Yayın Hakları

Yayın Hakları

Son dakika yayın hakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın hakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın hakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın Hakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın hakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.262 yayın hakları haberi bulunmuştur. Tüm yayın hakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı!
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı! TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ pakedi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir teklif yaptı.
25.01.2024 Futbol
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig maçlarının 3 sezonluk yayın hakları için ihale dökümanlarını alma sürecinin başladığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
Exxen deneme üyeliğinde maç var mı? Exxen deneme üyeliğinde maçlar izlenir mi?
Exxen deneme üyeliğinde maç var mı? Exxen deneme üyeliğinde maçlar izlenir mi? Exxen deneme üyeliğinde maç var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları devam ediyor. Bu akşam temsilcimiz Galatasaray Manchester United ile karşılaşıyor. Exxen deneme üyeliğinde hangi maçlar izlenir sorusu da sporseverlerin merak konusu oldu. Exxen 1 TL karşılığında 7 gün deneme üyeliği veriyor. Peki 1 TL Exxen deneme üyeliğinde maç izlenir mi? İşte detaylar...
24.10.2023 Gündem
IGN ve Mashable, Türkiye’ye 'Merhaba' dedi
IGN ve Mashable, Türkiye’ye 'Merhaba' dedi Dünyanın önde gelen oyun, film ve teknoloji haber mecraları Demirören Medya çatısı altında yayına başladı.
16.12.2022 Gündem
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti!
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti! TFF, Digitürk ile anlaşma sağlanamadığını açıklayınca yayın hakları sırası Saran Grup ve TRT'ye geçti.
8.03.2022 Süper Lig
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu? Ah Nerede dizi mi oluyor? Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede, yaz dizisi olmaya hazırlanıyor. Filmin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil'in varislerinden Onuncu Ev yapım şirketi tarafından satın alındı. Senaryo hazırlıklarına başlanan dizinin yaz dizisi olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki, Ah Nerede’de Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
1.03.2022 Televizyon
2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar…
2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar… 2022-2023 sezonundan itibaren TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın hakları ihalesi sonucu bugün belli olacak. İhale Komisyonu yayın hakları için düzenlenen ihalenin sonucu duyurması bekleniyor. Tekliflerin yetersiz olması durumunda Süper Lig TV kurulabileceği belirtilmişti. Peki, 2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar…
21.02.2022 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yayın ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. TFF, yayın hakları için 14 firmanın toplam 15 teklif sunduğunu duyurdu.
14.02.2022 Şampiy10
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde?
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde? Acun Süper Lig yayın hakları ihalesine mi katılacak? Dijital içerik platformu Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'nın, Süper Lig'in yayın hakları ihalesine gireceği iddia edildi. Peki, Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Süper Lig yayın hakları kimde?
24.09.2021 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt!
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt! Yabancı kuralıyla ilgili tepkilerini dile getiren Kulüpler Birliği'ne mektup gönderen TFF "Süper Lig’deki yerli oyuncu oranı %75’ten %59’a düşmüştür, bu rakam Hırvatistan’ın ardından en yüksek düşüş olarak dikkat çekmektedir." ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Süper Lig
Şampiyonlar Ligi, UEFA ve Konferans Ligi yayın hakları  3 sezon boyunca EXXEN'de
Şampiyonlar Ligi, UEFA ve Konferans Ligi yayın hakları 3 sezon boyunca EXXEN'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni 3 sezon boyunca Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform EXXEN yayınlayacak.
24.06.2021 Şampiyonlar Ligi
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
Şampiyonlar Ligi maçları el mi değiştiriyor? UEFA açıklama yaptı
Şampiyonlar Ligi maçları el mi değiştiriyor? UEFA açıklama yaptı Sosyal medyada Şampiyonlar Ligi maçlarını dört yıllığına Tivibu'nun aldığı şeklinde haberler çıkmaya başlamıştı. UEFA’nın bu maçları pazarlayan şirketi TEAM’in yetkilileri ihale sürecinin bitmediğini açıkladı.
19.03.2021 Şampiyonlar Ligi
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım...
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım... Ada’nın kazanç yönünden fark atmasının diğer Avrupa kulüplerinde yarattığı rahatsızlığı dikkate alan UEFA, daha fazla gelir getirecek bir Devler Ligi formatı için harekete geçti. Süper Şampiyonlar Ligi adıyla oynatılacak yeni organizasyonda 36 takıma yer verilip, herkesin en az 10 maç yapması düşünülüyor.
6.03.2021 Futbol
TFF Başkanı Özdemir duyurdu: 1 Nisan'a kadar seyircisiz!
TFF Başkanı Özdemir duyurdu: 1 Nisan'a kadar seyircisiz! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz." dedi.
17.02.2021 Süper Lig
TFF: Yayıncı kuruluş yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir
TFF: Yayıncı kuruluş yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve yayın kuruluş tarafından ödemeler konusunda yapılan açıklamaların ardından resmi sitesinden bir açıklama yaptı. TFF, yayıncı kuruluşun, 2020/21 sezonuna ilişkin ana sözleşme hükümlerine göre yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmediğini bildirdi.
18.12.2020 Futbol
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Balıkesirspor - Giresunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Balıkesirspor – Giresunspor maçı canlı izlenebilecek mi, maç şifresiz mi?
Balıkesirspor - Giresunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Balıkesirspor – Giresunspor maçı canlı izlenebilecek mi, maç şifresiz mi? TFF 1. Lig'de sezonun ilk hafta mücadelesinden biri Balıkesirspor – Giresunspor arasında oynanacak. Giresunspor ve Balıkesirspor geçtiğimiz sezonu orta sıralarda bitirdiğinden mücadele heyecanı daha yüksek. Her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor? Balıkesirspor – Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Balıkesirspor – Giresunspor maçı şifresiz mi?
14.09.2020 Gündem
Nihat Özdemir, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı
Nihat Özdemir, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı.
11.09.2020 Süper Lig
TFF ve Misli.com arasında tarihi anlaşma imzalandı!
TFF ve Misli.com arasında tarihi anlaşma imzalandı! Türk futbolu için tarihi bir gün... TFF 2. ve 3. Ligler'in isim sponsorluğu için anlaşan TFF ile Misli.com sözleşme imzaladı. İmza törenine Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Başkanı Nihat Özdemir bizzat katıldı. Yıldırım Demirören, "Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek." dedi.
9.09.2020 Futbol
'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı...
'MasterChef Türkiye'ye kaç kişi başvurdu? Rekor sayı... 'MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, 'Survivor 2020'nin sona ermesinin ardından TV8'de izleyicisiyle buluştu. Geçtiğimiz ay yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Yıkıldı ortalık. Herkes MasterChef'e girmek istiyor" sözleriyle, yaşadıkları yoğunluğu ifade etmişti. 'MasterChef' elemeri için kaç kişinin başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.
24.07.2020 Magazin
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı"
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı" Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na katılan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulağına gelenleri köşe yazısında paylaştı.
2.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yayın Hakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın hakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.