Aile Destek Programı

Aile Destek Programı

Son dakika Aile Destek Programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Destek Programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Destek Programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Destek Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile destek programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 aile destek programı haberi bulunmuştur. Tüm aile destek programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatıracaklarını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Memur maaşına yapılan zammın ardından “Aile destek ödemesine zam geldi mi?" araştırmaları başlamıştı. Hane başına verilen ailede destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, yatıp yatmadığı sorgulanmaya başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenen destek zammı beklentisi devam ederken Bakan Göktaş aile destek ödemeleri hakkında açıklamalarda da bulunmuştu. Peki, şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek ödemesine zam yapıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak 2024?
17.02.2024 Ekonomi
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı...
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı... Aile destek ödemelerine yönelik araştırmalar şubat ayının ilk haftasında hız kazandı. Hane içi gelir tutarına göre farklı tutarlarda yapılan Aile Destek Paketi Şubat ayı ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?
5.02.2024 Ekonomi
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak?
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak? Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile Destek Programı kapsamında düzenlenen aylık ödemeler, yeni yılın başlamasına az bir süre kala gündem oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen program kapsamında, her ay düzenli olarak vatandaşların hesaplarına destek ödemeleri yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, yılbaşından önce, erken yatar mı?
26.12.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Aile Destek Programı ödemelerini bugün hesaplara yatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
10.11.2023 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapılacağını duyurdu.
10.10.2023 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda olacak!  Bakan Göktaş duyurdu
Paralar bugün hesaplarda olacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
12.09.2023 Ekonomi
AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 ||| Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zam geldi mi?
AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 ||| Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zam geldi mi? Ağustos ayı aile destek ödemeleri aramaları arttı. Türkiye Aile Destek Programı’nın 2022 yılında hayata geçirildiğini ve geçtiğimiz ay yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bir yıl daha uzatıldığını hatırlatan Bakan Göktaş, destek kapsamında hanelere bu yıl içerisinde 30,6 milyar TL ödeme yaptıklarını bildirdi ve destek ödemelerinin yatacağı tarihi de bildirdi. Peki, Aile destek ödemesi ne kadar oldu, aile destek ödemesine zam geldi mi? Aile destek ödemesi Ağustos 2023 ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zamlı mı yatacak?
15.08.2023 Ekonomi
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
15.08.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu’nda, ‘Ek Bütçe’ Teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu’nda, ‘Ek Bütçe’ Teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, 'Ek Bütçe' teklifi kabul edildi. Bütçeye 1 trilyon 119.5 milyar TL eklenmesi öngörülüyor.
14.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Peki, aile destek ödemeleri yattı mı, temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?
11.07.2023 Ekonomi
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
11.07.2023 Gündem
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatanaşlara ulaşmaya devam ederken Aile Destek Programı ile ilgili son dakika araştırmaları da hız kazandı. Başvuruların e-Devlet sistemi üzerinden alıdığı devlet desteğinde toplam ödeme miktarı 15 bin lirayı buluyor. İşte 3.7 milyon haneyi ilgilendiren destek paketi ile ilgili ayrıntılar...
5.07.2023 Ekonomi
Aile Destek Programı 2023 yılında uzatıldı mı? Aile Destek Yardımı ne zaman, ödeme tarihi ne zaman?
Aile Destek Programı 2023 yılında uzatıldı mı? Aile Destek Yardımı ne zaman, ödeme tarihi ne zaman? Aile Destek Programı uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen ödemeler belirli tarihlerde veriliyor. 3 Temmuz Kabine Toplantısı sonrası alınan karara göre Aile Destek Programı uzatıldı. Peki Aile Destek yardımı ödemeleri ne zaman?
3.07.2023 Ekonomi
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2023 dönemini kapsayan yılın 1'inci çeyreğinde ekonominin yüzde 4 büyüdüğünü açıkladı. Büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre reel yüzde 4,0 büyüme kaydetmiştir. Böylece ülkemiz, verisi açıklanan AB ve OECD ülkeleri arasında yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır” dedi.
31.05.2023 Ekonomi
Aile destek ödemeleri uzatıldı mı, 2023 aile destek programı bitti mi? Aile destek ne zaman bitecek?
Aile destek ödemeleri uzatıldı mı, 2023 aile destek programı bitti mi? Aile destek ne zaman bitecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal yardım paketi hanedeki gelir durumuna göre 850-1250 TL arasında ödeniyor. Aile destek ödemesi, başvuru şartlarını taşıyan başvuru sahiplerine 12 ay boyunca gerçekleştiriliyor. Yardımdan faydalananlar arama motorlarına yönelerek 'Aile destek programı uzatıldı mı, aile destek ödemeleri bitti mi?' sorularını yöneltmeye başladı. Peki, Aile destek ne zaman bitecek?
31.05.2023 Ekonomi
Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek programı zamlı mı yatacak, aile destek ödemesi ne kadar oldu 2023, aile destek paketi uzatıldı mı?
Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek programı zamlı mı yatacak, aile destek ödemesi ne kadar oldu 2023, aile destek paketi uzatıldı mı? Mayıs ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, aile destek paketi uzatıldı mı? sorularının yanıtı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek ödemeleri her ayın ilk 10 gününde yatırılıyor. Hanedeki gelir durumuna göre 850-1250 TL arasında yapılan ödemelerin yapılacağı tarih merak konusu oldu.
24.05.2023 Çalışma Hayatı
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile  aile bazlı vatandaşlık maaşı!
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı! Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık katıldığı programda temmuz ayında sona erecek olan Aile Destek Programı sonrası gelecek olan vatandaşlık maaşı hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık’ın açıklaması sonrası “Aile bazlı vatandaşlık maaşı ne demektir, gelir tamamlayıcı aile destek sistemi nedir?” sorularına yanıt aranırken "Vatandaşlık maaşı nasıl alınır, aile bazlı vatandaşlık maaşı kimleri kapsıyor, nasıl ve nereden alınır?” sorularının da yanıtını sorguluyor. İşte gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurusu…
23.05.2023 Ekonomi
Aile destek ödemeleri mayıs ayı ne zaman yatacak, aile destek ödemesi yattı mı? Aile destek programı ne zaman bitecek?
Aile destek ödemeleri mayıs ayı ne zaman yatacak, aile destek ödemesi yattı mı? Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek paketi yattı mı, aile destek programı ödemeleri ne zaman yapılacak, aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri konusunda, Mayıs ayı itibari ile vatandaşların araştırmaları hız kazandı. Aile Destek Programı çerçevesinde, her ay düzenli olarak hak sahiplerine yapılan destek ödemesi Temmuz ayına kadar devam edecek. Peki destek ödemeleri bu ay hesaplara ne zaman yatacak?
8.05.2023 Ekonomi
Yargıtay’dan emsal borç kararı! Mirasçıları ilgilendiren gelişme
Yargıtay’dan emsal borç kararı! Mirasçıları ilgilendiren gelişme Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, mirası borca batık olanları ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, "Borç miktarına göre mirasçılara ödenen sigorta bedeli pek mühim bir miktar olmadığından mirasın hükmen reddine karar verilmelidir" dedi.
7.05.2023 Gündem
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu Son dakika destek açıklaması geldi. Türkiye Aile Destek Programı’na iki yeni destek ödemesi eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını belirten Bakan Yanık, 4,4 milyar TL ödeme yapılacağını söyledi; aynı zamanda yeni ödemelere ilişkin de açıklamada bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı?
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri nisan ayı ile birlikte sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, her ay ihtiyaç sahibi ailelere sağlanan destek ödemelerinin yapılacağı tarihi merak ediliyor. 850 TL ile 1250 TL aralığında değişen destek ödemeleri, temmuz ayına kadar devam edecek. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar şimdi de aile destek ödemeleri yattı mı, nisan ayı ile destek ödemesi ne zaman yatacak, ayın kaçında? İşte aile destek programı ödemeleri…
11.04.2023 Ekonomi
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı? Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, nisan ayıyla birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay verilen aile destek ödemelerinin, hangi tarihlerde yatırılacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı aile destek parası neden yatmadı, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri nisan ayı zamlı mı yatacak?
10.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aile Destek Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile destek programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.