Yanlış Anlama

Yanlış Anlama

Son dakika Yanlış Anlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yanlış Anlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yanlış Anlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanlış Anlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanlış anlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 789 yanlış anlama haberi bulunmuştur. Tüm yanlış anlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı!
'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Uzun zamandır merakla beklenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan dizi sadece ülkemizde değil İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşti.
7.07.2023 Televizyon
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama Depreme Hatay'da yakalanan 46 yaşındaki Gülümser Akti, eşini enkaz altında kaybetti. Gülümser Akti oğlunu kurtaran kişinin ise oyuncu Serhat Teoman olduğunu söyledi. Oyuncu Serhat Teoman ise açıklama yaparak bir yanlış anlaşılma olabileceğini söyledi.
20.02.2023 Magazin
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Cemal Hünal: Bu ülkede sosyal medya fenomeniyle iyi geçineceksin!
Cemal Hünal: Bu ülkede sosyal medya fenomeniyle iyi geçineceksin! Yapımcılığını Levent Cengizhan’ın üstlendiği, 30 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Yanlış Anlama 2’ filminin oyuncuları, önceki gün Etiler'de bir mekanda basın mensuplarının karşısına çıktı.
24.09.2022 Magazin
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması!
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması! Demet Akalın’ın kızı Hira, ‘Uzunmakarna’ adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu anlayan popçu, Balakar'ı dolandırıcılıkla suçlamıştı. 'Yanlış Anlama 2' filminin okuma provasında görüntülenen Özgür Balakar, Demet Akalın’la yaşadığı polemiğe değindi.
3.04.2022 Magazin
NATO'dan çok sert Rusya açıklaması: Bedeli ağır olacaktır
NATO'dan çok sert Rusya açıklaması: Bedeli ağır olacaktır NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri yığınağına değinerek, "Rusya'nın Ukrayna'ya karşı herhangi bir saldırısının bedeli ağır olacaktır" dedi. Stoltenberg, ayrıca Rusya'ya NATO ile diyaloğu yeniden başlatma çağrısında bulundu.
30.11.2021 Dünya
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
Kredi ve faizlerle ilgili flaş açıklama! Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Aydın duyurdu...
Kredi ve faizlerle ilgili flaş açıklama! Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Aydın duyurdu... Kredi ve faizlerle ilgili açıklama geldi. Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Aydın duyurdu. Aydın, sektördeki gelişmeleri değerlendirdi; "Türkiye bankacılık sektörü, salgın döneminde yüzde 35 civarında, güçlü bir kredi artışı sağladı. Bu durum ekonomik faaliyete ciddi bir destek verdi. Bankalar, 2021'de ekonominin kaynak ihtiyacını, pasif yapısındaki gelişmeler ölçüsünde karşılamaya devam edecek. (Kamu bankalarının) Şu an itibarıyla herhangi bir döviz pozisyon açıkları yoktur. Faiz oranlarının ve enflasyonun yıl içinde düşmesini bekliyoruz. (Tarım kredilerinde) Haciz, el koyma satış haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. (Bütçede görev zararı olarak görünen tutar) Teknik bir tanımdan ibarettir. Kamu bankaları ne görev zararı ne de zarar ediyor" dedi.
3.02.2021 Ekonomi
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bulu, "Boğaziçi Üniversitesi bugün de çok iyi bir yerdedir ama gerçekten dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına sokma hedefim var. Ben bunu yapabileceğime inanıyorum 4 sene içinde. O yüzden de asla istifayı düşünmüyorum. Boğaziçi'ni de ilk 100'e sokmak için elimden geleni yapacağım." dedi.
3.02.2021 Gündem
TBB Başkanı Feyzioğlu açıkladı: Yürüme yerine diyalog olmalıydı
TBB Başkanı Feyzioğlu açıkladı: Yürüme yerine diyalog olmalıydı Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında önemli açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu, "Ben ve pek çok baro başkanı da yürüme fikrini yerinde bulmadık. Yani yürümek yerine, biz Meclis'te diyalogla bu işin makul noktada çözüleceğine inanıyoruz. Bu eylem Türkiye Barolar Birliğini'nin planladığı bir eylem değil." ifadelerini kullandı.
24.06.2020 Gündem
Her şey bir yanlış anlama ile başladı! Linç ediyorlardı...
Her şey bir yanlış anlama ile başladı! Linç ediyorlardı... Her şey bir yanlış anlama ile başladı! Linç ediyorlardı...
12.06.2020 Haber
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı!
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı! Bolu'da, cadde üzerinde eşi ve baldızıyla tartışan kişi, kadının darbedildiği sanılınca linç girişimine uğradı. Çevredekiler, durumun tartışma olduğunu anlayınca adama saldırmayı bıraktı.
12.06.2020 Gündem
Afyonkarahisar'da gülümseten yanlış anlama
Afyonkarahisar'da gülümseten yanlış anlama Afyonkarahisar'da evinden çıkamayan Emine Kılıçarslan (72), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, evinde beslediği 2 kuzusu için yem istedi. Ancak gönüllüler 'kuzuları', 'torun' zannedince eve yem yerine gıda götürdü. Karşılarında kuzuları gören gönüllüler, hemen yem alıp, Kılıçarslan'a teslim etti.
26.03.2020 Gündem
Uzman corona salgınının kontrol altına alınacağı tarihi açıkladı
Uzman corona salgınının kontrol altına alınacağı tarihi açıkladı Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, corona virüs salgını ile ilgili merak edilen soruları cevapladı. Prof. Dr. Ceyhan, Henüz biz salgının başındayız. Halk kurallara uyarsa yayılım 1 ayda kontrol altına alınır. Sadece yaşlılar değil herkesin evlerine girmesi gerekiyor. Bu durumda okulların erteleneceğini düşünüyorum” dedi.
25.03.2020 Gündem
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir?
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir? 2012 yılında vizyona giren, Sümela’nın Şifresi: Temel filminin devam filmi olan Moskova’nın Şifresi Temel filmi, bu akşam televizyon izleyiciyle buluşacak. Komedi ve macera türünde olan filmin yönetmen koltuğunda ise, Adem Kılıç oturuyor. Peki, Moskova’nın Şifresi Temel’in oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
19.11.2019 Yaşam
"İşitme kaybı okul başarısını olumsuz etkiliyor"
"İşitme kaybı okul başarısını olumsuz etkiliyor" Uzmanlar, okul başarısını olumsuz yönde etkileyen işitme kaybının erken teşhisi için işitme taraması yapılmasının önemine dikkati çekiyor. Prof. Dr. Fadlullah Aksoy"Tek taraflı işitme kayıplarında dahi sınıf tekrar oranı yüzde 37 olarak bildirilmektedir. İşitme kaybı, dikkat, öğrenme ve sosyal işlevlerdeki sıkıntıları artırmaktadır" dedi.
7.09.2019 Sağlık
Liselerde yeni model! İngilizceye eğitimi...
Liselerde yeni model! İngilizceye eğitimi... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Yabancı dil eğitiminde yıllardır yaşanan sorunların temeline indik. Bu yıl pilot okullarda yeni bir modelle eğitime geçilecek. Dört dil becerisi üzerinden dil eğitimi verilecek. Liselerden başlayarak yabancı dilde dersler konmaya başlanacak” dedi.
5.09.2019 Eğitim
İğrenç olay! Gerçek böyle ortaya çıktı
İğrenç olay! Gerçek böyle ortaya çıktı Manavgat’ta bir market işletmecisi küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu gerekçesiyle jandarma ekiplerince gözaltına alındı. 48 yaşındaki market işletmecisi H.K., Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.
24.08.2019 Yaşam
İzmir'deki doktor skandalının son kurbanı
İzmir'deki doktor skandalının son kurbanı İzmir'de kadın hastaların özel görüntülerini çekip internette yayınladığı iddia edilen doktor E.B.Ç.'nin isminin yanlış yazılması aynı hastanede çalışan doktor E.Ç.'yi zor duruma düşürdü.
11.01.2019 Yaşam
Öğretmenden 15 yaşındaki erkek öğrenciye 'tatlışım' mesajı
Öğretmenden 15 yaşındaki erkek öğrenciye 'tatlışım' mesajı Bilgisayarındaki cinsel içerikli görüntüleri sildirmek için çağırdığı 15 yaşındaki öğrencisine, “Tatlışım... Öptüm paşam... Yoksa azgınlaşırsın mmm” diye mesajlar atan, özel arabasıyla da plaja götüren öğretmene 3 yıl hapis istendi
5.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yanlış Anlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanlış anlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.