Yargılanma

Yargılanma

Son dakika yargılanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yargılanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yargılanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargılanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargılanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.292 yargılanma haberi bulunmuştur. Tüm yargılanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), dün yaptığı açıklamada CIA’nin Litvanya’da 11 Eylül şüphelisine gizli bir sorgulama merkezinde ‘insanlık dışı muamele’ gösterdiğini belirtti. AİHM, Litvanya’nın da buna izin vererek Avrupa insan hakları yasalarını ihlal ettiğine karar verdi.
17.01.2024 Dünya
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Yargıtay: AYM, Anayasa'nın 14'üncü maddesini işlevsiz bırakmıştır
Yargıtay: AYM, Anayasa'nın 14'üncü maddesini işlevsiz bırakmıştır Yargıtay Başkanlığı'nca, temel hak ve özgürlüklerin korunmasının, tüm yargı organlarının görevi olduğu belirtilerek, "Bizatihi Anayasa'yı korumak amacıyla kurulan Anayasa Mahkemesi (AYM), tartışmalara konu olan davada, Anayasa koyucunun iradesini yok sayarak Anayasa'nın 83'üncü maddesindeki atıf nedeniyle somut olaya uygulanması gereken 14'üncü maddesini işlevsiz bırakmıştır" açıklaması yapıldı.
10.11.2023 Gündem
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven, Kalamış’ta avukatıyla görüntülendi.
2.11.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Mahkemenin kanser ilacı kararı AYM'ye taşındı
Mahkemenin kanser ilacı kararı AYM'ye taşındı İstanbul'da, 2 çocuk annesi Emine Acemoğlu (46) , safra yolu kanseri tedavisi için yurt dışından getirilen ve 60 tableti 31 bin 687 dolar olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanmaması üzerine Ankara 3'üncü İş Mahkemesi'nde dava açtı. Acemoğlu, nihai karar verilene kadar ilacın SGK tarafından karşılanması için tedbir kararı verilmesi talebi mahkeme ve istinaf tarafından reddedilince yaşam hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurdu.
1.08.2023 Gündem
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Avukatlar için kamera kararı! Artık yasaklandı
Avukatlar için kamera kararı! Artık yasaklandı Emniyet müdürlüklerinde avukat görüşme odalarında bulunan kameraların kaldırılmasına ilişkin emsal karar Bölge İdare Mahkemesi 6. İdari Dava Dairesi'nden çıktı. Mahkeme; avukat görüşme odalarındaki kameraların sadece güvenlik amacıyla da olsa sanık ile avukat görüşmesinin gizlilik prensibini ve savunma ile adil yargılanma hakkını ihlal edeceğine hükmetti.
7.07.2023 Gündem
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Makul sürede yargılanma hakkının ihlal edilmemesi çok önemlidir. Esas olan hızlandırılmış yargı değil, adaletin tecellisidir. Adil olmayan ancak hızlı verilmiş bir kararın da anlamı olmayacaktır. Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmaktır" dedi.
19.06.2023 Gündem
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi Bartın’da geçen yıl mart ayında 13 yaşındaki E.K.’ye, kendisine ait çiğ köfteci dükkanında cinsel istismarda bulunup, olayı kimseye anlatmaması için 100 TL verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan S.T. (54), suçlamaları reddederken, E.K. "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi, şikayetçiyim” dedi.
30.05.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın ölümünden sonra Ceylin'in suçlanması, Eren'in ise verdiği mücadele izlenmeye değer. Yargı 63. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
8.05.2023 Magazin
Kıyamet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kıyamet Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Kıyamet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kıyamet Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kıyamet Suresi, Mekke döneminde inmiştir. 40 âyettir. Sûre, adını birinci âyetteki “el-Kıyâme”kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca, öldükten sonra dirilme ve ceza, ölümsırasında insanın durumu ve kâfirlerin ahirette karşılaşacağı zorluklar konu edilmektedir. Peki, Kıyamet Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Kıyamet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
19.04.2023 Magazin
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 60’ıncı bölümü yayınlandı. Ilgaz Savcı’nın yargılandığı ve heyecanın yüksek olduğu bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu. Dizi; Ab’de 7,13 reyting, 20,47 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,11 reyting, 18,42 izlenme payı; Total’de 5,65 reyting, 15,26 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
10.04.2023 Televizyon
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Farah Zeynep Abdullah ile ilgili karar çıktı. Ezgi Mola’nın da yargılandığı davada Farah Zeynep’in ifadesi dikkat çekti.
18.03.2023 Magazin
Müteahhitler hem tazminat ödeyecek hem hapis yatacak
Müteahhitler hem tazminat ödeyecek hem hapis yatacak Türkiye'nin yüreğini yakan deprem sonrası sorumlular hakkında harekete geçildi. Bina sorumluları için yurt dışına çıkma yasağı talep edildi. Bazı müteahhitler ise farklı şehirlerde gözaltına alındı. Avukat Rafet Ersöz konuyla ilgili detaylardan bahsederek çöken binalardan sorumlu olanların yargılanma süreciyle ilgili bilgi verdi.
13.02.2023 Gündem
Yıkılan bina sorumlularının delil karartma oyunu ifşa oldu!
Yıkılan bina sorumlularının delil karartma oyunu ifşa oldu! Kahramanmaraş 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremle sarsılırken yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremde binlerce kişi hayatını kaybetti, on binlerce bina ise yıkıldı veya hasar gördü. Türkiye'nin dört bir yanından belgeye destek yağıyor. Öte yandan milyonlarca vatandaş yıkılan binalarda ihmal varsa sorumlularının nasıl cezalandırılacağını merak ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mühendis Avukat Emrah Çavuşoğlu, ihmali olan sorumluların karşı karşıya kalacağı cezalarla ilgili bilgi verdi.
9.02.2023 Gündem
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle düzenlenen saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına göre, Paul Pelosi saldırganla karşılaştığında tuvalete giderek polisi aramış.
28.01.2023 Dünya
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru Çiftler arasında sağlıklı bir birliktelik için mutlu bir cinsel yaşam önemli bir yer tutmaktadır. Kadınların, sürekli erkeklerin ne istediğine odaklı düşünmekten vazgeçerek, cinselliklerini kendi zevk ve isteklerine göre yönlendirmeleri aslında erkekler açısından da olumlu bir davranış, çünkü böylelikle karşılarında daha çekici, arzulanır, yaratıcı kadınlar bulacaklar. Böylelikle her iki tarafta cinsellikten keyif alacak. Partnerinize sormanız gereken soruları bir türlü kafanızda toparlayamıyorsanız bizim vermiş olduğumuz önerilere mutlaka göz atın. İşte keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
18.01.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yargılanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargılanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.