Yanımda Kal

Yanımda Kal

Son dakika Yanımda Kal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yanımda Kal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yanımda Kal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanımda Kal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanımda kal gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 yanımda kal haberi bulunmuştur. Tüm yanımda kal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep yanımda kal...
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep yanımda kal... Oyuncu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile 4'üncü evlilik yıl dönümlerini kutladı. Yıldırım, eşi ile romantik bir pozunu paylaşarak gönderisine "Hep yanımda kal" notunu düştü.
26.12.2020 Magazin
Yanımda Kal Fragmanı yayında!
Yanımda Kal Fragmanı yayında! "Yanımda Kal" filmi TV'de ilk kez cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de ekranlara gelecek.
3.09.2020 Televizyon
Elçin’i çıldırtan iddia
Elçin’i çıldırtan iddia Elçin Sangu ile Barış Arduç’un ‘Yanımda Kal’ filminin Heybeliada’daki çekimleri sırasında yakınlaştıkları öne sürüldü.
30.09.2017 Magazin
Barış Arduç sette geceyi Elçin Sangu'nun odasında geçirdi!
Barış Arduç sette geceyi Elçin Sangu'nun odasında geçirdi! ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Elçin Sangu-Barış Arduç ikilisi, sinema filmi ‘Yanımda Kal’ın çekimleri için Heybeliada’ya kamp kurdu. Sette yayılan bir dedikodu, iki ünlü ismi zor durumda bıraktı.
30.09.2017 Magazin
Elçin Sangu'dan heyecanlandıran paylaşım!
Elçin Sangu'dan heyecanlandıran paylaşım! ‘Yanımda Kal’ filminin setinden Barış Arduç’la fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Elçin Sangu hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.
13.09.2017 Magazin
Elçin ve Barış'tan yeni fotoğraf!
Elçin ve Barış'tan yeni fotoğraf! Elçin Sangu ve Barış Arduç 'Kiralık Aşk' dizisinden sonra yeniden bir araya geldi. Filmin setinden ikilinin birlikte bulunduğu fotoğraf geldi.
7.09.2017 Magazin
'Yanımda Kal' filminin çekimleri başladı!
'Yanımda Kal' filminin çekimleri başladı! Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi geçtiğimiz günlerde çekimler için kamera karşısına geçti.
4.09.2017 Kültür Sanat
Müthiş ikili dönüyor
Müthiş ikili dönüyor Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı, ‘Yanımda Kal’ filminin çekimleri başladı.
3.09.2017 Magazin
En güzel Anneler Günü şiirleri
En güzel Anneler Günü şiirleri Doğduğumuz günden itibaren bizim için türlü fedakarlıklar yapan annelerimizin günü Anneler Günü için en güzel hediye ne olabilir? Anneler Günü ne zaman kutlanıyor? Anneleri anmak hedefiyle tüm dünyada kutlanan Anneler Günü için en güzel şiirleri sizler için derledik. Tüm merak edilen konular yanıtlarını haberimizde buluyor. İşte Anneler Günü ayrıntıları ve en güzel şiirleri...
29.09.2021 Gündem
Valiliği bıraktı kızını kurtardı!
Valiliği bıraktı kızını kurtardı! Konuşma bozukluğu yaşayan 4 yaşındaki kızı için makamını gözyaşları içinde bırakan Ağrı Valisi Mehmet Çetin, şu anda dünyanın en güzel makamına kuruldu...
29.09.2021 Gündem
Sana gitme demeyeceğim ama adını açıklayacağım Lavinia!
Sana gitme demeyeceğim ama adını açıklayacağım Lavinia! Cumhuriyet Gazetesi yazarı ünlü gazeteci İlhan Selçuk’un ilk eşi! Fakat ona aşık olan sadece o değil...
14.11.2008 Arşiv
Bana birşey olursa sorumlu Başak’tır
Bana birşey olursa sorumlu Başak’tır Ailenin komşuları, özellikle anne Olcay Tiryaki’nin sitede çok sevilen bir kişi olduğunu söylediler...
25.03.2008 Yaşam
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzayda nasıl beslendiğini açıkladı
Alper Gezeravcı uzayda nasıl beslendiğini açıkladı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan canlı bağlantı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gezeravcı, Türkiye'nin ilk astronotu olması nedeniyle olağanüstü mutlu ve gurur dolu olduğunu belirtti. Gezeravcı, en çok özlediği yemeği de açıkladı.
29.01.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş üzücü bir haberle gündeme geldi. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Açıklamanın ardından usta sanatçıya sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.
25.01.2023 Magazin
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne?
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara verdi. Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde başrol Dilek karakterinin ölümü dizinin akıbetinin ne olacağı konusunda izleyicileri meraklandırdı. Dizide Dilek karakterine hayat veren ve bir süredir Gülsim Ali, senaryoda hikayesinin azalması ve Sivrihisar'da çekilen setin kendisini yorması nedeniyle diziden ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Dizinin 3. Sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? İşte detaylar…
29.05.2022 Televizyon
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’ Sarıyer'de yaşayan Muzaffer Kayasan 2020 yılında koronavirüse yakalandı. O günden bugüne tam 14 ay boyunca yaptırdığı 78 test de pozitif çıkan Kayasan, yetkililerden yardım istedi. Vatandaşlara aşı çağrısında da bulunan Kayasan, "Başkalarını öldürmeye hakkınız yok, yaşamak isteyen aşı olsun” dedi.
4.02.2022 Gündem
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem
Corona virüs günlerinde online kına gecesi
Corona virüs günlerinde online kına gecesi Pınar Gürkan (35) ve Mutlu Toksöz (38) çifti, korona virüs salgını nedeniyle internet ortamında kına gecesi organizasyonu tertipledi. Çiftin aile üyeleri ve yakınlarından yaklaşık 37 kişi, online olarak farklı şehirlerden kına gecesine katıldı. Organizasyon başladığında komşusunun evine giden damat, kına gecesinin sonlarına doğru nişanlısının evine gelerek 'damat basma' ritüelini gerçekleştirdi; polis ekipleri ise toplu eğlence şikayeti üzerine eve denetime geldi.
21.04.2020 Gündem
'Müsaade edin Çankaya’da beni bekliyorlar'
'Müsaade edin Çankaya’da beni bekliyorlar' 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Akıncı Üssü’nden Çankaya Köşkü’ne gitmek isteyen ancak helikopterinin kalkmasına izin verilmeyen eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün üste görevli askerlerle yaptığı telefon konuşmaları ek klasörlere girdi... Eskişehir Hava Savunma Komutanı Korgeneral Nihat Kökmen de ifadesinde o günkü telefon konuşmalarını anlattı: “Dişli aradı, Akın Paşa’ya müsaade etmemizi istedi. Daha sonra telefonda Genelkurmay Başkanı bana ‘Nihat, Akın - Yaşar konusunu çözün’ dedi...”
29.09.2021 Gündem
G.Kore’de Türk fenomenin sonu!
G.Kore’de Türk fenomenin sonu! Dillerini Koreliler kadar iyi konuşan, bu ülkeden bir kadınla evlenerek G.Kore’nin sevgilisi haline gelen Türk TV yıldızı Enes Kaya, başka kadınlarla kırmızı noktalı internet sohbetleri ortaya çıkınca ‘istenmeyen adam’ oldu
6.12.2014 Dünya
'Erkekler kadınlara göre daha kolay kilo veriyor'
'Erkekler kadınlara göre daha kolay kilo veriyor' Son iki yıldır en çok duyduğumuz kelimelerden biri Dukan. Milyonlarca insan Dukan Diyeti sayesinde kilo verdi, vermeye de devam ediyor. Elbette bu diyeti eleştirenler de var. Yeni kitabının tanıtımı için Türkiye’ye gelen Dr. Pierre Dukan’a hem eleştirileri hem de diyetinin ayrıntılarını sorduk. “Bu diyeti 30 senede inşa ettim; gökten inmedi” diyor.
17.05.2014 Arşiv
Yok artık diyeceksiniz!
Yok artık diyeceksiniz! Kezban Hatemi'nin oğlundan çarpıcı sözler: 'Annem beni akıl hastenesine kapattı!'
29.09.2021 Gündem
Vasiyetini açıkladı
Vasiyetini açıkladı Zerrin Özer yıllar sonra içini döktü...
28.12.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yanımda Kal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanımda kal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.