Yaşlanmak

Yaşlanmak

Son dakika yaşlanmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşlanmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşlanmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşlanmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşlanmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 yaşlanmak haberi bulunmuştur. Tüm yaşlanmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... "Benimle evlenir misin" dünya genelinde bilinen ve en çok kullanılan evlilik teklifi cümlesidir. Evlenme niyetinde olan çiftlerin, birlikteliklerini resmiyete dökmenin ilk adımıdır. Günümüzde birçok kişi bu kalıplaşmış ve klasik yerine daha özgün, farklı ve ilginç evlilik cümleleri arayışına girmektedir.
28.01.2024 Gündem
Yoğurt vücudu 5 yerden ayakta tutuyor! Geç yaşlanmak için ne gerekiyorsa içeriğinde var
Yoğurt vücudu 5 yerden ayakta tutuyor! Geç yaşlanmak için ne gerekiyorsa içeriğinde var Bakterilerle, zararlı toksinlerle dolu olan vücudu ayakta tutmak için **yoğurt** vazgeçilmez bir seçimdir. Sade tüketilen ancak kimi zaman meyveyle, yulafla ya da kuruyemişle yenilen yoğurt her şekilde yarar sağlıyor. İşte yoğurdun 5 etkisi...
24.01.2024 Yaşam
İstanbul’da yaşlanmak istiyor! 'La Casa De Papel'in Berlin'i yatırım yapacak!
İstanbul’da yaşlanmak istiyor! 'La Casa De Papel'in Berlin'i yatırım yapacak! Dünyaca ünlü 'La Casa De Papel' dizisindeki rolüyle bilinen Pedro Alonso, önceki gün İstanbul'a geldi. Gazetecilerle bir araya gelen Alonso, İstanbul'a olan sevgisini dile getirerek burada yaşlanmak istediğini söyledi.
9.01.2024 Televizyon
30 yaşını geçen her kadında görülüyor: Vücudunuzu anlamanın 6 yolu
30 yaşını geçen her kadında görülüyor: Vücudunuzu anlamanın 6 yolu Zaman herkesi bir parça da olsa yıpratır. Ancak kadın vücudu değişir. 30'lu yaşlarından başından itibaren hormonal dengede, fizyolojik süreçlerde belirgin değişimler yaşanır. Bu değişim ve dönüşümler iyi gözlendiği takdirde yaşlanmak doğal bir anlam kazanır. Bakımlarını aksatmayan her kadın için 30 yaşından sonra gerçekleşecek her değişimin bir manası vardır. İşte 30 yaşından sonra her kadında görülen o değişimler...
25.12.2023 Yaşam
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Hızla yaşlanmak isteyenler bu besini tüketsin! 1 yılda 10 yaş ileri götürüyor, herkes bilmeden tüketiyor
Hızla yaşlanmak isteyenler bu besini tüketsin! 1 yılda 10 yaş ileri götürüyor, herkes bilmeden tüketiyor Genç ve sağlıklı görünmek herkesin hayali. Ancak tüketilen bazı besinler hızla yaşlanmaya sebep oluyor. Özellikle sofraların ayrılmaz bir parçası haline gelen ve zararları tam olarak bilinmeden tüketilen ürünler kişilerin olduğundan daha yaşlı görünmesine sebep oluyor. Ayrıca sadece dış görünüşü etkilemiyor. Aynı zamanda kalp hastalıkları, şeker, sindirim sorunları gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
12.11.2023 Sağlık
C vitamininde portakala fark atıyor! En az 10 yıl geç yaşlanmak garanti! Bir tanesi bile şifa oluyor!
C vitamininde portakala fark atıyor! En az 10 yıl geç yaşlanmak garanti! Bir tanesi bile şifa oluyor! Dünyanın pek çok bölgesine öyle meyveler var ki şifa dağıtıyor. Bu besinler arasında Güneydoğu Asya'da yer alan bir meyve var ki vitamin içeriğiyle portakala bile fark atıyor. İşte Antioksidanlar açısından da zengin şifa kaynağı o besin...
3.08.2023 Sağlık
Hayat kaç yaşında başlıyor? İşte hayatımızın en parlak dönemi: Gençlik iksiri gibi...
Hayat kaç yaşında başlıyor? İşte hayatımızın en parlak dönemi: Gençlik iksiri gibi... Hiç hayatınızın en güzel döneminin çoktan geçip gittiğinden endişe ettiğiniz oldu mu? Ya da daha genç hâlinize duyduğunuz özlem, ilerleyen yaşlara dair bir korkuya sebep oldu mu?
17.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunlara dikkat edin
Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunlara dikkat edin Sahip olduğumuz birçok alışkanlık hızlı bir şekilde yaşlanmamıza neden oluyor. . Peki yaşlanmayı hızlandıran etmenler nelerdir? İşte detaylar...
12.07.2023 Yaşam
Yaş aldıkça ilk o organ çöküyor! Uzmanlar açıkladı: Yaşlılığın ilk belirtisi sayılıyor!
Yaş aldıkça ilk o organ çöküyor! Uzmanlar açıkladı: Yaşlılığın ilk belirtisi sayılıyor! Yaş ilerledikçe pek çok huyumuz değişiyor haliyle. Genç ve sağlıklıyken daha asi, keskin kenarlara sahip olanların yaş aldıkça sabır eşiği yükseliyor, tolere edebiliyor. Ancak bu iyi tarafları. Yaşlandıkça vücutta ilk hangi organın çürümeye başladığı da merak ediliyor. Pek çok kişide işareti farklı olsa da yaşlılığın ilk belirtisi o organın alarm vermesi sayılıyor.
11.07.2023 Sağlık
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Nihat Doğan baba oldu!
Nihat Doğan baba oldu! Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
16.01.2023 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti!
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti! Sessiz sedasız üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan sevgilisi Arezoo Gharlar'la dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL harcayarak güzellik merkezi açmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sektörde umduğunu bulamadı. Büyük zarar ettiği konuşulan Nihat Doğan, açtığı güzellik merkezini kapattı ve yakınlarına "Keşke bu işe girmeseydim" diyerek dert yandı.
7.11.2022 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün'
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün' Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan (42), yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı kız arkadaşı Arezoo Gharlar ile sürpriz bir törenle dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Doğan, duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.
13.08.2022 Magazin
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz?
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz? Genç bir yüze kavuşmak için güneşten korunmaya ve sağlıklı beslenmeye önem gösterilmesi gerektiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, mezoterapi, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'a romantik paylaşım! 'Evlatlarımızla birlikte yaşlanmak nasip olsun'
Buse Varol'dan Alişan'a romantik paylaşım! 'Evlatlarımızla birlikte yaşlanmak nasip olsun' Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan'la sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak eşiyle evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutladı.
6.05.2022 Magazin
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri…
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri… 86 yaşındaki Fransız oyuncu Alain Delon oğlu Anthony’den ölmesine yardım etmesini istedi. Söz konu açıklamaların ardından “Alain Delon kimdir, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Alain Delon’un gençliği ve son hali ile Alain Delon filmleri…
22.03.2022 Televizyon
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Magazin
Alain Delon ötenazi istiyor!
Alain Delon ötenazi istiyor! Fransız oyuncu Alain Delon (86), "Yaşlanmak berbat!" diyerek ötenazi ile hayatına son vermek istediğini duyurdu.Usta oyuncu Alain Delon, engelli bir yaşlı adam olmak ve hastalıktan muzdarip olmak istemediğini ifade ederek dile getirdi.  
19.03.2022 Yaşam
Arkadaşa komik doğum günü mesajları! Kısa uzun seçecekleriyle en yakın erkek ve kız çocukluk arkadaşına esprili doğum günü mesajları!
Arkadaşa komik doğum günü mesajları! Kısa uzun seçecekleriyle en yakın erkek ve kız çocukluk arkadaşına esprili doğum günü mesajları! Doğum günü mesajları, kişiyi iyi hissettiren, yalnız olmadığını gösteren kelimelerin dile gelişidir. Hayatın en kutsal anı olan doğumu, özel olarak kutlamak bu nedenle çok önemlidir. Siz de kelimelerin gücünden yaralanıp etkileyici, duygusal, anlamlı ya da marjinal ve komik bir doğum günü mesajı göndermek istiyorsanız, arkadaş için özel hazırladığımız doğum günü mesajları yazımından faydalanabilirsiniz. İşte uzun, kısa seçenekleriyle en yakın çocukluk arkadaşına komik, esprili, eğlenceli, komik doğum günü mesajları…
23.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlanmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşlanmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.