Yasak İlişki

Yasak İlişki

Son dakika yasak ilişki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak ilişki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak ilişki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak İlişki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak ilişki gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 yasak ilişki haberi bulunmuştur. Tüm yasak ilişki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı!
Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı! Önce dayısının eşiyle gizli ilişki yaşadı. Sonra dayısının kızıyla evlendi. Kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu oldu. Ankara'da çarpık ilişki ağı hukukçuları bile şaşırttı
9.01.2023 Gündem
Amcasının eşiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Silahlar konuştu
Amcasının eşiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Silahlar konuştu Esenyurt'ta amcasının eşiyle yasak ilişki yaşadığını öğrendiği kuzeni Adem A.'ya şantaj yaptığı öne sürülen Recep A., daha fazla para talebine olumsuz cevap alınca, ikili arasında tartışma yaşandı. Diğer aile üyelerine de yansıyan olay, satır ve bir kurusıkı tabancanın kullanıldığı sokak kavgasına dönüştü. Çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiği olayda, taraflar gözaltına alındı. Karakolda ifadeleri alınan 2'si kadın 5 kişi serbest bırakılırken, Hasan A., adliyeye sevk edildi.
11.09.2022 Yaşam
Aynı iş yerinde akılalmaz ilişki ağı! 3 kadın, 1 adam... Sevgilisini diğer kadına kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki!
Aynı iş yerinde akılalmaz ilişki ağı! 3 kadın, 1 adam... Sevgilisini diğer kadına kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki! 26 yaşındaki kadın, aynı iş yerinde çalıştığı, genel müdür ile ilişki yaşıyordu. Adamın ise, uzun yıllardır süren bir evliliği ve iki çocuğu vardı. Genel müdürün bir meslektaşıyla daha aşk yaşadığını öğrendiğinde ise sevgilisini rakibine kaptırmamak uğruna dehşet verici bir olaya imza attı! İnternete ilan verdi ve 'Bin sterlinim var ve gerekirse daha fazlasını ödemeye hazırım' ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları...
19.07.2022 Dünya
Annesinin yasak aşk yaşadığı kuaförü öldürdü! Şok eden detaylar! Kadın kılığına girip...
Annesinin yasak aşk yaşadığı kuaförü öldürdü! Şok eden detaylar! Kadın kılığına girip... Geçen yıl ekim ayında, kuaför Kamuran Tün, 20 yıl önce memleketi Silopi'de yasak ilişki yaşadığı kadının oğlu Murat Timuçin tarafından sosyal medyada kadın ismiyle tuzağa düşürüldükten sonra sokak ortasında 7 bıçak darbesiyle öldürüldü. Murat Timuçin müebbet, aile meclisinde azmettiren baba Hacı Timuçin ve amca Salih Timuçin ağırlaştırılmış müebbet alırken, savcılık ise mütalaasında dikkat çeken tespitlere imza attı. Töre ve namus cinayetinin aynı olmadığını ve bu olayda da cinayet türünün 'namus' olduğuna atıf yapan savcılık, "kendi namus anlayışının bir sonucu olarak ve töre ile yakından uzaktan ilgisi olmayacak şekilde cinayet işliyorlar. Töre cinayetinde de failler ait olduğu toplulukta itibar kazanıyor" dedi.
6.06.2022 Yaşam
Hastanede yasak ilişki! Ölüm döşeğindeyken...
Hastanede yasak ilişki! Ölüm döşeğindeyken... Hastanede yasak aşk. 5 yıldır kanserle mücadele eden genç kadının kocası ile yakın arkadaşı arasındaki ülke gündemine bomba gibi düştü. Yasak aşk ile ilgili detaylar herkesi şaşırttı.
27.05.2022 Dünya
Karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi öldürmüş! 19 yıllık sır cinayet çözüldü
Karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi öldürmüş! 19 yıllık sır cinayet çözüldü 19 yıldır kayıp olan adamın karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Elazığ’da, 19 yıldır kayıp olan Ruhi Canbolat’ın, karısının yasak aşk yaşadığı sevgilisinin ağabeyi tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı.
17.01.2022 Yaşam
Skandal fena patladı! 'Aile babası herkesi şoke etti! Attığı mesajlar ve...
Skandal fena patladı! 'Aile babası herkesi şoke etti! Attığı mesajlar ve... 38 yaşındaki evli bir polis şefi, 21 yaşındaki bir polis memuruyla uygunsuz ilişkisi olduğu iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı. Müfettişler ikili arasındaki mesajlaşmaları soruştururken, polis şefini tanıyanlar kulaklarına inanamadı.
13.11.2021 Dünya
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultay açılışında konuştu. Erken seçim açıklamasında bulunan Bahçeli, 'Erken seçimden başka seçenek kalmadı diye yutturmaya çalışanlar bilsinler ki seçimler zamanında yapılacak. Türkiye rotasından çıkmayacaktır. 2023'te yeni bir tarih yazılacak, yeni bir sayfa açılacak. Cumhur İttifakı'nın tavizsiz kararı budur.' dedi.
18.03.2021 Siyaset
Yasak ilişki mahalleyi karıştırdı!
Yasak ilişki mahalleyi karıştırdı! Sultangazi'de, 7 katlı binanın 1'inci katında fuhuş yapıldığını öne süren bina sakinleri ile fuhuş yaptığı iddia edilen 1'i kadın 2 kişi arasındaki tekmeli tokatlı kavga çıktı.
12.02.2021 Yaşam
Eniştesi ile yaşadığı yasak ilişki facia getirdi!
Eniştesi ile yaşadığı yasak ilişki facia getirdi! İstanbul Gaziosmanpaşa'da cezaevinden bir süre önce çıkan genç adam, karısının eniştesiyle yaşadığı yasak aşkı öğrendi. Karısı intihar ederek yaşamına son verirken, öfkeli koca eniştesini sokak ortasında kurşunladı. Eniştesinin cansız bedeni başında bekleyerek ölmesini izleyen genç adam tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ‘Ben namusum için cinayeti işledim’ diyerek kendisini savundu.
30.01.2021 Yaşam
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren!
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli, "Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron'un kafa yoracak başka mesaisi yok mudur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmayı hedef seçti. Allah katında kıyamete kadar geçerli olacak tek hak din İslam'dır. Dinin sahibi Allah'tır, Macron'un sahibi kimdir?" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Yengesiyle yaşadığı yasak ilişki, 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti
Yengesiyle yaşadığı yasak ilişki, 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ağabeyi ile kendisini aldattığını iddia ettiği eşini spor salonu önünde pompalı tüfekle yaralayan şahsın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenilen sanığın ağabeyi, "Gülbeyaz ile duygusal birlikteliğim olduğu doğrudur." dedi.
21.01.2020 Yaşam
Şok sözler! 'Gelinimle ilişkisi vardı, 3 gün önce suçüstü yakaladık'
Şok sözler! 'Gelinimle ilişkisi vardı, 3 gün önce suçüstü yakaladık' Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı minibüs şoförü damadı Gezer Çümen'i (32) pompalı tüfekle vurarak, öldüren Ramazan D. (59) mahkemece tutuklandı. Ramazan D.'nin, ifadesinde, "Gezer Çümen, oğlumun eşiyle 3 yıldır yasak ilişki yaşıyordu. Kendisini uyardık ancak dinlemedi. Kendisini en son olaydan 3 gün önce suçüstü yakaladık. Aramızda tartışma çıktı, pompalı tüfeğimle öldürdüm" dedi.
20.01.2020 Gündem
Sosyal medya aldatma oranlarını arttırdı
Sosyal medya aldatma oranlarını arttırdı Türkiye'de boşanma oranları artıyor. Boşanma sebeplerinin en başında da aldatma geliyor. Aile ilişkilerini zedeleyen bu durumların artışında nelerin etkili olduğunu açıklayan uzmanlar, aldatma ve boşanma rakamlarının artışında sosyal medyanın büyük bir payı olduğunun altını çiziyor.
14.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Kaza sonrası şok yasak aşk iddiası: Ortağıyla ilişkisi var!
Kaza sonrası şok yasak aşk iddiası: Ortağıyla ilişkisi var! Üç çocuk sahibi Ramazan S. (40) ile Ayşe S. (31) çifti, 2016 yılı Ağustos ayında Ramazan S.’nin kullandığı hafif ticari araçla Bursa’dan Mudanya’ya giderken Güzelyalı’da kaza yaptı. Kontrolden çıkan araç yolun ortasındaki bariyere çarptı, kazada sürücü Ramazan S. ile eşi Ayşe S. (31) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi.
5.12.2019 Yaşam
Ev sahibi ve kiracı arasında yasak aşk! Evinde böyle görünce...
Ev sahibi ve kiracı arasında yasak aşk! Evinde böyle görünce... KKTC'de mahkeme, yasak aşk cinayetinde Memduh Ulugün'ü öldürmekten yargılanan Mehmet ve Meryem Doğu çiftine ömür boyu hapis cezası verdi.
27.09.2019 Dünya
Yasak aşk dehşeti! Kocasının ilişkisini öğrenince çılgına döndü
Yasak aşk dehşeti! Kocasının ilişkisini öğrenince çılgına döndü İzmir'in Ödemiş ilçesinde taksici eşi Bülent Eroğlu (44) ile yasak aşk yaşayıp, bir de çocuk sahibi olan 23 yaşındaki Cansu Koşak'ı evinde 3 kurşunla vuran 3 çocuk annesi Nebahat Eroğlu (30) hakkında 'Tasarlayarak Öldürmeye Teşebbüs'ten 22 yıla kadar hapsi istendi. Üç ameliyatla kurtulan ve dehşet anlarını anlatan Koşak, "Zil çaldığında kapıyı 2 yaşındaki oğlum Bülent ile açtım. Nebahat Eroğlu'nun elindeki tabancayı görünce 'Yapma çocuğum var' dedim. Oğlumu uzaklaştırırken karnımdan, kaçarken de sağ kalçam ve sol ayağımdan vuruldum. O 'kafasına sıktım, öldürdüm' diye bağırarak kaçtı, ben de annemi aradım" dedi.
25.09.2019 Gündem
Eşiyle aşk yaşadığı en yakın arkadaşını öldürdü, mahkeme 'içgüdüsel' kararı verdi
Eşiyle aşk yaşadığı en yakın arkadaşını öldürdü, mahkeme 'içgüdüsel' kararı verdi En yakın dostunun karısıyla iki yıl boyunca yasak ilişki yaşayan eski asker, elinde bıçakla evini basan arkadaşını tek kurşunla öldürdü. Mahkemeden çıkan karar herkesi şaşırttı.
16.09.2019 Dünya
Yasak aşk yaşadığı kadını bıçaklayan profesöre 7.5 yıl hapis
Yasak aşk yaşadığı kadını bıçaklayan profesöre 7.5 yıl hapis Kayseri’de yasak aşk yaşadığı kadını bıçaklayarak ağır yaralayan ve ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklu yargılanan profesöre ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Ceza ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp’tan gelen akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor gelen profesörün cezaevinde 2 ay banyo yapmadığı da ortaya çıkmıştı.
13.05.2019 Yaşam
Şoke eden gerçek kardeşin vicdan azabıyla ortaya çıktı!
Şoke eden gerçek kardeşin vicdan azabıyla ortaya çıktı! Gaziantep'te 2 çocuk annesi Fatma B. göbek bağı ile boğduğu bebeğini bodruma gömdürdü. Olay, bebeği gömen ve kadının kardeşi olan Mehmet A.'nın çektiği vicdan azabı nedeniyle 6 yıl sonra ortaya çıktı.
8.04.2019 Yaşam
Dusko Tosic hakkında şok iddia! 2. kadın...
Dusko Tosic hakkında şok iddia! 2. kadın... Sırp futbolcu Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa'nın başrolündeki ihanet skandalına bir yenisi daha eklendi. Sırp basını Karleusa'nın Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Dün ise Tosic'in, yine bir futbolcuyla evli ve çocuklu olan Jovana Djordjevic'e sosyal medyada flört mesajları attığı öne sürüldü.
30.01.2019 Magazin
Yasak aşk cinayetinde şok teklif
Yasak aşk cinayetinde şok teklif Bursa'da, 5 yıl yasak ilişki yaşadığı komşusu ve oğlunun babası 30 yaşındaki Ümit Şahin'i tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu bulunan evli ve 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen tutuksuz eşi Mehmet Aydın'ın yargılanmasına devam edildi. Sanık Mehmet Aydının, ölen Ümit Şahin'in ailesine, avukatı aracılığıyla "Neşe'nin ölen oğlunuzdan olan çocuğunu size verelim, siz de benden şikayetçi olmayın" teklifinde bulunduğu öne sürüldü.
26.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yasak İlişki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak ilişki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.