Yardım Parası

Yardım Parası

Son dakika yardım parası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardım parası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardım parası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım Parası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım parası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.059 yardım parası haberi bulunmuştur. Tüm yardım parası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor!
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor! sürüyor. Çocuklu ailelerin yükünü hafifletmek için bakanlık doğum yardımı da sağlıyor. Ödeme tutarı çocuk sayısına göre değişiyor. Ancak doğum yardımına başvuranlara 600 TL'ye kadar nakit yardım yapılıyor. e-devlet üzerinden alınan başvurular olumlu olduğu halde ödemeler PTT'den yapılıyor. İşte doğum yardım parası başvuru ekranı ve şartları hakkında dtaylar...
31.07.2023 Ekonomi
Kaymakam tutuklandı! Depremzedelere toplanan parayı zimmetine geçirmişti
Kaymakam tutuklandı! Depremzedelere toplanan parayı zimmetine geçirmişti Adana'da açığa alınan Yüreğir İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, depremzede ve yoksul aileler için para toplayıp, kendi hesabına geçirdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.
15.07.2023 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü...
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü... 14 Aralık'ta Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu (51) hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede, Elif Nur ve diğer çocukların haftalarca herhangi bir besin yemeden çatı arasında kaldıklarının tespit edildiği belirtildi.
4.07.2023 Gündem
Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023? Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak?
Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023? Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak? Aile destek yardımı alanlara bayram ikramiyesi var mı, sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi kimlere verilecek sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Emeklilerin dışında evde bakım maaşı, aile destek yardımı alanların Ramazan Bayramı ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihleri arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Bayram ikramiyeleri 2 bin liraya çıkarılmasını düzenleyen kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşmıştı. Peki, bayram ikramiyesi kimler alacak? Evde bakım maaşı, aile destek yardımı alanlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Sosyal yardım parası alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
12.04.2023 Ekonomi
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama)
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama) Aile destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine 12 ay boyunca ödeniyor. Aile Destek Paketi başvuru işlemleri devam ederken, başvurusunu tamamlayan ve sosyal yardım desteğinden faydalanan vatandaşlar nisan ayı ile destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi sorguluyor. İhtiyaç sahiplerine ödenen destek ödemesi hakkında yapılan araştırmalar devam ederken, yardım alan vatandaşlar “Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, sosyal yardım parası neden hala yatmadı?
11.04.2023 Ekonomi
Arda Turan ve Burak Yılmaz buluştu!
Arda Turan ve Burak Yılmaz buluştu! A Milli Takımı’nın eski yıldızları Arda Turan ve Burak Yılmaz önceki gün Etiler’de görüntülendi. Teknik direktörlük yapmak isteyen dostunu destekleyen Burak Yılmaz, “Arda ne yaparsa en iyisini yapacaktır. Ben de eğitim alıyorum. Biz sıfırdan geldik bu günlere” diye konuştu.
22.03.2023 Magazin
10 bin TL yardım neden yatmadı? İşte cevabı...
10 bin TL yardım neden yatmadı? İşte cevabı... AFAD 10 bin TL yardım yatmadı sorgusuna devam eden bölgede vatandaşlara uyarı geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören depremzedelere ilk etapta verilecek 10 bin TL deprem yardım parası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Kira ve taşınma yardımı dışındaki 10 bin TL deprem yardım parası yatmayanlar için sorgulama ekranı da açıldı. Deprem yardım parası yatmayanların 10 bin TL yardım ne zaman yatar sorusuna yanıt bulacağı sorgulama ekranı haberimizde.
10.03.2023 Ekonomi
Aile destek programı mart ayı ne zaman yatacak, aile destek paketi ne kadar oldu? Aile destek ödemeleri mart ayının kaçında yatıyor? Destek parası sorgulama!
Aile destek programı mart ayı ne zaman yatacak, aile destek paketi ne kadar oldu? Aile destek ödemeleri mart ayının kaçında yatıyor? Destek parası sorgulama! Aile Destek Paketi ödeme tarihleri için araştırmalar yoğunlaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım parası olarak verdiği destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı sorgulanıyor. Başvuruda bulunanlar Aile Destek ödemelerinin mart ayı içinde yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki, Aile destek paketi mart ayı ne zaman yatacak? Aile destek programı nedir, mart ayı aile destek parası hesaplara ne zaman yatıyor? Destek ödemeleri ne kadar oldu 2023?
2.03.2023 Gündem
Aile destek programı ödemeleri ne kadar oldu, aile destek paketi mart ayı ne zaman yatacak? Destek ödemeleri mart ayın kaçında yatıyor, hangi tarihte yatar?
Aile destek programı ödemeleri ne kadar oldu, aile destek paketi mart ayı ne zaman yatacak? Destek ödemeleri mart ayın kaçında yatıyor, hangi tarihte yatar? Şubat ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, aile destek paketi ne kadar? Aile Destek Paketi ödeme tarihleri için aramalar yoğunlaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödediği sosyal yardım parası olarak da adlandıran yardımların hesaplara yatacağı tarih merak konusu oldu. Peki, Aile Destek ödemeleri şubat ayının kaçında yatacak? Aile destek ödemeleri mart ayın kaçında yatıyor? İşte 2023 Mart ayı Aile Destek Paketi ödeme tarihleri...
28.02.2023 Gündem
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki iki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere 10 bin TL yardım parası verileceğini duyurmasının ardından 10 TL deprem yardım parasının nasıl alınacağı merak konusu olmuştu, vatandaşlar “deprem yardımı nasıl alabilirim?” sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Beklenen açıklama AFAD’tan geldi. Peki, 10 bin TL deprem yardım başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL nakdi yardım ne zaman ödenecek, deprem yardımı nasıl alınır, 10 bin TL yardım hesaplara yattı mı?
17.02.2023 Gündem
Depremzedelere kira ve taşınma desteği! 1 yıl devam edecek
Depremzedelere kira ve taşınma desteği! 1 yıl devam edecek Depremden etkilenen vatandaşlara bir yıl boyunca kira yardımı yapılacak. Ayrıca şehir değiştirecek olan kişiler için 15 bin lira taşınma desteği sağlanacak. Depremzedeler yardımlardan nasıl yararlanacak? Detaylar belli oluyor.
12.02.2023 Gündem
Asgari ücretliye, emekliye, çalışmayana ek ödeme müjdesi! 4 bin 389 lira hesaplara yatacak
Asgari ücretliye, emekliye, çalışmayana ek ödeme müjdesi! 4 bin 389 lira hesaplara yatacak Asgari ücretli, emekli, maaşı olmayana yüz binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. Sadece memurlar, emekliler, asgari ücretliler değil, sosyal yardım alan vatandaşların da gelirleri artacak. Ayrıca yardımlardan faydalanmak daha kolay hale geliyor. Devlet yardım adı altında birden fazla destek sağlıyor. Bu destekler yeni yılda gelen ücret artışlarıyla beraber zamlandı. İşte asgari ücretli, yaşlı, engelli yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
23.01.2023 Ekonomi
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu? Aile Destek Paketi ocak ayı ödemesi ne zaman? Aile Sosyal Yardım Parası sorgulama 2023 süreci devam ediyor. Aile Destek Paketi başvuruları e-Devlet ve ikametgâh adresinin bağlı olduğu Dayanışma Vakfı üzerinden yapılıyor. Aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor. Hane başı ödemelerin 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda yapılacak Aile Destek Programı ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
11.01.2023 Ekonomi
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi!
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Sosyal yardımlara 'Çocuk destek bileşeni' ismiyle yeni bir program dahil edildi. Aile destek programı ile doğalgaz desteklerinde ödeme miktarı da arttı. Peki, Sosyal yardım parası ne kadar? Aile destek paketi ne kadar oldu? Aile Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi hakkında merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı başvuru sorgulama ekranı!
Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı başvuru sorgulama ekranı! Aile Destek Programı başvurusu yapan binlerce kişi ödemelerin yapılacağı tarihi araştırıyor. İlk ödemeler 29 Temmuz’da yapılmıştı. Düzenli olarak 12 ay boyunca yatırılacak. Peki, Aile Destek Programı ne zaman yatar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı başvuru sorgulama ekranı!
29.08.2022 Ekonomi
Sel felaketi şoke eden gerçeği ortaya çıkardı! 24 yıl önce kriko ile düzeltilmiş
Sel felaketi şoke eden gerçeği ortaya çıkardı! 24 yıl önce kriko ile düzeltilmiş Karabük’ün Yenice ilçesinde 27 Haziran'da meydana gelen sel felaketinde yan yatan binanın 24 yıl önce meydana gelen selde de yine yan yattığı ve kriko yardımıyla kaldırıldığı ortaya çıktı.
3.07.2022 Yaşam
Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır?
Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır? Devlet tarafından yeni doğum yapan annelere ödenen iki farklı doğum parası bulunuyor. İlki, her doğum yapan TC vatandaşına verilen yardım parası ikincisi ise, çalışan kişinin hamilelik nedeniyle çalışamadığı zaman dilimi için ödenen SGK tarafından verilen rapor parasıdır. Biribirinden farklı olan doğum parası alma şartları da farklı. Pek çok kişi 2022 doğum parası miktarı ve nasıl alınacağı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.
Hesaplara karşılıksız 5 bin TL yatırılıyor! Başvurular...
Hesaplara karşılıksız 5 bin TL yatırılıyor! Başvurular... İhtiyaç sahibi vatandaşa para yardımı yapılıyor. Başvuranlara 5 bin TL ödeniyor. 5 bin liralık destekten yararlanmak isteyenlerin mutlaka yazılı olarak başvuruda bulunması gerekiyor. e-Devlet'ten ya da internet siteleri üzerinden başvuru yapılamıyor. Devlet destekleri pek çok alanda devam ediyor. Birçok kişi bu haklardan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Ev yapana da, faturasını ödeyemeyene de eşya alana da nakit para desteği veriliyor. Evine tadilat yapması gereken ama maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar isterlerse 40 bin liraya kadar para desteği alabiliyorlar. Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar için 118 TL'lik para yardımı yapılıyor. İşte devlet tarafından sağlanan ve çok fazla bilinmeyen 10 destek...
11.07.2021 Ekonomi
1100 TL yardım sorgulama e devlet ekranı! 1100 TL yardım kimlere verilecek, sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte 1100 TL yardım başvurusu detayları…
1100 TL yardım sorgulama e devlet ekranı! 1100 TL yardım kimlere verilecek, sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte 1100 TL yardım başvurusu detayları… 1100 TL yardım kimlere verilecek, alanlar tekrar alacak mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1100 TL sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurmasının ardından, sosyal desteğe yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
3.05.2021 Gündem
İhtiyaç sahibi ailelere 1100 TL yardım! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL devlet desteği
İhtiyaç sahibi ailelere 1100 TL yardım! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL devlet desteği 1100 TL sosyal yardım parası yüzbinlerce kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla koronavirüs salgını nedeniyle hanelere 1100 TL destek verilecek. Bakanlık dönemsel ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen hanelere yönelik olarak yardım kampanyası başlatıyor. Salgının başladığı ilk dönemlerde yaşanan kapanmada, hükümet sosyal yardım kararı almış, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca pandemi destek başvurusu e-devlet üzerinden alınmıştı. Tam kapanma kararının ardından hükümet 2 milyonun üzerinde ihtiyaç sahibi haneye, hane başı 'Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı' ile 1100 TL tutarında nakdi destek programını devreye aldı. 1100 TL sosyal yardım için başvuru süreci merak ediliyor. Peki, İhtiyaç sahibi ailelere 1100 TL devlet yardımı nasıl alınır? Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL sosyal yardım parası kimlere verilecek? İşte Hane başı 1100 TL yardım şartları!
3.05.2021 Gündem
Yardım başvurusu 2021! Pandemi yardımı nasıl alınır, 1100 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır?
Yardım başvurusu 2021! Pandemi yardımı nasıl alınır, 1100 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır? Yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL pandemi sosyal destek yardımı başvuruları hakkındaki aramalar arttı. Pandemi süreciyle başlayan sosyal destek yardımı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Erdoğan, "İhtiyaç sahibi hanelere 1000 lira verilen nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz." dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara verilen ödemeler E-Devlet üzerinden TC Kimlik Numarası ve şifre girişi ile başvuru yapıldıktan sonra alınacak. 1100 TL pandemi başvurusu nasıl yapılır? İşte yardım başvuru 2021 detayları…
30.04.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Yardım Parası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım parası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.