Yeni Banka

Yeni Banka

Son dakika yeni banka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni banka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni banka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Banka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni banka gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.021 yeni banka haberi bulunmuştur. Tüm yeni banka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
3 yeni banka kuruldu! BDDK onayladı, 8 milyar lira sermaye
3 yeni banka kuruldu! BDDK onayladı, 8 milyar lira sermaye QNB Finansbank'ın altında hizmet veren ve verdiği hizmetlerden ötürü de komisyon almayan Enpara, mevduat bankası olmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan onay aldı. Böylece 300 milyon dolarlık doğrudan yatırımla Enpara Bank A.Ş. kuruldu. Bununla birlikte BDDK, Colendi Bank'a dijital mevduat ve Hedef Yatırım Bankası'nın da kurulmasına onay verdi.
5.08.2023 Ekonomi
İki yeni banka kuruluyor! BDDK onayladı
İki yeni banka kuruluyor! BDDK onayladı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 2 yeni banka kurulmasını ve 1 bankaya faaliyet izni verilmesini onayladı.
25.03.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahiplerinden yeni hamle! Haklı sebeple tahliye nedeni
Fırsatçı ev sahiplerinden yeni hamle! Haklı sebeple tahliye nedeni Deprem endişesi kiralık ev arayışında olan kişi sayısını artırırken, kiralık ev bulmanın her geçen gün daha da zor hale gelmesi, fiyatların daha da artmasına yol açıyor. Ev sahipleri mülklerini yüksek bedel karşılığında kiralayabilmek için; mevcut kiracısını evden çıkarmanın yollarını arıyor. Kiracıların yaptığı hata ise haklı nedenle tahliyeye sebebiyet veriyor.
21.03.2023 Ekonomi
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan öğretmen banka maaş promosyonu düşük bulunduğundan ertelenmiş ve ihalenin 2023 yılında yapılmasına karar verilmişti. Gaziantep MEM öğretmen banka maaş promosyonu ihalesi tarihi merak ediliyor, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök açıklamasında yeni tarihini paylaştı. Peki, Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep öğretmen promosyon 2023…
2.02.2023 Memur
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme... Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Para hesaba girer girmez yüzde 15 kesilecek! Gelir vergisinde flaş gelişme
Para hesaba girer girmez yüzde 15 kesilecek! Gelir vergisinde flaş gelişme Gelir vergisinde yeni dönem! Sosyal medya fenomenleri ödemek zorunda. Gelir Vergisi Yasası’na eklenen bir maddeyle (Mükerrer 20/b.) ile artık Youtube, Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden reklam ve benzeri gelir elde edenler için istisna geldi. (26 Ekim 2021 tarihli Resmi Gazete) Artık ne vergi ödeme yükümlülükleri var, ne de defter tutma-beyanname verme gibi ödevleri var. Hesaplarına para girişi olan bankalar, gelen paradan otomatik yüzde 15 kesinti (stopaj) yapacak, vergilendirme de kendiliğinden sonuçlanmış olacak. Ta ki gelen hasılat; yıllık (2022 için) 880 bin lirayı bulana dek… 880 bin lirayı aşan tutarda gelir elde edenler için bizzat beyanname verme-vergi ödeme yükümlülüğü başlıyor.
18.01.2022 Ekonomi
Yeni banka faaliyete geçiyor! Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni banka faaliyete geçiyor! Resmi Gazete'de yayımlandı Bankası unvanıyla bankacılık faaliyeti gösteren banka 2002 yılında kapatılmıştı. BDDK'nın kararıyla banka yeniden faaliyete geçecek.
20.11.2021 Ekonomi
Yeni banka kuruluyor! İzin verildi
Yeni banka kuruluyor! İzin verildi Tera Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Tezmen, "Dünyanın gittiği yönü iyi okuyan, teknolojiyi odağına almış, evrensel vizyonu olan, kökleri Türkiye’de ve Türkiye’ye hizmet etmeye dayalı bir yatırım bankası olmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
28.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Yeni banka kuruluyor! BDDK resmen onayladı ve...
Yeni banka kuruluyor! BDDK resmen onayladı ve... Yeni banka kuruluyor. Resmen duyuruldu. BDDK onayladı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 300 milyon lira sermayeli Inveo Yatırım Bankası'nın kurulmasına izin verdi.
27.09.2021 Ekonomi
Yeni banka kuruluyor! Dev şirket BDDK'ya başvuru yaptı
Yeni banka kuruluyor! Dev şirket BDDK'ya başvuru yaptı Ünlü Yatırım Holding 300 milyon lira sermayeli yatırım bankası kurmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.
21.09.2021 Ekonomi
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira...
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira... Para iadesi yapılıyor, ücret alınmıyor. Sonraki gün para hesaba aktarılıyor. Dev banka resmen duyurdu. Yeni banka müşterisi olacaklar için iki kampanya başlatıldı. 31 Ağustos'a kadar geçerli. Şubeye gitmeye gerek yok. Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olacaklar için Kuveyt Türk alışverişlerde para iadesi ve masrafsız para çekme fırsatını açıkladı. Uzaktan hesap açan müşteriler her ay üç defa olmak üzere ATM'lerden 2 bin liraya kadar masrafsız para çekebilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar her ay ilk kez yapılan alışverişlerde para iadesi yapılacak. Sonraki gün para hesaba aktarılacak.
3.08.2021 Ekonomi
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri…
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri… Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankaların müşterileri bankalar saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sorularına yanıt arıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri yeniden değişti. Milyonlarca vatandaşa hizmet veren bankaların yeni çalışma saatleri müşterileri tarafından sorgulanıyor.
15.04.2021 Gündem
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi...
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi... Akbank harekete geçti. İmzalar atıldı. Kamuoyuna duyuruldu. Kredi ile ilgili detaylar belli oldu. 367 gün vade imkanı sunuldu. Kredi beklenenin üzerinde talep gördü. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kredimize bankalardan yenileme tutarımızın yaklaşık yüzde 126’sına karşılık gelen 792 milyon dolar tutarında bir talep geldi. Gelen bu güçlü talep sonrası sendikasyon tutarımızı hedeflediğimizin üzerinde, 675 milyon doların üstünde yeniledik." ifadelerine yer verdi.
11.04.2021 Ekonomi
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede...
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede... Türkiye Varlık Fonu resmen duyurdu. Kredi ile ilgili flaş karar! 4 yeni banka daha dahil oldu. Türkiye Varlık Fonu, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’dan 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1,25 milyar avro tutarındaki sendikasyon kredisi işlemini başarıyla tamamladı.
24.03.2021 Ekonomi
Destek Yatırım Bankası kuruldu
Destek Yatırım Bankası kuruldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Destek Yatırım Bankası'nın kurulmasına onay verdi.
6.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti... Bankalar tek tek açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni dönem başlıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC,İş Bankası, QNB Finansbank, ING Bank, TEB gibi çok sayıda banka yeni çalışma saatlerini duyurdu. Bazıları başladı, bazıları ise pazartesi başlıyor. İşte bankaların yeni çalışma saatleri...
16.01.2021 Ekonomi
Banka promosyonu sorgulama (Banka promosyon ödemeleri başladı) Hangi banka ne kadar veriyor?
Banka promosyonu sorgulama (Banka promosyon ödemeleri başladı) Hangi banka ne kadar veriyor? Emekli promosyonu ilk kez 2017 yılında başladı. Şubat ayında biten banka promosyonunda yeni dönem başladı. SGK ve Ziraat bankası arasında yapılan protokolle emekliler yeniden promosyon almaya başladı. SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılan banka promosyonu protokolü imza töreni sonucunda, emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olan emeklilere 625 lira, 2 bin 500 lira üstünde aylık alan emeklilere ise 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararını aldığı bildirildi. Öte yandan özel bankalar da promosyon yarışına girdi. İşte Banka promosyonu sorgulama…
12.03.2020 Emekli
Bankalar emekli promosyonu uygulamasında ne kadar teklif etti? 11 bankanın 2020 yeni dönem promosyon oranları kaç TL?
Bankalar emekli promosyonu uygulamasında ne kadar teklif etti? 11 bankanın 2020 yeni dönem promosyon oranları kaç TL? SGK ve Ziraat Bankası geçtiğimiz hafta bir protokol imzaladı. SGK ve Ziraat Bankası arasında yapılan protokolün ardından, bankalar da emekli promosyon teflini yaptı. SGK ile Ziraat Bankası aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olanlara 625 lira, 2 bin 500 lira üstündekilere de 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararlaştırıldı. Peki, en çok emekli maaşı promosyonu hangi banka veriyor? Bankaların emekli promosyonu teklifleri nelerdir? Öte yandan TÜED tarafından yapılan açıklamada, kademeli olarak 500-625-750 lira olarak belirlenen yeni promosyon rakamlarını olumlu bulmakla birlikte yeterli görmedikleri ifade edildi.
9.03.2020 Gündem
Emekliler promosyon çıtasının "şartsız"  yükseltilmesini bekliyor
Emekliler promosyon çıtasının "şartsız" yükseltilmesini bekliyor Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası arasındaki promosyon artışını olumlu bulmakla birlikte yeterli görmeyen Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), özel bankalardan beklentileri karşı ılayacak promosyon rakamını şartsız belirlemesini istiyor.
8.03.2020 Ekonomi
SGK imzayı attı! 2 bin 500 liraya kadar çıkıyor
SGK imzayı attı! 2 bin 500 liraya kadar çıkıyor Milyonlarca kişi bekliyordu ve imzalar atıldı. SGK'nın anlaşması sonrası şimdi herkes ne kadar para alacağını hesaplamaya başladı. 13 milyon emekli, dul ve yetimin beklediği promosyon zammı dün netleşti. SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılan protokolle, promosyonda yüzde 66 artış oldu. En düşük promosyon 300 liradan 500 liraya çıktı. 2 bin 500 liranın üzerinde maaş alana 750 lira yatacak. Özel bankalar da kesenin ağzını açtı. Bir bir açıklamaya başladılar. 2 bin 500 liraya kadar promosyon vaat ediyorlar.
5.03.2020 Emekli
Bankalar ile SGK sözleşmesi bitti! Yeni (İkinci) emekli promosyonu 2020 ne zaman ödenecek? (Bankaların 2020 emekli promosyonu ücretleri)
Bankalar ile SGK sözleşmesi bitti! Yeni (İkinci) emekli promosyonu 2020 ne zaman ödenecek? (Bankaların 2020 emekli promosyonu ücretleri) Emekli promosyonu 2020 ödemeleri, Şubat ayının bitmesiyle sona erdi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve bankalar arasında 2017 yılında imzalanan promosyon uygulamasının süresi doldu. Emekli maaşını 2017'de bankalara taşıyan emekliler, Mart ayıyla birlikte ikinci promosyonların ne zaman yatacağını araştırıyor. Emekliler promosyonunun 600-900 lira arasında çıkarılmasını istiyor, bankalarda ise rekabet iyice kızıştı. Peki, Emekli promosyonu 2020 ne zaman ödenecek? Emekli promosyonu veren bankalar hangileri? 2020 promosyon ücreti ne kadar? İşte emekli promosyonu 2020 haberleri…
2.03.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Banka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni banka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.