Yardım Kampanyası

Yardım Kampanyası

Son dakika yardım kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardım kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardım kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.055 yardım kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm yardım kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı! Son olarak 'The Equalizer' adlı yapımda yer alan ABD'li oyuncu Erik Jensen'a, evre kolon kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. Ünlü ismin ailesi, sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.10.2023 Magazin
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor New York’ta hareket halindeki metronun önüne ittirilen Türk sanatçı Emine Yılmaz Özsoy, yaşam mücadelesi veriyor. Saldırgan hâkim karşısına çıkarken arkadaşları Emine için yardım kampanyası başlattı.
26.05.2023 Dünya
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı konteyner bağışının imza töreninde açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Fenerbahçe
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, yaptığı açıklamada "55 bin kişiye madalya ve nişanlarını takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı. Depremzedelere yapılan ödemeler hakkında bilgi veren Erdoğan, 28 milyar lira ödeme yapıldığını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Yaşam
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük Oyuncu Hakan Karsak, Kanal D’nin yeni başlayan iddialı dizisi 'Veda Mektubu'nda Nevzat karakterine hayat veriyor. Dizideki en tehlikeli ve karanlık karakteri canlandıran ünlü oyuncu “Nevzat, pimi çekilmemiş bomba gibi. Ondaki karanlığın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük, bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz” diyor.
27.03.2023 Magazin
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı'
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı' Adana’da bir kişinin gece pencereyi zorlayarak girdiği restoranda hasta bir çocuk için toplanan yardım paralarının bulunduğu 12 kumbarayı çalıp kayıplara karışması saniye saniye görüntülendi. Oğlu için toplanan paraların çalınmasına tepki gösteren baba Hüseyin Çakır, “Hırsız paraları değil oğlumun umutlarını çaldı” dedi.
19.03.2023 Yaşam
Süper Lig lideri Galatasaray, Kasımpaşa'yı tek golle geçti
Süper Lig lideri Galatasaray, Kasımpaşa'yı tek golle geçti Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golü 57’nci dakikada Nicolo Zaniolo kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray, 60 puanla liderliğini sürdürürken, Kasımpaşa ise 25 puanla 13’üncü sırada kaldı.
11.03.2023 Galatasaray
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Süper Lig maçları hangi kanalda, Tod Süper Lig şifresiz mi? Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlıyor, bugün mü, maçlar şifresiz ve ücretsiz nasıl izlenecek?
Süper Lig maçları hangi kanalda, Tod Süper Lig şifresiz mi? Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlıyor, bugün mü, maçlar şifresiz ve ücretsiz nasıl izlenecek? Süper Lig'de 24. hafta bu akşam oynanacak Alanyaspor-Başakşehir maçı ile açılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilen Süper Lig'de maçları kaldığı yerden devam ediyor. Omuz Omuza Yardım Kampanyası gecesinde Mehmet Muharrem Kasapoğlu iki hafta süre ile Süper Lig maçlarının ücretsiz yayımlanacağı müjdesini verince, taraftarlar Süper Lig maçları ücretsiz mi, şifresiz mi yayımlanacak, hangi kanalda? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Süper Lig maçları şifresiz mi, hangi kanalda? Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenecek? TOD TV'ye nasıl üye olunur, indirilir?
3.03.2023 Şampiy10
Damla hemşirenin VHL sendromunu yenmesi için 116 bin euro gerekli
Damla hemşirenin VHL sendromunu yenmesi için 116 bin euro gerekli  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire Damla Badur’a (28), 60 binde 1 görülen, vücudun birçok yerinde kist ve tümör yapan VHL sendromu teşhisi koyulurken, sağlığına kavuşması için gereken 116 bin euro değerindeki ilacın yurt dışından alınması için valilik onaylı kampanya başlatıldı. Badur, paranın toplanması için çağrı yaparak, “Herkesin desteğine ihtiyacım var, bu ilacı karşılayacak durumum yok” dedi. 
3.03.2023 Yaşam
Omuz Omuza bağış kampanyası ne kadar toplandı? Omuz Omuza kampanyası Messi bağış yaptı mı, Galatasaray ne kadar bağış yaptı? Omuz Omuza kampanyası kaç TL toplandı?
Omuz Omuza bağış kampanyası ne kadar toplandı? Omuz Omuza kampanyası Messi bağış yaptı mı, Galatasaray ne kadar bağış yaptı? Omuz Omuza kampanyası kaç TL toplandı? 6 Şubat'ta Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 deprem felaketlerinin ardından depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Yardım kampanyaları sürerken Türkiye Futbol Federasyonu 1 Mart Çarşamba akşamı 'Omuz Omuza' yardım kampanyası organize etti. Omuz Omuza yardım kampanyasına spor camiasının önde gelen isimleri de katıldı. Omuz Omuza yardım kampanyasına katılan isimler ve toplanan bağış miktarı sorgulanıyor. Peki, Omuz Omuza Türkiye Kampanyası ne kadar toplandı? Omuz Omuza Kampanyası nedir, Omuz Omuza Türkiye Kampanyasına kimler katıldı, Messi kampanyaya destek verdi mi? Omuz Omuza bağış kampanyası toplanan para kaç TL?
2.03.2023 Gündem
Pınar Altuğ: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil!
Pınar Altuğ: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil! Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü Pınar Altuğ, sosyal medya hesabına bir başkasının giriş yaptığını ve insanlara özel mesaj gönderdiğini duyurdu. Hesabına giren kişiye ateş püsküren ünlü isim, "Şu anda insan dolandırmanın hakikaten zamanı değil" ifadelerini kullandı.
22.02.2023 Magazin
Yargıtay, depremzedeler için 1,4 milyon TL bağış topladı
Yargıtay, depremzedeler için 1,4 milyon TL bağış topladı Yargıtay Başkanlığı'nca başlatılan nakdi yardım kampanyasında toplanan 1 milyon 400 bin TL, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) aktarıldı.
17.02.2023 Gündem
Yargıtay Başkanlığı'ndan nakdi yardım seferberliği!
Yargıtay Başkanlığı'ndan nakdi yardım seferberliği! Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından Yargıtay Başkanlığınca başlatılan nakdi yardım kampanyası kapsamında toplanan 1 milyon 400 bin Türk Lirası bağış AFAD’a aktarıldı.
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecek her kuruş depremzedelerimiz için kullanılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecek her kuruş depremzedelerimiz için kullanılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Tek Yürek" ortak yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Enkaz kaldırma ve şehirlerin kurulması için kolları sıvadık. 30 bin konut temeli atarak inşaya başlıyoruz. El birliğiyle bu imtihanında üstesinden geleceğiz. Kabine Toplantısında 136 milyon 589 liralık yardım topladık. Bizim katkımız da var. AFAD hesaplarına gelecek her kuruş depremzedelerimiz için kullanılacaktır." ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Gündem
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?  Depremzedeler için yapılan ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" programında dikkat çeken bir bağış da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, yardım kampanyası için de 7 milyon TL bağış yaptı. Söz konusu bağıştan sonra Şadi Yazıcı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı kimdir, nereli, kaç yaşında? 
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Gündem
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri!
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri! Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX Tümer Doğru, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in 15 Şubat'taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlenecek. Ortak yayını sunucularından Tümer Doğru’nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Ortak yayın sunucu Tümer Doğru kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Tümer Doğru’nun hayatı ve kariyeri...
15.02.2023 Gündem
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yardım Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.