Gazete Vatan Logo

Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan öğretmen banka maaş promosyonu düşük bulunduğundan ertelenmiş ve ihalenin 2023 yılında yapılmasına karar verilmişti. Gaziantep MEM öğretmen banka maaş promosyonu ihalesi tarihi merak ediliyor, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök açıklamasında yeni tarihini paylaştı. Peki, Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep öğretmen promosyon 2023…

Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?

Memurlar, emekliler ve işçiler promosyon imzalarını artmaya devam ediyor. En son İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına 27 bin TL banka promosyonu verildi. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Yeni banka ihalemiz maaş artışı ve diğer ücretlerde yapılacak iyileştirmeler sonrasında çalışanlarımızın lehine olacağı düşünüldüğünden müdürlüğümüz ve sendika başkanları tarafından 2023 Ocak ayında yapılması uygun görülmüştür'' denildi.

Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi?

2 Şubat saat 14.00'te başladı. Gaziantep'deki tüm bankalara davet mektubu gönderilerek 2 Şubat 2023 saat 14.00'de katılacak bankalarla Açık İhale yapılmasına karar verildi.

Gaziantep Milli Eğitim İl Müdürü Yasin Tepe, banka promosyon ihale güncellemesi için sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmede teknik şartname detayları konuşuldu.

Gaziantep MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?

Ekim ayında yapılan promosyon ihalesinde15 banka davet etilmiş ancak sadece 3 banka ihaleye katılmış, en yüksek teklif 17 bin TL olmuştu. Bu teklif yeterli seviyede görünmeyerek maaş promosyon ihalesi 2023 yılına ertelenmişti. 2023 yılında maaşlarını zamlı alan öğretmenler banka maaş promosyonunun da yüksek olmasını bekliyordu ancak 16.500 TL promosyon rakamı belirlendi. 

Haberin Devamı