Gazete Vatan Logo
Magazin Nihat Doğan baba oldu!

Nihat Doğan baba oldu!

Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.

Nihat Doğan baba oldu!

Nihat Doğan ile Arezoo Gharlar, yaklaşık bir yıllık beraberliğin ardından Ağustos 2022'de sürpriz şekilde hayatlarını birleştirmişti. Düğünden fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştu. Şarkıcı, mutlu gününden karelerine, "Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu düşmüştü.

"PEŞİNDEN ÇOK KOŞTUM"

Doğan'ın hayatını birleştirdiği Arezoo Gharlar'ın üç aylık hamile olduğu iddiası da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessizliğini bozan türkücü, “Dini nikâhımız yapılmıştı. Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. Bu nedenle düğünü ertelemiştik. Eşimin bebek beklemesi nedeniyle şimdi resmi nikâhı kıydık. Arzu Hanım’ın peşinden çok koştum, evlenmek için çok uğraştım. Sonra annemle İran’a gidip ailesinden istedik” şeklinde konuşmuştu.

"BEBEK İÇİN ELİMİZİ ÇABUK TUTMAK İSTEDİK"

Eşini evliliğe ikna etmek için peşinden İran’a gittiğini vurgulayan şarkıcı, “Dostlarımız haber vermeden evlendiğimiz için kırılmış ama bebek için elimizi çabuk tutmak istedik. Allah nasip ederse, daha sonra büyük bir düğün yapacağız” demişti.

Haberin Devamı

"EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY BABA OLMAKTI"

Sessiz sedasız evlenen ikili, ilk bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Nihat Doğan’ın oğlu Badıkan (Farsça’da 'rüzgârdan gelen’ anlamına sahip), üç gün önce dünyaya geldi.

Kucağında bebeği ile fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak Cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime de teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bi kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim. Babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor. Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin Badıkan.

OĞLUNA AŞİRETİNİN ADINI VERDİ

Geçtiğimiz ay '2. Sayfa' programına konuk olan Nihat Doğan, eşinin 8,5 aylık hamile olduğunu ve mutlu bir evliliğinin olduğunu söyledi.

Oğluna vereceği ismi de açıklayan şarkıcı, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıkan' olacak" ifadelerini kullanmıştı.