Gazete Vatan Logo

'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı!

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Uzun zamandır merakla beklenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan dizi sadece ülkemizde değil İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşti.

'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı!

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ilk bölümüyle ekrana geldi. 

Annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, dolandırıcılıkla para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alan dizinin bölüm sonunda 2.bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda kardeşlerinin vasiliğini ve şirketin yönetim kurulunun başına geçmeyi kabul eden Ateş’in yıllar sonra döndüğü aile evinde bir yanlış anlama sayesinde eve sığınan Leyla ile karşılaşması dikkat çekiyor.

Çocuklara bakıcılık için geldiğini söyleyen Leyla’nın tavırlarından şüphelenen Ateş’in kapıya gelen gerçek bakıcı karşısında ne yapacağı yeni bölüme dair merakı artırıyor.

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümü ile 13 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de…