
25.04.2024 Adana
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Verdiği emekler ödüllendirildi: İMO'dan Hasan Aksungur'a plaket
Verdiği emekler ödüllendirildi: İMO'dan Hasan Aksungur'a plaket Adana İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) görevini 2 dönem üst üste başarı ile üstlenen Hasan Aksungur'a yeni Başkan ve yönetim kurulu plaket verdi.
22.02.2024 Adana
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı Kadın Adaylarını Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi başkanlığına Halime Ünal seçildi.
26.01.2024 Adana
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi Hafta başında yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan beş futbolcu yeniden takıma döndü. ‘Performans düşüklüğü ve uyumsuzluk’ gerekçesiyle kadro dışı bırakılan futbolcular, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmemekle birlikte, Beşiktaş’ta kalmak istediklerini belirtirken “Teknik heyet ve yönetimin beklentilerini karşılamak için vargücümüzle çalışacağız” garantisi verdiler. Siyah beyazlı yönetim de her biri milyonlarca Euro değerinde olan bu oyunculardan fayda sağlayıp değerlerinin düşmesini önlemek ve FiFA ile sorun yaşamamak adına kadro dışı kararını kaldırdı.
17.12.2023 Şampiy10
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.12.2023 İddaa
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı 5 yıllık görevi boyuncu 11 teknik direktörle çalıp 80 transfer yapan ve 126 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Ali Koç ilk kupasını kaldırdı.
12.06.2023 Fenerbahçe
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı Dün Trabzonspor'un 18.başkanı olan Ertuğrul Doğan'ın yaptığı açıklamaların ardından Anthony Nwakaeme'nin paylaşımı Bordo Mavili camiayı oldukça heyecanlandırdı.
27.03.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.
26.03.2023 Trabzonspor
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi Perulu milletvekilleri, Devlet Başkanı Pedro Castillo’nun Cumhuriyet Kongresi’ni feshetme kararına uymayarak yaptıkları oylamayla Castillo’yu görevden aldı. Görevine son verilerek gözaltına alınan eski Başkan Pedro Castillo’nun yerine Başkan Yardımcısı Dina Boluarte yemin ederek göreve geldi.
7.12.2022 Dünya
İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı görevi devraldı
İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı görevi devraldı İstanbul Barosu'nun geçtiğimiz haftasonu yapılan genel kurulunda seçilen ilk kadın başkanı Avukat Filiz Saraç,  görevi eski başkan Mehmet Durakoğlu'ndan devraldı. 144 yıllık tarihinde ilk kadın Baro Başkanı olan Filiz Saraç, "Hep birlikte yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü ve adalet için, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 
26.10.2022 Gündem
İstanbul Barosu'nun yeni başkanı belli oldu!
İstanbul Barosu'nun yeni başkanı belli oldu! İstanbul Barosu'nun 52. Genel Kurulu'nda yeni başkan Filiz Saraç oldu. 144 yıllık baronun ilk kadın başkanı seçilen Filiz Saraç, "144 yıllık baromuzun ilk kadın başkanı olmanın onuru yaşatan İstanbul Baro'muza teşekkür ediyorum" dedi.
23.10.2022 Gündem
Eski başkandan 1,5 milyon TL'lik maaş ihtarnamesi
Eski başkandan 1,5 milyon TL'lik maaş ihtarnamesi Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu'nda seçimi kaybeden eski başkan Ali Rıza Ercan, yeni yönetime 1 milyon 444 bin liralık maaş alacağı olduğu gerekçesiyle önce ihtarname, ardından da icra yoluyla ödeme emri gönderdi. Yeni başkan Hüseyin Taklacı, "Böyle bir para bizim federasyonumuzda zaten yok. Biz burada görev mi yapacağız ya da eski başkana borç mu ödeyeceğiz? Devletimizden buna bir çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.
30.07.2022 Gündem
Kulüpler Birliği'nde yeni başkan Ali Koç oldu
Kulüpler Birliği'nde yeni başkan Ali Koç oldu Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç seçildi.
21.06.2022 Süper Lig
TFF'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi biyografisi!
TFF'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi biyografisi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan Mehmet Büyükekşi oldu. Tek aday olan Mehmet Büyükekşi, kullanılan 209 oyun 158'ini aldı. Oyların 51'i geçersiz sayıldı. Peki, Mehmet Büyükekşi kimdir, kaç yaşında? Mehmet Büyükekşi nereli? İşte Mehmet Büyükekşi’nin biyografisi…
16.06.2022 Futbol
Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi harekete geçti! İlk transfer hamlesi, Fatih Terim ve...
Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi harekete geçti! İlk transfer hamlesi, Fatih Terim ve... Galatasaray Kulübünün olağan genel kurulunda oy sayımı tamamlanırken, Dursun Özbek sarı-kırmızılıların yeni başkanı oldu. Özbek, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Dursun Özbek'in yönetiminde yer alan Erden Timur ilk transfer sinyalini verdi. Öte yandan yeni başkan Dursun Özbek'e flaş Fatih Terim çağrısı geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.06.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.