Yastık  Altı Altın

Yastık Altı Altın

Son dakika yastık altı altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yastık altı altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yastık altı altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yastık Altı Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yastık altı altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 yastık altı altın haberi bulunmuştur. Tüm yastık altı altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam
Boşanma isteğine sessiz kalan koca kusurlu sayıldı
Boşanma isteğine sessiz kalan koca kusurlu sayıldı Adana’da bir boşanma davasında evlilikten pişman olan ve evi terk eden kadın ağır kusurlu bulundu. Yargıtay ise erkeği, eşinin eylemlerine karşı sessiz kaldığı için yarı yarıya kusurlu buldu.
29.09.2023 Gündem
Yastık altı altın için yeni hamle! TBMM'ye sunulacak
Yastık altı altın için yeni hamle! TBMM'ye sunulacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen finans zirvesinde, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla atılacak yeni adımlar başta olmak üzere 6 önemli mesaj verildi. Önümüzdeki dönemde TL enstrümanlar çeşitlendirilecek ve yatırımcı için cazip hale getirilecek. Yatırımcıların finansman imkânları artırılacak, Dijital Türk Lirası Projesi hızlandırılacak, Katılım Finans Çerçeve Kanunu hazırlanacak, Aile ve Gençlik Bankası yasa teklifi Meclis'e sunulacak.
29.09.2023 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar... Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık ev ve aidat fiyatlarında büyük kriz. Pandemi ile birlikte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Emlakçılar evleri açık arttırma usulü ile kiralamaya başladı. 3500 liraya kiralanan evler yüzde 100 den fazla zamlanarak 10.000 liraları buldu. Önümüzdeki yıllarda ise eğer önlem alınmazsa kiralık ev krizi patlat vermesi olası. Öte yandan aidat fiyatları da yükselişe geçti. Bazı bölgelerde aidatlar kira fiyatlarıyla yarışmaya başladı. Yüksek aidatlar, verilen güvenlik, temizlik, kapalı havuz, spor salonu, sosyal alanlar gibi hizmetlerden kaynaklanıyor. 7/24 güvenliği olan bu hizmetlerin tümünü sunan sitelerde aidatlar yükseldi. Asgari ücrete yüzde 50, elektriğe, doğalgaza ve tüm fiyatlara önemli oranlarda zam geldi. Sonuçta site sakinleri aldıkları hizmetin bedelini ödüyorlar. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre verilen hizmetler ve ortak harcamalar arsa payına bölünüp aidat olarak toplanıyor. Düşük aidat isteyen site sakinleri genel kurullarında bu hizmetlerden bir kısmını almak istemedikleri şeklinde karar alarak, daha az aidat ödeme yoluna gidebilirler.
7.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi, ve başladı! Ons altın, çeyrek altın, gram altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi, ve başladı! Ons altın, çeyrek altın, gram altın... Son dakika haberi... Altın fiyatları 8 ayın zirvesinden döndü, çeyrek ve gram altında düşüş başladı. Rusya-Ukrayna savaşı beklentisiyle hızla yükselen altın fiyatları, art arda gelen olumlu mesajlar sonrası inişe geçti. Haftaya jeopolitik gerilimlerin etkisi ile yükselişle başlayan ons altın, çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında beklenen Fed kararının ve Rusya’dan gelen açıklamalar sonrası normalleşme görüldü. Dün 1879 dolar seviyesine kadar çıkan ons altın 1844 dolara kadar düştü. Gram altın 815 liradan işlem görüyor, çeyrek altın ise bin 324 liradan işlem görüyor. Peki, ons altın, çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını ve tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.02.2022 Ekonomi
Yeni altın sistemi ne zaman başlıyor? Yastık altı altın sistemi nasıl olacak?
Yeni altın sistemi ne zaman başlıyor? Yastık altı altın sistemi nasıl olacak? Yeni altın sisteminin nasıl olacağı ve altınların ekonomiye nasıl kazandırılacağı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yastık altı altın sisteminin ayrıntılarını açıklamıştı. Yastık altı altının sisteme kazandırılması için martta 81 ilde birer tane, 2022’de 1500 adet fiziki altın teslim noktası belirlenecek. Fiziki altın kuyumcular ve bankalar aracılığı ile sisteme sokulacak. Peki, Yeni altın sistemi ne zaman başlıyor? Yastık altı altın sistemi nasıl olacak? İşte yeni altın sistemi ile ilgili merak edilenler…
15.02.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, 1.611 TL...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, 1.611 TL... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başladı. Bakan Yanık iyi haberi duyurdu. 1259 TL olarak ödeniyordu. Geçen ay yapılan değişiklikle 1611 liraya yükseltildi. Destek başvuruları alınmaya devam ediyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaata bulunabiliyor. Gerekli şartları taşıyanlara ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul masrafları ve diğer gereksinimlerini karşılamaları için şubat ayında toplam 236 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi.
15.02.2022 Ekonomi
Temel gıda ürünleri listesi ve KDV oranı 2022! Temel gıdada KDV indirimi yüzde kaç, KDV indirimi hangi ürünleri kapsıyor?
Temel gıda ürünleri listesi ve KDV oranı 2022! Temel gıdada KDV indirimi yüzde kaç, KDV indirimi hangi ürünleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele kapsamında temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Temel gıda ürünleri nelerdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte temel gıda ürünleri listesi…
14.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem!1 Mart'ta 81 ilde başlıyor
Altında yeni dönem!1 Mart'ta 81 ilde başlıyor Altında yeni dönem başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında tek tek duyurdu. Emlak Katılım, Vakıf, Ziraat, Türkiye Finans, Kuveyt Türk ve Albaraka öncü olacak. Yastık altındaki altın ekonomiye kazandırılacak. Bakan Nebati"1 Mart’tan itibaren 81 ilde en az 1 adet olmak üzere 2022 yılında da 1500’ün üzerindeki kuyumcunun dahil olacağı çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlar fiziki altın tasarrufları kolay ve güvenli şekilde kuyumcular ve bankalar aracılığıyla finansal sisteme teslim edecek" dedi.
12.02.2022 Ekonomi
KGF nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak?
KGF nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni destek paketini açıkladı ve bu desteklerin yatırım destek paketi, ihracat destek paketi, KGF destek paketi olmak üzere 3 paket şeklinde olduğunu açıkladı. Peki, KGF nedir, KGF destek paketi nelerdir?
12.02.2022 Ekonomi
Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var? Bakan Nebati yastık altı altınlar için yeni formülü açıkladı!
Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var? Bakan Nebati yastık altı altınlar için yeni formülü açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası altına yönelik açıklamalarda bulunarak, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için piyasa paydaşlarıyla yeni araçlar geliştirileceğinin sinyalini vermişti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yeni ekonomi modeleni ve yastık altı altını ekonomiye kazandırma projesinin ayrıntılarını anlattı. Toplantıda yastık altında bulunan altınlardan, KGF desteklerine kadar bir dizi yeni tedbir planı detaylandırıldı. Peki, Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var?
12.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 bin ton altın yastık altından böyle çıkacak
Altında yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 bin ton altın yastık altından böyle çıkacak Altın ve altın hesapları ile ilgili yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, altında sistem değişiyor. Alım, satım farkı ortadan kalkıyor, kâr payı geliyor. Detaylar belli oldu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeni modeli çok yakında duyuracak. Yaklaşık 5 bin ton altının yastık altından çıkarılıp ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son aşamaya gelindi. Yeni modelde Ayşe teyze altınıyla birlikte kuyumcuya ya da Darphane’ye giderek sertifika alacak. Alım, satım farkından kurtulurken, kâr payına da hak kazanacak. İşte altın yatırımcıları ve hesapları ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları...
10.02.2022 Ekonomi
Son dakika: Bunu yapana vergi yok! Altında...
Son dakika: Bunu yapana vergi yok! Altında... Milyonları ilgilendiren altın seferberliği başladı. Yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırmak için başlatılan seferberlikte vatandaş altından çifte kazanç sağlayacak. Elde edilecek getiriler için stopaj oranı Bakanlar Kurulu Kararı ile yüzde 0 olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...
11.09.2018 Ekonomi
Adanalıların yastık altından 1 ton altın çıktı
Adanalıların yastık altından 1 ton altın çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yastık altındaki döviz ve altınları bozdurun" çağrısında bulunmasının ardından geçen 3 gün içinde Adanalılar 1 ton altın bozduruldu. Yoğunluk yaşanan kuyumcularda vatandaş altın bozdurmaya devam ediyor.
16.08.2018 Gündem
‘Yastık altı altın’ İstanbul’dan çıktı
‘Yastık altı altın’ İstanbul’dan çıktı Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına en fazla talep İstanbul’dan geldi. 2.5 tonluk altının yüzde 23’ü İstanbul’dan sağlandı. Kadın yatırımcı yüzde 55’lik oranla erkekleri solladı
7.11.2017 Ekonomi
Faiz düşmezse birçok musibet bizi bekliyor
Faiz düşmezse birçok musibet bizi bekliyor Yüksek faizle enflasyonun asla aşağıya çekilemeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Faizde düşüşü başaramazsak birçok musibet bizi bekliyor. Lanetle karşı karşıya kalırız” dedi
3.10.2017 Ekonomi
Vatandaşa "altın" kazanç kapısında sona gelindi
Vatandaşa "altın" kazanç kapısında sona gelindi Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yastık altı altını ekonomiye kazandıracak ve vatandaşa ek getiri sunacak 'altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına' ilişkin teknik altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, "Söz konusu yeni yatırım araçlarını, bu yıl içinde satışa sunacağız." dedi.
27.06.2017 Ekonomi
Yastık altındaki altını tahvil-sukuk çıkaracak
Yastık altındaki altını tahvil-sukuk çıkaracak Mehmet Şimşek, 100 milyar dolarlık altını ekonomiye kazandırmak için ‘altın tahvili’ ve ‘altın sukuku’nun bu yıl çıkacağını açıkladı. Toplanan altınlarla yatırım hesabı açılacak vatandaş faizsiz ek gelir elde edecek. İstediği zaman parasını Hazine’den alacak
22.06.2017 Ekonomi
Vatandaşa altın fırsat
Vatandaşa altın fırsat Başbakan Yardımcısı Şimşek, yastık altındaki 100 milyar dolarlık altını ekonomiye kazandırmak istediklerini belirterek, “Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası çıkartıyoruz. Vatandaş bu sayede gelir elde edecek” dedi
3.04.2017 Ekonomi
Erdoğan'ın çağrısı ile yatırımcılar altına yönelmeye başladı
Erdoğan'ın çağrısı ile yatırımcılar altına yönelmeye başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün, gelsin parasını TL'ye dönüştürsün. Türk lirası, altın değer kazansın" çağrısı ile bazı yatırımcılar, altına yönelmeye başladı.
5.12.2016 Ekonomi
5 bin tonluk yastık altı bir efsane mi?
5 bin tonluk yastık altı bir efsane mi? Türk insanının yastık altında 5 bin ton altını olduğu tahminleri yapılıyor. Ancak 2011’den bu yana altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik sürdürülen kampanyada sisteme dahil olan altın miktarı 60 tonda kaldı.
6.08.2016 Ekonomi
Kumbarayı gençler doldurdu
Kumbarayı gençler doldurdu ING’NİN araştırmasına göre, bu yılın ilk çeyreğinde kentsel nüfusta tasarruf sahipliği oranı 2.1 puan artışla en yüksek seviye olan yüzde 15.7’ye ulaştı. 18-24 yaş grubu, tasarrufları tetikledi
26.05.2016 Ekonomi
Yastık altından 45 ton altın çıktı!
Yastık altından 45 ton altın çıktı! Bankaların hesapları cazip hale getirmesiyle yastık altındaki 1.6 milyar dolarlık altın ekonomiye kazandırıldı. Türk halkının yastık altında 5 bin ton altını var.
18.07.2015 Ekonomi
Yastık altından '45 ton altın' çıktı
Yastık altından '45 ton altın' çıktı İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Alternatif Satış Kanalları Altın Bankacılığı Müdürü Enver Yaşar, altın toplama projesi kapsamında, 1 milyar 670 milyon dolar değerinde toplam 45 ton altının, yastık altından ekonomiye kazandırıldığını bildirdi.
18.07.2015 Ekonomi
İşler kesat gidince tasarruf edilemedi!
İşler kesat gidince tasarruf edilemedi! Tasarruf sahipleri oranı 2 yılın en yüksek seviyesinden ‘gelir yetersizliği’ nedeniyle % 11.5’e geriledi. Yastık altı para ve altın tasarrufunda azalma, TL vadeli mevduatta artış kaydedildi.
10.03.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yastık Altı Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yastık altı altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.