Başkan

Başkan

Son dakika başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 80.032 başkan haberi bulunmuştur. Tüm başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Adana'da yeni başkan ilk nikahı yabancı damada kıydı
Adana'da yeni başkan ilk nikahı yabancı damada kıydı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Çukurova Belediye Başkanı olarak seçilen Emrah Kozay, görevine başladıktan sonra ilk nikah akdini yabancı damada gerçekleştirdi.
25.04.2024 Adana
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Sadettin Saran ilk kez açıkladı, bomba patladı! Ali Koç'un yapmadığını yapacak
Sadettin Saran ilk kez açıkladı, bomba patladı! Ali Koç'un yapmadığını yapacak Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran kongre üyeleriyle bir araya gelip önemli açıklamalarda bulundu. "Kasım ayında Ali Koç ile buluştum" diyen Saran, Fenerbahçe ile ilgili yeni projesini ilk kez açıkladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.