Yargıç

Yargıç

Son dakika yargıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yargıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yargıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.915 yargıç haberi bulunmuştur. Tüm yargıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Holdings Ltd. ABD’de kara para aklama ve yaptırım yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada 4,3 milyar dolar ödeyecek.
25.02.2024 Ekonomi
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak  Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine hükmetti. UAD ayrıca ihtiyati tedbirlerle ilgili İsrail’e rapor sunması için 1 ay süre verdi.
26.01.2024 Dünya
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldıran ve soygun girişiminde bulunan iki kişiden Muhammed F., 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Muhammed F.'nin suç ortağı Muhammed El K. da geçen yıl Şubat ayında kamusal şiddet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
3.01.2024 Fenerbahçe
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'de kaybettiği başkanlık seçimlerinin sonucuna müdahale etmekle suçlandığı davanın ilk duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı. Trump, son 4 ay içinde farklı davalar kapsamında 3’üncü kez hakim karşısına çıkmış oldu.
3.08.2023 Dünya
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet ABD'nin Teksas eyaletinde bir süpermarkette düzenlediği silahlı saldırıda Latin Amerika kökenli 23 kişiyi öldüren Patrick Crusius 90 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.07.2023 Dünya
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te mahkeme, terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan bir şahsı 4,5 yıl hapis cezasına çarptırarak sınır dışı edilmesini istedi.
6.07.2023 Dünya
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı 3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.
16.06.2023 Dünya
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı Ülke bu vahşet dolu videoyu konuşuyor. 39 yaşındaki kadın hamsterı canlı canlı yedi. Hayvansever örgütler ve toplum tarafından büyük tepki toplayan olay sonrası harekete geçildi. Savunmasız bir hayvanı öldüren kadına ceza verildi, ayrıca hamsterı neden canlı canlı yediği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
11.03.2023 Dünya
Enkazdan çıkan kasalarla ilgili kimlik ve makbuz uyarısı! Uzman isim 'beyan esas' deyip açıkladı
Enkazdan çıkan kasalarla ilgili kimlik ve makbuz uyarısı! Uzman isim 'beyan esas' deyip açıkladı Depremin ardından yıkılan yapıların enkazından çıkan değerli eşyalar ve kasaların durumu ile ilgili merak edilen sorular cevap buldu. Kimlik, makbuz ve beyan uyarısında bulunan uzmanlar, kasalardaki değerli eşyalarla ilgili süreci tek tek anlattı.
9.03.2023 Gündem
Emlakçı yaşlı kadını öldürüp ikiye böldü! Cinayetin detayları şok etti
Emlakçı yaşlı kadını öldürüp ikiye böldü! Cinayetin detayları şok etti İngiltere'nin Devon kentinde geçen yıl 67 yaşındaki Mee Kuen Chong'u vahşice öldüren emlakçı Jemma Mitchell'in yargılanmasına devam ediliyor. Davada ise kan donduran detaylar ortaya çıktı. Savcılar Mitchell'in Chong'u Wembley'deki evinde öldürdüğünü ve cesedini 15 gün sonra Devon'a götürdüğünü iddia etti. Kamera görüntülerinde Mitchell, elindeki valizde Chong'un başını taşırken görülüyor.
29.01.2023 Gündem
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yargıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.