Yanarak Öldü

Yanarak Öldü

Son dakika yanarak öldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanarak öldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanarak öldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanarak Öldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanarak öldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 yanarak öldü haberi bulunmuştur. Tüm yanarak öldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken arıza nedeniyle aniden duran otomobile arkasından gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada alev alıp yanan park halindeki otomobilde bulunan sürücü Zafer Oktay (45) ile araçta bulunan eşi Elif Oktay (43) ve annesi Sultan Oktay (90) yanarak can verdi, diğer araç sürücüsü de yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Apartmanın çatısına düşen yıldırım daireyi yaktı; ev sahibi kendisini dışarı attı, kedisi öldü
Apartmanın çatısına düşen yıldırım daireyi yaktı; ev sahibi kendisini dışarı attı, kedisi öldü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 5 katlı apartmanın çatısına düşen yıldırım, en üst kattaki dairenin yanmasına neden oldu. Ev sahibi Zeynep Çağlar kendisini dışarı atarken, çıkan yangında evde bulunan kedilerden biri öldü.
17.06.2023 Yaşam
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi...
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rus birliklerinin 'dost ateşi'nde kendi askerlerini hedef aldığı iddia edildi. Alev silahının kullanıldığı saldırı sonrası Rus askerleri yanarak can verirken, Ukrayna ordusu 'yardımlarından' dolayı Rusya'ya teşekkür mektubu yazdı.
11.05.2022 Dünya
Meksika'da minibüsün kamyonla çarpışması sonucu 12 kişi yanarak öldü
Meksika'da minibüsün kamyonla çarpışması sonucu 12 kişi yanarak öldü Meksika'da yolcu minibüsünün, kamyonla çarpışmasının ardından alev alması sonucu 12 kişi yanarak hayatını kaybetti.
10.11.2021 Dünya
Lars Vilks öldü mü? Hazreti Muhammed’in karikatürünü çizen Lars Vilks 2007 yılından bu yana gizli adreste yaşıyordu!
Lars Vilks öldü mü? Hazreti Muhammed’in karikatürünü çizen Lars Vilks 2007 yılından bu yana gizli adreste yaşıyordu! Lars Vilks öldü mü? Çizdiği Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasında büyük tepkiye neden olan İsveçli karikatürist Lars Vilks ile iki koruma polisi, trafik kazası sonrası yanarak öldü.
4.10.2021 Gündem
İslam karşıtlığıyla bilinen İsveçli karikatürist Vilks öldü!
İslam karşıtlığıyla bilinen İsveçli karikatürist Vilks öldü! İslam karşıtlığıyla bilinen ve çizdiği Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasında büyük tepkiye neden olan İsveçli karikatürist Lars Vilks ile iki koruma polisi, trafik kazası sonrası yanarak öldü.
3.10.2021 Dünya
Yeni dizi Alev Alev oyuncuları kim? Alev Alev dizisi hangi diziden uyarlama, konusu ne?
Yeni dizi Alev Alev oyuncuları kim? Alev Alev dizisi hangi diziden uyarlama, konusu ne? Alev Alev dizisi ekrana geliyor. Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Peki, Alev Alev dizisi konu ne, hangi diziden uyarlama? Alev Alev oyuncuları kim?
5.11.2020 Gündem
Ankara’da feci kazada 2 kişi yanarak can verdi
Ankara’da feci kazada 2 kişi yanarak can verdi Ankara’nın Keçiören ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, 10 metreden yol kenarındaki araziye uçarak yanmaya başladı. Otomobil içerisinde sıkışan 2 kişi yanarak feci şekilde hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
31.10.2020 Yaşam
Kahramanmaraş'ta otomobil alev aldı: 1'i çocuk 2 kişi yanarak öldü
Kahramanmaraş'ta otomobil alev aldı: 1'i çocuk 2 kişi yanarak öldü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, seyir halindeyken yanmaya başlayıp, alev topuna dönen otomobilde bulunan Cemre Yengin (8) ve Yedigül Yaren (51), yanarak hayatlarını kaybetti. 1'i ağır 3 kişi ise yaralandı. Alevlere müdahale eden Ali Baran, "Küçük bir kız çocuğu 'Amca beni kurtar' diye ağlıyordu. En çok beni o üzdü, sesi hala kulaklarımda yankılanıyor" dedi.
24.07.2020 Gündem
Kanser hastası ameliyat sırasında yanarak öldü
Kanser hastası ameliyat sırasında yanarak öldü Romanya'da ameliyatta alkol bazlı dezenfektan kullanılan kanser hastasının elektrikli neşterle müdahale edilince yanarak hayatını kaybettiği bildirildi.
31.12.2019 Dünya
İki katlı binada can pazarı: 7 ölü
İki katlı binada can pazarı: 7 ölü Rusya’da iki katlı bir binada çıkan yangında 6'sı çocuk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti. 3 çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
19.10.2019 Dünya
4 kişinin öldüğü fabrika yangınında vanaların kapalı olduğu belirlendi
4 kişinin öldüğü fabrika yangınında vanaların kapalı olduğu belirlendi KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde, 4 işçinin yanarak hayatını kaybettiği fabrika yangınıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda yangın söndürme sisteminin vanalarının kapalı olduğu belirtildi.
11.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'un 8 ilçesinde miting gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler, 31 Mart sonrasında ya daha fazla pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Otomobil park halinde TIR'a çarptı: 2 kişi yanarak öldü
Otomobil park halinde TIR'a çarptı: 2 kişi yanarak öldü Ordu'nun Ünye ilçesinde, park halindeki TIR'a arkadan çarptan otomobilde yangın çıktı, 2 kişi hayatını kaybetti.
3.10.2018 Yaşam
Bursa-İstanbul otobanında feci kaza: 2 kişi yanarak öldü
Bursa-İstanbul otobanında feci kaza: 2 kişi yanarak öldü Çorum'un Osmancık ilçesinde, yolcu otobüsünün park halindeki TIR’a çarpması sonucu meydana gelen kazada, ölenlerin sayısı 13'e çıkmasının ardından Bursa-İstanbul otobanında meydana gelen kazada da, 2 kişi hurdaya dönen araçta yanarak can verdi.
13.03.2018 Yaşam
ŞOK! Son gösterisinde yanarak öldü!
ŞOK! Son gösterisinde yanarak öldü! 10 yıldır ateşin üstündeki tencerede gösteri yapan Lim Ba’nın son şovu, ölümüne neden oldu. Kalp krizi geçiren 68 yaşındaki adam, yanarak öldü.
25.10.2017 Dünya
Sobayı yakarken elbisesi tutuşan yaşlı kadın, yanarak öldü!
Sobayı yakarken elbisesi tutuşan yaşlı kadın, yanarak öldü! Bursa'nın Orhaneli İlçesinde yalnız yaşadığı evinde sobayı yakarken elbisesi tutuşan 88 yaşındaki Hanife Yalın, yanarak hayatını kaybetti.
14.10.2017 Yaşam
Ambulanstaki oksijen  tüpü patladı!
Ambulanstaki oksijen tüpü patladı! Burdur’un Yeşilova ilçesi Horoz Köyü’nde rahatsızlanan İsmail Sargın(58) Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere ambulansla yola çıkarıldı. ’un Yeşilova ilçesi Horoz Köyü’nde rahatsızlanan İsmail Sargın(58) Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere ambulansla yola çıkarıldı.
7.10.2017 Yaşam
Bursa'da kaza: 2 kişi yanarak öldü
Bursa'da kaza: 2 kişi yanarak öldü BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde boya yüklü kamyon iki otomobilin üzerine devrildi. Kazada 2 kişi yanarak öldü.
23.09.2017 Yaşam
Bahçesindeki otları yakarken yanarak öldü
Bahçesindeki otları yakarken yanarak öldü Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Karacaören köyünde bahçesindeki kuru otları yakmak isteyen yaşlı adam, yanarak hayatını kaybetti.
19.09.2017 Yaşam
Manisa’da korkunç kaza; 3 ölü
Manisa’da korkunç kaza; 3 ölü Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobilin, iş makinesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak öldü. Kazada ölenlerin isimlerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
5.08.2017 Yaşam
Mersin'den korkunç haber: İki çocuk feci şekilde can verdi!
Mersin'den korkunç haber: İki çocuk feci şekilde can verdi! MERSİN'de bir evde çıkan yangında 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuk hayatını kaybetti. Çocukların yanmış haldeki cesetleri birbirlerine sarılı halde bulundu.
3.08.2017 Yaşam
Hastanede yanarak öldü
Hastanede yanarak öldü Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde çıkan yangında 37 yaşındaki Kerim Kaya isimli hasta yanarak hayatını kaybetti.
9.07.2017 Yaşam
Kanala düşen otomobilin içinde yanarak öldü
Kanala düşen otomobilin içinde yanarak öldü İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan bir fabrikanın atık kanalına otomobili ile düşen sürücü, alev alan araçtan çıkamayarak hayatını kaybetti.
30.06.2017 Yaşam
Facia! 3 çocuk yanarak can verdi
Facia! 3 çocuk yanarak can verdi Adapazarı'nda, Afgan uyruklu ailenin yaşadığı evde yangın çıkarken 3 çocuk yanarak öldü.
28.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yanarak Öldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanarak öldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.